Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Guest Azzar0
Posted

Si la Mu online global sau la Blizzard Worls of warcraft sau Connan etc daca este o problema grava ..(cu toate ca nu sunt sau se rezlva imediat) in caz ca serverul este down, in 12h maxim 24 maxxxxxim.., ai serverul ON sau esti anuntzat si pe site si pe mail cand va fi redeschis si ce s-a intamplat; noi nu avem ce sa comentam deci voi care sunteti administratori, aveti datoria sa informati si sa ajutati playerii; tinand cont ca Mu Online este atat de popular , stim cat dureaza RR DB si daca s-ar fi ales aceasta solutie trebuia sa fim anuntati si sa se puna in practica iar daca s-a ales varianta: recuperare de date, urma sa: calculati nr. de conturi recuperate per ora ( conturi/ora) stiati cate acc sunt in toata baza de date si aflati in cate ore va fi gata toata baza de date si va distribuiati un anume numar de ore pentru recuperare pe zi iar noi aflam raspunsul celei de-a doua VARIANTE.

Aici nu exista si nu va exista prea curand relatia Owner/administrator/admin capabil -> PLAYER, pacat! pentru ca aceasta este regula de baza in mai toate jocurile online.

Orice comentariu impotriva acestui post demonstreaza invidia si/sau abaterea de la subiect precum si incercarea de a intoxica cu diverse argumente pentru a nu se ajunge la raspunsul pe care al astept/asteptam.

Guest guzgan
Posted

Si la Mu online global sau la Blizzard Worls of warcraft sau Connan etc daca este o problema grava ..(cu toate ca nu sunt sau se rezlva imediat) in caz ca serverul este down, in 12h maxim 24 maxxxxxim.., ai serverul ON sau esti anuntzat si pe site si pe mail cand va fi redeschis si ce s-a intamplat; noi nu avem ce sa comentam deci voi care sunteti administratori, aveti datoria sa informati si sa ajutati playerii; tinand cont ca Mu Online este atat de popular , stim cat dureaza RR DB si daca s-ar fi ales aceasta solutie trebuia sa fim anuntati si sa se puna in practica iar daca s-a ales varianta: recuperare de date, urma sa: calculati nr. de conturi recuperate per ora ( conturi/ora) stiati cate acc sunt in toata baza de date si aflati in cate ore va fi gata toata baza de date si va distribuiati un anume numar de ore pentru recuperare pe zi iar noi aflam raspunsul celei de-a doua VARIANTE.

Aici nu exista si nu va exista prea curand relatia Owner/administrator/admin capabil -> PLAYER, pacat! pentru ca aceasta este regula de baza in mai toate jocurile online.

Orice comentariu impotriva acestui post demonstreaza invidia si/sau abaterea de la subiect precum si incercarea de a intoxica cu diverse argumente pentru a nu se ajunge la raspunsul pe care al astept/asteptam.

Corect in loc sa ne ajute adminii sunt ironici si fac glumite de tot kktul fiti seriosi adminilor ca unii isi dau viata aici in joc.

Posted

RR la DB

De ce?

Pentru sunteti lenesi :) dar cu o conditie : DACA SE MAI INTAMPLA ACELASI LUCRU... as dori sa-mi expun votul face2face

Guest Log In
Posted

unii isi dau viata aici in joc.

:coffee:

hai cu rru :D

Guest and3ya
Posted

ciocu mic si joc de glezne

HAI CU RR DB

Guest Ride
Posted

Perioada care o pierdeti ca sa rezolvati problema se putea rezolva printr-un RR DB , zilele care au trecut ( in jur de 8 ) daca dadeati un RR DB de cand sa constatat problema pana acum aveam majoritatea peste 300 LVL si eram toti multumitzi . Dar voi batman batman !!!! !!!!

Neatzi deschis un topic fara rost sa ne tineti ocupati , timp in care voi incercati marea cu sarea , dar nu o sa facetzi nimic.

Nici macar nu mai dati cu ochii pe aici , un raspuns , o rasuflare ceva sa stim si noi ce va fi in continuare

Veniti doar cu warn , ss - 10 , 20 , 30 , permanent ce e asta ?

RR DB si terminam cu circu , nu va mai dati mari viteji ca nu o sa faceti nimic

Pe timpul lui Invizible nu erau probleme de acest gen , daca ar fi fost in maxim 2 ore erau rezolvate , voua va ia zile .

SS placut mie , nu imi pasa cat imi dati , dar mi-am zis oful . BYE

Posted

Perioada care o pierdeti ca sa rezolvati problema se putea rezolva printr-un RR DB , zilele care au trecut ( in jur de 8 ) daca dadeati un RR DB de cand sa constatat problema pana acum aveam majoritatea peste 300 LVL si eram toti multumitzi . Dar voi batman batman !!!! !!!!

Neatzi deschis un topic fara rost sa ne tineti ocupati , timp in care voi incercati marea cu sarea , dar nu o sa facetzi nimic.

Nici macar nu mai dati cu ochii pe aici , un raspuns , o rasuflare ceva sa stim si noi ce va fi in continuare

Pe timpul lui Invizible nu erau probleme de acest gen , daca ar fi fost in maxim 2 ore erau rezolvate , voua va ia zile .

te sustin:))

Posted

scuze de critica dar nu pot sa tac....cu topicul asta vreti sa scoateti castanele din foc cu mana prostimii si sa dati rr la db(dam rr ca asa a votat lumea...NU)....vreau un topic unde sa posteze doar cei care chiar conteaza pe srv (cei cu rr si 380 +)

cand va spuneti parerea aici mentionati si lvl-ul si cate ore petreceti pe srv :banghead:

Posted

:clapping: :respekt: :cool2:

Guest Log In
Posted

bun bun :)

scuze de critica dar nu pot sa tac....cu topicul asta vreti sa scoateti castanele din foc cu mana prostimii si sa dati rr la db(dam rr ca asa a votat lumea...NU)....vreau un topic unde sa posteze doar cei care chiar conteaza pe srv (cei cu rr si 380 +)

te-am pus noi sa iti iei concediu sa dai rr ? asta e acu te duci la munca joci mai putin si nu mai rr :)

ce uameni ... cum sa iti iei concediu / demisia sa dai rr la mu ? =))

Posted

bun bun :)

te-am pus noi sa iti iei concediu sa dai rr ? asta e acu te duci la munca joci mai putin si nu mai rr :)

ce uameni ... cum sa iti iei concediu / demisia sa dai rr la mu ? =))

nu muncesc ma noob....pana in septembrie cand am licentza sunt liber pt cultura ta generala....munca e pentru negrii si tractoare adika pentru oameni ca tine :pumn:

Guest and3ya
Posted

cand va spuneti parerea aici mentionati si lvl-ul si cate ore petreceti pe srv

PAI DACA EU NU AM RR INSEAMNA CA NU CONTEZ EU IS O CARPA PE SERVAR ??

U DACA ESTI OBSEDAT DE MU ASTA E ALTA TREABA

Posted

RR DB :dontknow: nu are rost sa ne amagim cu roll :comp2: .... asta e chiar daca o luam iar de la zero ... dar macar jucam k-lumea si poate nu se mai intampla astfel de probleme ! :cool2: :hello:

Posted

Frate pana la urma au dreptate jucati toti moca deci ... nu cred ca avem de ce sa comentam ? toti suntem revoltati hau-mau ca mrr crrr da stai asa frate.. nu e chiar usor sa tii in frau un server cu 500+ useri daca sunteti asa obsedati de MU gasiti voi alternative :) pana la rezolvarea problemei zic eu ;) 99999999999 XP ;) deci Ciocu` mic ca ei sunt la Putere !!

Guest xutza
Posted

JOS CENZURAAAAAAAAAAAA!!!!! LASATI'NE SA VORBIMMMMM NU MAI SUSPENDATI VOI ACOLO SHA DREPTUL DE A POSTA :D

Guest Log In
Posted

PAI DACA EU NU AM RR INSEAMNA CA NU CONTEZ EU IS O CARPA PE SERVAR ??

U DACA ESTI OBSEDAT DE MU ASTA E ALTA TREABA

+1 atunci te confund cu neamzzu .... ORICUM ESTI OBSEDAT :)

Guest Wolver_MG
Posted

RR DB ! E mult mai avantajos ! Dar ... cand ?

Guest juanito28
Posted

vot pro rr db ,si shhhhh

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...