RyLa Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 FUGITI CA VINE SCHELETU PE MOTOCICLETA !!!!!! http://www.fetesibaieti.ro/atacati_de_un_schelet.html
Asrai Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Chestia asta a mai fost postata de cel putin 20 de ori, si din ce tin minte, tu ai postat-o de vrei 10 ori cel putin :-\. In fine, funny clip.
Guest The_KniveS Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 FUGITI CA VINE SCHELETU PE MOTOCICLETA !!!!!! http://www.fetesibaieti.ro/atacati_de_un_schelet.html ce sa speriat ala de dormea pe jos pe akolo
RyLa Posted May 13, 2009 Author Posted May 13, 2009 Chestia asta a mai fost postata de cel putin 20 de ori, si din ce tin minte, tu ai postat-o de vrei 10 ori cel putin :-\. In fine, funny clip. si din ce tin minte tu vorbesti off topic si nu am mai postat niciodata asta . Ai probleme la mansarda si nici toata tigla nu cred ca o ai pe casa :crazy: . Mai bine aratami toate topicuriel facute de mine cu aceeasi chestie
Equilibrium Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 si din ce tin minte tu vorbesti off topic si nu am mai postat niciodata asta . Ai probleme la mansarda si nici toata tigla nu cred ca o ai pe casa :crazy: . Mai bine aratami toate topicuriel facute de mine cu aceeasi chestie A mai fost postat acest filmulet odata aici, in primul rand. In al doilea rand ai grija cum vorbesti.
2dor Posted May 15, 2009 Posted May 15, 2009 Faina farsa :DModeratori - mai uniti si voi din topicuri :D cele cu subiect asemanator sau identic :)
marius_truckerfan Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 A mai fost postat acest filmulet odata aici, in primul rand. In al doilea rand ai grija cum vorbesti. Scuze de off topic :D , dar el de unde era sa stie daca a mai fost postat ? Topicurile nu cred ca au acelasi nume , deci ... :-j . On : Ce tare e faza .
RyLa Posted May 20, 2009 Author Posted May 20, 2009 Scuze de off topic :D , dar el de unde era sa stie daca a mai fost postat ? Topicurile nu cred ca au acelasi nume , deci ... :-j . On : Ce tare e faza . asta vroiam sa zic si eu #-o oricum ,ma intreb oare noi ce am face daca am vedea pe langa un cimitir ca vine inspre noi un schelet pe o motocicleta cu roti ajutatoare care da din gura ca de ras toti suntem buni sa radem de altii ,dar noi ce am face ?