Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Posted

recuperarea datelor

nu joc, dar asta aleg. de ce? pentru ca se poate intampla din nou oricand aceeasi poveste si ma indoiesc ca de fiecare data veti da rr db. vfaceti acu un tabel cu xp la fiecare lvl si asta e; o sa aveti si ptr alta data.

Cat despre faza cu civizilat, necivilizat; ma indoiesc ca trebuie un rr db sa se joace civilizat. Asta nu se va rezolva niciodata prin vorba buna, nu in romania si cu niste copii.

plus ca din pct meu de vedere se poate face rpd acel tabel. Nu stiu ce e asa de greu sa mariti xp si sa se puna unul din voi sa joace, si la fiecare lvl sa noteze xp. treaba de 2 ore sa zicem.

Posted

xtest..am si eu o intrebare

Cine garanteaza ca dupa 1 zi.. 1 saptamana sau 1 luna de la rr db nu va aparea aceeasi prb ? p.s nu o lua ca pe un offtopic:D

Posted

1. dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba:

-ii o solutie pt cei ce au luat ban pt dupe, caci totusi au fost nevoiti sa o ia de la inceput si asa uni au ramas cu lvl`s mai in urma, dar au ramas cu mii, zeci de mii de jwls si asa nu mai pierd timpul pe la invazii ca doar au cu ce cumpara itemele de pe piata (pe cand eu am ajuns sa fiu in top 20-30 si abia am adunat 400 s + 250b fiind pe un caracter MG)

-au stricat toata piata de la vanzari- cumparari cu atatea jwl`s dupate majoritatea fiind mutate pe alte caractere, conturi (sa ajungi sa ti se ofere pe un item 2000-3000 de jwls ii ceva enorm)

-RR DB ar fi o solutie buna pt majoritatea (+ca ar disparea si dupe jwls facute dar asta ar presupune rezolvarea solutiei de dupe)

-inceperea cu un xp rate 10x-15x-20x de la RR DB pana la sfarsitul DB (adica nu ii prea corect sa incepi cu 20x, apoi reducerea la 10x si apoi ridicarea iar dar la 15x).

-fara ajutor la CASTEL SIEGE din partea nici unui admin la spargerea portilor, statuilor S.A.M.D (adica sa fim lasati sa ne descurcam singuri, nu sa sparga alti portile si uni sa profite oricare ar fi aceia)

-rena sa fie = 1b de la inceputul DB (fara sa apara modificari la raportul rena= 1b-10b)

-pana sa inceapa sa se interzica speed hack multi l-au folosit, dar mai este folosit si acuma

-si daca va fi sa fie RR DB macar sa se dea un SAVE odata la 2-3 zile

2. dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)

-ar fi ceea mai proasta optiune ce s-ar putea lua in calcul datorita timpului de cand sa facut SAVE-ul

-si cum zic majoritatea 17 apr ii aproape acelasi lucru ca si RR DB

3. doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?

-multi si-au pierdut nopti si zile stand la lvl sa faca cat mai multe....rr, ar fi incorect fata de ei un RR DB

-ar fi cel mai bine recuperarea datelor (dar totusi atunci raman DUPEs in jok)

-daca se gaseste o solutie, sau se reuseste recuperarea DB in 3-4 zile o saptamana maxim atunci ii ok (daca nu tot solutia RR DB ramane ceea mai optima)

-nu se stie daca si cu un RR DB dupa 1 luna nu va reaparea aceaiasi problema si iar se va supune la vot rr sau nu.

-eu am avut bagate 26 de fructe din cate tin minte (acuma daca ar fi sa se duca de rapa 1-2-3-4-5 lvl`s nu ma afecteaza aproape cu nimik

-nu cred ca o sa moara nimeni daca o sa piarda 1-2 lvl`s

votul meu este pt recuperarea DB dar asta daca se poate rezolva in 3-4 zile o saptamana daca nu atunci RR ii cea mai buna solutie (doarece majoritatea player-ilor sunt nerabdatori sa joake in oricare din situatille date ar fi.

SI mai proasta idee ca ceea conceputa cu xp ridicat o saptamana si apoi la normal inca n-am mai vazut pana acuma uni poate sunt in vacante servici delegatii...S.a.m.d cum se poate concepe o prostie asa mare?

Cu respect

Guest versus_czr
Posted
Nu votezi de pe 10 usere
Posted

Foarte proasta treaba cu RR db apoi asa nu o sa mai joace nimeni..... se pare ca si svrele linkmania "sa-u dus de rapa" nici acum nu inteleg de ce a anceput oficialul cand svr-ul era asa cum era..... in fine .... deciziile nu le putem lua noi ... dar nici sa fie bataie de joc asa cum este acum !

O zii buna tutror ati dezamagit "prea maritul staf" linkmania :tiphat:

Guest MuFantasy
Posted

daca tot dam restart la database eu zic sa bagatzi un exp mai rezonabil....

avand in vedere ca multi dintre noi am facut foarte mult consum de energye electrica ...resurse.... si chiar efort fizic pentru a sta online...

dhaa macar atat! :beer:

-1 saptamana de exp 25x 30x

-1 luna : rena = 10bless

- mai multe spoturi de low lvl [ o sa fie teroare in plansile mici : davias... dungeon-losttower's]

:yum:

lets play!

BTW: Cum garantati ca nu o sa se repete faza? :-?

Posted

Cum zicea cineva mai sus de ce nu se creste xp-ul la max si sa intre cineva si in 2 ore afla imediat xp-ul pentru fiecare lvl?

nu cred k se poate k asa iam dat si eu pm lu diablo sa faca caractere sa le creasca la lvl la care au nevoie de exp si vede imediat si termina cu toata treaba

Guest ek2do
Posted

am ales rr db pentru ca mi se pare inutil sa mai stam 2-3-4 zile ca sa vedeti daca puteti rezolva ceva...si nici atunci nu este sigur daca se poate sau nu rezolva....mai bine da-ti rr si sa speram ca treaba asta nu o sa se mai intample

Bafta!

Guest dragota
Posted

RR db

De ce?

Deoarece e cea mai rapida si mai sigura metoda.

Si eu sunt de parere ca nu trebuie sa cresteti exp deoarece atunci se duca tot farmecu!

Posted

Eu zic sa nu se mai tina atata, pentru ca toti ne-am chinuit si am pierdut nopti etc, dar ce sa facem acum? Dureaza prea mult si nuj are rostu..zic eu..!! Deci rr db mai bine asa

Guest ruddyrullz
Posted

Scurt si la subiect. RR DB

Motive: Odata ajunsi toti la acelasi lvl, comunitatea serverului se va simti mai nevoita sa creasca spiritul de competitie. Automat mai multa lume on si mult mai distractiv.

Sugesti: Sunt destule, un exp rezonabil, nici 10x nici 5x, si sa ramana asa pana la urmatorul rr db.

Sa se salveze cel putin odata la 2 saptamani bd. Sa nu mai apara aceste probleme.

In rest, spor si distractie maxima. :tiphat:

Guest MuFantasy
Posted

RR db

De ce?

Deoarece e cea mai rapida si mai sigura metoda.

Si eu sunt de parere ca nu trebuie sa cresteti exp deoarece atunci se duca tot farmecu!

bai tata eu am stat nopti insir online sa tzin spotu si sa cresc in lvl... si tu vii acum cu dume dinastea de farmec....tot farmecu sa dus naibi cand li sa bulit lor database! ai inteles!

sa iti intre bine la cap! ca mine mai sunt 100..

Posted

Scurt si la subiect. RR DB

Motive: Odata ajunsi toti la acelasi lvl, comunitatea serverului se va simti mai nevoita sa creasca spiritul de competitie. Automat mai multa lume on si mult mai distractiv.

Sugesti: Sunt destule, un exp rezonabil, nici 10x nici 5x, si sa ramana asa pana la urmatorul rr db.

Sa se salveze cel putin odata la 2 saptamani bd. Sa nu mai apara aceste probleme.

In rest, spor si distractie maxima. :tiphat:

Sa se salveze 1 data la 2-3 ZILE BD .....ca daca e 1 data la 2 saptamani nu am facut nimika.....in 2 saptamani fac lvl 350 de la lvl 0....cu 20-30x....altii dau rr in 2-3 saptamani...

Guest Motanu`
Posted

rr DB :)...

caracterele de pe db...trecut..leatzi abandonat cu rr`uri..cu iteme +11 [lk+dsr+dd+ref+etc...]

si nu va obligat nimeni,,,atzi ales sa o luatzi de la 0 iara pe s1...acum k tre sa mai repetam faza...

nu puteti renunta la un set din medalii si un staf din goblin :|......pana ne tot harjonim aici aproape k aveam lvl de quest :|....

Posted

bai tata eu am stat nopti insir online sa tzin spotu si sa cresc in lvl... si tu vii acum cu dume dinastea de farmec....tot farmecu sa dus naibi cand li sa bulit lor database! ai inteles!

sa iti intre bine la cap! ca mine mai sunt 100..

Da, mai sunt 100 ca tine, dar multi din ei deja au plecat de pe server, iar ceilalti doresc RR DB.

Vezi mai in fata la aceste topic, cel putin 3 insi cu rr care doresc rr DB.

Sau poate ti-ar conveni mai mult sa ramana asa cum este, tu cu rr , si cateva sute de caractere non rr cu puncte aproape la fel de multe ca si tine ? :)

Roll Back, nu o sa vrei nici asta iti spun sigur , ca pe data de 17.04.09 era doar o elfa cu rr....atat, restul eram mici si fraieri prin atlans sau lt 7 maxim si jumatate din cei ce jucau nici nu-si facusera cont inca.

Guest Zuzutza
Posted

rr db.

Recuperarea datelor dureaza mult si mai mult ca sigur vor aparea discutii in privinta pct-lor si a fructelor care au fost bagate . Nu in cazul meu ca am pus decat un fruct :)).

Cya ma duc sa invat ca am restanta la microecaonomie :((

Posted

Sa se salveze 1 data la 2-3 ZILE BD .....ca daca e 1 data la 2 saptamani nu am facut nimika.....in 2 saptamani fac lvl 350 de la lvl 0....cu 20-30x....altii dau rr in 2-3 saptamani...

putem stii cand se termina acesta votare si cand se da rr db(adik drumu la server)

Guest p0z1t1v
Posted

pentru recuperarea datelor am putea sta prea mult timp ... roll back = rr db . votez pentru rr db

Posted

Un rr db astfel se reia totul de la capat , scapam de toate jwls care au fost dupate.

Spoturi mai multe , un roll back nu e suficient , nu-ti mai arde sa reiei lvlu din nou , parca iti spui in gand ) mai bine imi fac un alt caracter)

Guest Motanu`
Posted

pai cui nui convine rr..sa plece k din 7500 de jucatori sigur nu simtim lipsa la 2-3...k restu de 7498-97.....vom fi preocupati sa ne distram.... :banghead:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...