Jump to content
RyLa

Nu mai pot de ras

Recommended Posts

Posted

Chestia asta a mai fost postata de cel putin 20 de ori, si din ce tin minte, tu ai postat-o de vrei 10 ori cel putin :-\. In fine, funny clip.

Posted

Chestia asta a mai fost postata de cel putin 20 de ori, si din ce tin minte, tu ai postat-o de vrei 10 ori cel putin :-\. In fine, funny clip.

si din ce tin minte tu vorbesti off topic si nu am mai postat niciodata asta . Ai probleme la mansarda si nici toata tigla nu cred ca o ai pe casa :crazy: . Mai bine aratami toate topicuriel facute de mine cu aceeasi chestie :))

Posted

si din ce tin minte tu vorbesti off topic si nu am mai postat niciodata asta . Ai probleme la mansarda si nici toata tigla nu cred ca o ai pe casa :crazy: . Mai bine aratami toate topicuriel facute de mine cu aceeasi chestie :))

A mai fost postat acest filmulet odata aici, in primul rand.

In al doilea rand ai grija cum vorbesti.

Posted

A mai fost postat acest filmulet odata aici, in primul rand.

In al doilea rand ai grija cum vorbesti.

Scuze de off topic :D , dar el de unde era sa stie daca a mai fost postat ? Topicurile nu cred ca au acelasi nume , deci ... :-j .

On : Ce tare e faza >:) .

Posted

Scuze de off topic :D , dar el de unde era sa stie daca a mai fost postat ? Topicurile nu cred ca au acelasi nume , deci ... :-j .

On : Ce tare e faza >:) .

asta vroiam sa zic si eu #-o

oricum ,ma intreb oare noi ce am face daca am vedea pe langa un cimitir ca vine inspre noi un schelet pe o motocicleta cu roti ajutatoare care da din gura :)) ca de ras toti suntem buni sa radem de altii ,dar noi ce am face ? =))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...