Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

16iunie

1rena=1bless . 1 stone=1 soul

Recommended Posts

Guest FastumGel
Posted

Ce-ai ma ? Te-a mancat buba?=))

Posted

ce vrei fastum gel ca acuma iti trag cu flema pe ochi , zi mersi ca mie imi vin idei geniale in cap nici ainstai nu gandeste ca mine sau gandea

Posted

ce vrei fastum gel ca acuma iti trag cu flema pe ochi , zi mersi ca mie imi vin idei geniale in cap nici ainstai nu gandeste ca mine sau gandea

acelas tampit ai ramas ba alex :lol:

p.s : da .. ar fi ok sugestia ta :)

Guest FastumGel
Posted

Usor ma disperatilor :)) CoX here :>:)

Guest /smiley/
Posted

:)) baga si tu la sig ca astia e nebuni :))

pro

Guest FastumGel
Posted

:)) baga si tu la sig ca astia e nebuni :))

pro

nunu :)) sunt omul din umbra :>:)) Stie boschetaru ala :))) cine's . face pe :crazy: :crazy: :))

Posted

ideea nu e rea,problema este cu educatia ta :naughty:

Posted

ideea nu e rea,problema este cu educatia ta :naughty:

bai tanase nu te doare capu te tine de educatia lu je , understand ?ca eu am idei prea jmekere si ar trebui sa bagi respect pentru ideile astea

Posted

Ce-ai ma ? Te-a mancat buba?=))

Intrebati daca stie cei ala "stone" :)) El numai LM a vazut si 97 db. Hai sa-ti spunem noi ... acel stone iti da soul cum iti da rena B #-o

Guest FastumGel
Posted

Intrebati daca stie cei ala "stone" :)) El numai LM a vazut si 97 db. Hai sa-ti spunem noi ... acel stone iti da soul cum iti da rena B #-o

foarte rar ..:) dar da :D

Posted

bai tanase nu te doare capu te tine de educatia lu je , understand ?ca eu am idei prea jmekere si ar trebui sa bagi respect pentru ideile astea

respect sa moara mamaie

Guest Sadi022002
Posted

Dupa ce ca e servaru plin de souli ma vretzi si din stone #-o Contra :P no ofens

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...