prince VEGETA Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Victimele traversau in toiul noptii printr-un loc nepermis, iar dupa mersul sovaitor dadeau impresia ca se intorc de la o petrecere.Dincolo de toate acestea si soferul vitezoman are o parte uriasa de vina. Gonea atat de tare ca i-a spulberat.Accidentul s-a petrecut atat de repede, incat cel putin unul dintre pietoni a fost azvarlit sub rotile unui alt autoturism. Si acesta l-a izbit in plin.In schimb, soferul care i-a lovit initial pe cei trei tineri n-a catadicsit sa opreasca. Cel putin nu in primele momente de dupa accident.Cu adevarat iesit din comun este si faptul ca doar unul dintre tineri s-a stins. Ceilalti doi au supravietuit impactului, dar sunt internati in stare grava. Intreaga scena a fost surprinsa de o camera de supraveghere instalata pe marginea soselei.Video Sursa ProTVVa avertizez imagini socante :blink:
Guest stefteo21 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Astea nu sunt stiri !! Nu mai postati toti mortii aici si toate grozaviile de accidente ca nu cred ca intereseaza pe cineva in mod special !
Life Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Astea nu sunt stiri !! Nu mai postati toti mortii aici si toate grozaviile de accidente ca nu cred ca intereseaza pe cineva in mod special !e na .. tu minti !chiar nu vrei sa sti ca o murit vasile si ionel ?
Guest stefteo21 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 e na .. tu minti !chiar nu vrei sa sti ca o murit vasile si ionel ?Ce intrebare prosteasca... desigur ca ard de nerabdare sa aflu aceste informatii cruciale care sunt ca aerul din plamani pentru mine, dar prefer sa le aflu de la Monica Dascalu la stirile de la ora 5... are un ton care ma face sa zambesc.
prince VEGETA Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 asta e faptul interesant poate ca daca ai fi citit....Cu adevarat iesit din comun este si faptul ca doar unul dintre tineri s-a stins. Ceilalti doi au supravietuit impactului, dar sunt internati in stare grava. Intreaga scena a fost surprinsa de o camera de supraveghere instalata pe marginea soselei.
celmaislabaN Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 ROMANIA :blink:nici macar nu s-a intamplat in RO, de ce postezi aiurea?
_Deza Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 nici macar nu s-a intamplat in RO, de ce postezi aiurea? de +1 normal. Tipu' din dreapta,dupa ce ca il loveste ala,mai vine si alta masina din spate si trece peste el
Parazitu' Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 lol...asa ceva chiar nu am vazut ce viteza avea ma ala de i-a aruncat la 4-5 m deasupra pamantului nebuni...si aia care au trecut si aia care au traversat.. -_-
The Wizard Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 "Accident cu totul naucitor in orasul rusesc Kirov":)soferul nu avea ce sa le faca...aia au cautat-o. efectiv s-au aruncat in fata masinii.
marius_truckerfan Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Dincolo de toate acestea si soferul vitezoman are o parte uriasa de vina. Gonea atat de tare ca i-a spulberat. Dincolo de toate acestea , poti sa spulberi oameni si la 20 km/h la ora . Ma rog ... On : Ce cautau acolo ? Bautura a ? Beti fac numai prostii .
Radu21 Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Cu atatea masini, pana si in severin unde stau eu, un orasi nu prea recunoscut, nu mai poti sa mergi pe strada!
celmaislabaN Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 Cu atatea masini, pana si in severin unde stau eu, un orasi nu prea recunoscut, nu mai poti sa mergi pe strada! se merge pe trotuar... nu pe strada. :) ( scz de posturi aiurea, da ce citesc pe aici ) @ pacat de ei oricum
marius_truckerfan Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 se merge pe trotuar... nu pe strada. :) ( scz de posturi aiurea, da ce citesc pe aici ) @ pacat de ei oricum Exact :-j , pacat de ei . De ce pacat ? Hai ca asta a fost in alta tara , si ala cu masina avea viteza . Dar aici in ROmania , daca te trezesti cu niste boi dinastia in fata , in mijlocul drumului , traversare printr-un loc nepermis . Bun , ii lovesti , si tot tu esti de vina . #-o
Strike^^ Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 ROMANIA :blink: :rofl2: @Socant .La ce impact a fost...cred ca a avut ala o viteza...
2dor Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Cu atatea masini, pana si in severin unde stau eu, un orasi nu prea recunoscut, nu mai poti sa mergi pe strada!Pentru oameni ca tine mi-am propus eu sa imi blindez botul masinii :D
Lord.Pici Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 am vazut la Tv pe protv,dar ma mir cum de doar 1 a murit si 2 au scapat...cred ca cel care a fost calcat a doua oara de masina aia alba a murit :(
Guest MaGic_MaStEr Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 Pacat asta e , oricum avea viteza foarte mare :(.
MIRAje Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 la ce viteza avea soferu' ma mir cum de nu au murit toti...e bn ca a murit 1 nu toti...oricum si ei traversau aiurea...
Radu21 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Cu atatea masini, pana si in severin unde stau eu, un orasi nu prea recunoscut, nu mai poti sa mergi pe strada! Era intre ghilimele Pentru oameni ca tine mi-am propus eu sa imi blindez botul masinii :D ce tare esti
Tweety Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Chiar socant. E incredibil cum doi dintre ei au supravietuit unui asemenea impact.
Nach3 Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Poi scoant :) Este in alta tara, acolo le este permisa viteza mai mare :) Nu ca pe DN1 - 70km/h
marius_truckerfan Posted July 1, 2009 Posted July 1, 2009 Nu ca pe DN1 - 70km/h Sunt portiuni pe DN1 unde limita de 70km/h este "taiata" . Si prin urmare , viteza legala este de 90km/h . Pe langa asta , DN1 este un pas printre munti . Unde vrei sa gonesti asa ? Inainte de Sinaia , este zidul ala mare , si drumul e asa pe langa calea ferata (drumul este mai sus decat calea ferata) , si asa bine mersi , a venit un idiot cam la 120 km/h , si a sarit pe calea ferata, de pe drum .