Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Guest kannabis
Posted

bai nene de acum sunteti chiar idioti nu intelegeti ca nu stie nici bunica cand se da drumu...ce tot atat scrieti peste tot aceiasi intrebare tampita.

Guest Diablo_xxl
Posted

lasa-i frate dak le place spam...MA O SA ANUNTE CAND SE VA DRUMUL....

te-am intrebat pe tn.? de uned sti k lancelot nu stie

poate k o sa revina peste o sapt srv..poate peste o luna

nu se stie cand termina asa k u doar faci spam

VORBE IN PLUS!!

:beer:

Guest kannabis
Posted

incredibil nu puteti sa va documentati si voi inainte de a posta?

scrie peste tot ce inseamna rr db si ce inseamna recuperare datelor.

Si diablo stiu ca nu mai intrebat pe mine dar nu stiu daca o sa primesti vreoun raspuns de la lancelot sau orice alt moderator.........APROAPE TOTI MODERATORII AU SPUS DE +INFINIT ORI CA NU STIU NIMIC EXACT cred ca o sa inceapa sa dea copy/paste la acelasi raspuns ca sa va raspunda voua la alt threat tampit cu aceiasi intrebare dar formulata altfel.

daca vreti o data exacta va pot recomanda un medim daca vreti datii-mi un pm si va conectez la linia cu mediumul.

continuati cu intrebarile la fel de pertinente ca cele de mai sus si o sa aveti serverul online mai repede o sa lucreze cu puterea mintii la el si in somn.

Posted

Am zis ca nu sunt sigur 100%, dar mi se pare cel mai logic. Va puteti da seama foarte usor. Caracterele voastre nu reprezinta decat cateva date, ca un text in notepad. Sa zicem ca in acel notepad iti notezi niste lucruri, salvezi, iar peste o ora ti se restarteaza calculatorul, cand aprinzi calculatorul, ce salvare gasesti? Ultima care ai facut-o, evident, scrisul nici unde. Faptul ca se incearca a se recupera caracterele, totul se bazeaza pe status, ca e inapoiat (ceea ce e un lucru bun), si nu se actualizeaza chiar daca baza de date arata acest lucru. Ganditi-va ca s-ar fi inghetat pana intrati pe caracter. Cum s-a intamplat persoanelor de au intrat in joc, ce aveau 300+ lvl si apoi li s-au redus la lvl 2. Eroare, bug, ma rog. Deci ce iteme ati avut ultima oara pe 17 aprilie, pe-alea le veti avea si cand se vor repara caracterele, caci alea se vor repara, nu recupera.

kannabis citeste ce a scris acolo...a spus ca dak se recupereaza datele or sa fie caracterele dupa data de 17....ma rog itemele din 17 si lvl care l-ati avut ultima oara

Posted

kannabis citeste ce a scris acolo...a spus ca dak se recupereaza datele or sa fie caracterele dupa data de 17....ma rog itemele din 17 si lvl care l-ati avut ultima oara

Am rectificat, gresisem.

Guest kannabis
Posted

citeste si postul de dupa nu doar ce vrei tu ca sa imi dai peste nas!

Posted

oh...my bad...deci pana la urma se lucreaza la recuperare?iar dak nu va reuseste o sa dati rr db?

k bunny nu am sa mai postez..voi astepta pana revine srv....imi poti da un mail cand revine?

Guest kannabis
Posted

ajungem fix in ..... Marte in stilul asta...acum 5 min spuneam ca nu se stie nimic exact si uite ce intreaba.

Posted

oh...my bad...deci pana la urma se lucreaza la recuperare?iar dak nu va reuseste o sa dati rr db?

Datele s-au recuperat in mare parte, daca nu chiar toate, urmeaza doar sa fie si modificate. Nu tine de noi acest aspect, asa ca nu putem sa va spunem decat sa asteptati. Multumesc celor care ati inteles in mare, si nu dati cu piatra in geam, nu e vina nimanui, n-a facut-o nimeni intentionat, pur si simplu s-a intamplat.

Mai lasati topicul sa respire, nu ajutati cu nimic postand in continuare.

Guest kannabis
Posted

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3805819

asta e cel mai credibil post si cel mai explicit pana la ora actuala cel putin asa mi se pare mie.(a mai fost postat de vro 999 ori dar cum unii nu se uita decat la ultimul post si ii intrereseaza doar cand se deschide serverul mai fac si eu un pic de spam si il mai postez odata)

Guest ^Republik^Miker
Posted

Datele s-au recuperat in mare parte, daca nu chiar toate, urmeaza doar sa fie si modificate. Nu tine de noi acest aspect, asa ca nu putem sa va spunem decat sa asteptati. Multumesc celor care ati inteles in mare, si nu dati cu piatra in geam, nu e vina nimanui, n-a facut-o nimeni intentionat, pur si simplu s-a intamplat.

Mai lasati topicul sa respire, nu ajutati cu nimic postand in continuare.

ar trebui sa ne dati un raspuns ceva mai rapid despre situatia server-ului nu sa va intrebam noi zilnic ce se intampla. din cate ai vazut (daca ai vazut) pe serverele mari cum se intampla ceva se anunta imediat despre problema, astfel se evita si topic-urile facute aiurea si reply-uri idioate. e ceva normal sa inceapa toti diferite discutii cand tineti poate chiar mii de playeri (daca or mai fi atatia), una era sa fie 50 de playeri si aia care n-au o treaba si joaca doar asa si alta e cand sunt o gramada care joaca zilnic si chiar asteapta sa se deschida server-ul. daca dragos ar fi mai activ putin pe forum si ne-ar informa eu zic ca altfel ar fi lumea pe forum (mai putine topic-uri/reply-uri idioate)

daca dati warn e clar ca adevaru' doare :tiphat:

Posted

pac pac si uite asa vine iar weekendul cand nu se lucreaza :D

am "rasfoit" cateva din paginile topicului..si jur ma crucesc cand vad ce reply lasati unii :) spunea cineva ca pentru multi Mu-ul a devenit 1 lifestyle..numai este un joc. Mare dreptate avea ;) Chill out..verbul "a muncii" nu a fost conceput pentru a definii ceea ce facem in Mu ci ceea ce se face in real life.

Cat despre rezultatul poll-ului si..ceea ce se va intampla cu srv..personal nu imi pasa :). Have a nice life :tiphat:

Posted

RR DB mult mai rapid si mult mai usor

Pentru unii un RR la DB le prinde bine dar pentru cei care incepusera sa isi "contureze" char din joc e jale,dar poate cu un RR incepe lumea sa mai joace si fara ceva "ajutoare" din partea unor programe. :naughty:

Acum hai cu RR :hail: :bananadance2:

Guest warrsorin
Posted

Cel mai bine e sa se dea rr la db...eu asa zic,ca daca i sa fie roll back....trebuie sa asteptam o gramada deci e mai bine cu rr db si aja vreau sa ma apuc serios sa joc:D eu prefer rr db

Guest CoCa4Life
Posted

mai taceti ba noobi infecti ! DACA IMI DA INAPOI LVL 380 sami dea SI SETu PAD + 11 + dd + DSR ! CLAR ! ca nu sunt bataia voastra de joc ori da rr ori sami pun tot ce am avut pe el . chiar va bateti joc de noi? SA VOTAT 70 + % RR DB SI VOI FACETI CE VRETZI VOI . ca na ca nu le convine la uni favorizati de voi ! PA

Guest Reviews
Posted

voted: stam ca prostii si votam si dam argumente ca sa ce ? oricum fac ce vor nu se ia in considerare parerea noastra :)

f**k the system

Posted

rr db am votat si eu pentru ca pe 17 aprilie aveam un dw cam 150 lvl si acum am 325 pe mg si set si staff +ca am cumparat si set pe bk +kb dupa 17 aprilie deci as pierde practic tot daca s-ar da roll back

asa daca se da rr db nu mi-ar parea asa rau ca si asa nu am jucat de la inceput si as vrea sa incep odata cu toata lumea....

PS:pana cand tine poll-ul asta???

Posted

am votat rr db

de ce ???

pai simplu: rollback e o inutilitate in momentul de fata si iese total din calcul

cat despre recuperarea datelor .... mi se pare pierdere inutila de timp indiferent de ce se pierde (si io pierd red ragon lk dsr ful set)

vai nus ce item yach. itmele cad ca si inainte din bok. deci go invazie. sau stai on de aduna jwl si cumperi.

dec i cel mai mumos e db nou si gata tot spamu asta inutil.

inca o chestie: de ce ne chinuim sa argumentam sa votam si asa mai departe??? ca oricum pe link e admin power. asa ca domni admini. calculati cea mai buna si cea mai rapida varianta aplicatio si dati drumu la server. pentru ca vor fi intoadeauna nemultumiti. io am ramas pe link datorita altor playeri si xp-ului scazut. cine afre in plan sa joace va juca si cu rollback si cu rr db si in continuare daca se reface db asta.

problema e ca tragand de timp ne cam piere chefu de mu :D

ps: pt domni si doamnele profesoare de gramatica: anagrame intentionat so ... let me alone si + is pe un laptop cu o tastatura ciudata so .. nu dau examen de capacitate asa ca scutiti-ma de corecturi

Guest Platica
Posted

asta e un topic informativ nu le mai dati motive ca ii dor in rect de motivele noastre facetile reclama 5 ani ca sunt linkmania ca intr-o saptamana se desfiinteaza singuri

Posted

ce reclama sa le faci ??? la ce ??? ca servu ii mort de 6 zile ....

intr-o astfel de situatie un admin de serv facea un lucru frumos. rr db fara gargara fara nimik.

apoi a 2-a zi baga placa: ne pare rau de cela intamplate, dar a fost ultima solutie tinand cont ca db-ul a fost compromis (si aici putea sa minta cu orice motiv pt care db sa dus)

atata timp cat bagau rr db si aruncau imediat pe forum un topic cu o scuza cat de cat plauzbila erea perfect. exista un motiv. o varianta, o decizie. si crede-ma cand zi ca aproape 90% din playeri se apucau iara de jucat

ar fi aparut un topic 2 cu sugestia faceti back-up mai des si gata

Posted

ce reclama sa le faci ??? la ce ??? ca servu ii mort de 6 zile ....

intr-o astfel de situatie un admin de serv facea un lucru frumos. rr db fara gargara fara nimik.

apoi a 2-a zi baga placa: ne pare rau de cela intamplate, dar a fost ultima solutie tinand cont ca db-ul a fost compromis (si aici putea sa minta cu orice motiv pt care db sa dus)

atata timp cat bagau rr db si aruncau imediat pe forum un topic cu o scuza cat de cat plauzbila erea perfect. exista un motiv. o varianta, o decizie. si crede-ma cand zi ca aproape 90% din playeri se apucau iara de jucat

ar fi aparut un topic 2 cu sugestia faceti back-up mai des si gata

Problema va fii urmatoarea , cand ii se va da drumu la srv ... putem fii siguri ca nu o sa se intample iar ?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...