Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Fur1os

Informare

Recommended Posts

Guest Fur1os
Posted

Ne poate spune un mod cam cat va dura Pool-ul de pe forum :)

Sa stim cat mai avem de asteptat :hello:

Guest Blader_Slayer
Posted

daca bine am inteles eu 3 luni ;)

Posted

Sa stim cat mai avem de asteptat

Mai iesi si tu pe afara .. .lasa mu fa o pauza ma ... Dupa ce o sa dea drumu ai sa ai timp destul sa stai cu ochi holbatzi in pc :comp1:

Gm/Admin doar nu stau degeaba stiind ca multi oameni asteapta sa joace pe linkmania mu , si incearca "THE BEST" pentru server

Posted

ma altu :banghead: iar ideea mea,..de cand nu ai mai iesit la un suc??ce dreaqu ba sunteti disperati am inebunit eu la cate posturi ati tot deschis.. :hair: sunteti incredibili unii dintre voi ce naiba chiar ati inebunit cu muu asta... :hair: :banghead: :comp1: :comp2:

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ May 12 2009, 16:20)

ma altu :banghead: iar ideea mea,..de cand nu ai mai iesit la un suc??ce dreaqu ba sunteti disperati am inebunit eu la cate posturi ati tot deschis.. :hair: sunteti incredibili unii dintre voi ce naiba chiar ati inebunit cu muu asta... :hair: :banghead: :comp1: :comp2:

Nu-ti mai bate capul cu ei, nu se vor schimba niciodata. :crazy:

Posted

Rezultatu' poll-ului e deja clar.. si daca se respecta decizia majoritatii n-ar mai trebui sa dureze mult pana se reseteaza..

Acum cine stie.. sa vedem ce va fi

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 12 2009, 16:20) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 12 2009, 16:20) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

si u esti xerox pe acilea ? altceva mai inventiv nu stiti zice inafara de a arunca bani pe geam de exemplu sa spargem o banca sau sa ne deschidem o afacere #-o

Edit:sucul te strica la rinchi din cauza colorantilor berea la fel...sau alte bauturi alcolice.

hai sictir :rofl2:

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 12 2009, 16:42) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

hai sictir :rofl2:

sictir sai zici la mamicuta ta aia scumpa ce te-o facut asa prost ;)

auzi eu nu mam luat de mata :|

Posted

Rezultatu' poll-ului e deja clar.. si daca se respecta decizia majoritatii n-ar mai trebui sa dureze mult pana se reseteaza..

Acum cine stie.. sa vedem ce va fi

Cum spune Strike. :hello: Dat fiind faptul ca rr db castiga detasat cred ca in seara asta poate maine ne jucam cu siguranta.

Posted

Voi astia care trimiteti lumea sa iasa la un suc voi ce dracu cautati aici dandule sfaturi ce sa faca , voi sunteti mai curiosi decat cei care fac posturi =)) fierbe sangele in voi

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...