Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Posted

cu riscu de a-mi lua warn si de a repeta...dar...cine v-a pus fratilor sa pierdeti nopti si tociti tastatura cu Q W E???

cum a spus majoritatea...jocul este facut pentru relaxare...si mai ganditi-va ca aprox 30% din playeri lucreaza...deci nu prea au timp sa joaca decat atunci cand scapa de la munca...2-3 ore de relaxare....

si daca ai facut rr...ce te opreste sa mai faci un rr dupa ce se restarteaza??

si ar mai fi ceva....lumea lucreaza la server...se incearca repararea problemei...cine ne asigura ca dupa ce vor munci ceva timp...rezultatul va fi pozitiv??deocamdata nu avem nici o informatie ca repararea merge intr-un sens bun....

cam atata avusei de spus...daca s-a suparat cineva...iesi afara fumeaza o tigara si revino ...parerea mea va ramane aceeasi :D

Posted

Am votat RR DB pentru ca s-a stricat piata cu dupele lor cu tot , ptr cu e overfeed deja , multi au rr-uri premature , pentru ca s`a umplut serverul de nubi :comp1: + ca nu vreau sa se dea roll back dp 17 ar fi aiurea .. majoritatea sa decida :banana2:

Guest J0ck3rU17
Posted

ca se sta prea mult pt a se relua cu acelasi lvl

Posted

dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba

Un rr db ar fi un dezastru ca si un roll back prefer sa se rezolve fara rr db sau roll back

Normal ca acest vot va iesi rr db deoarece unii nu au inceput inca si vor rr db intrebati si voi playari ce au jucat mult pe aceest srv gen eu sadi rosy knavish cei cu rr...

Normal totii prefera rr db duperi prefera rr db ca au luat 99 aia ce inca nu au inceput clar. rr db..aia ce au inceput acum o sapt 2 iar prefera la fel rr db..

am MG 350+ si joc de la aproape inceputul db-ului dar pt aia votez pt RR DB,nu pt ca ar fi mai simplu pt admini sau mai putin timp de asteptat pt noi dar ar fi mai corect si mai cinstit [inca e plin sv de dupe si sint multi avantajati de treaba asta,daca a ajuns un set sa se vinda la 4k jwl.....?] asa cel putin vom incepe toti de la 0 si cu anumite greseli remediate/incercat pe viitor remedierea lor :comp2:

[omul cat traieste invata si invatatura din greseli nu se uita]

respect :staffului pt ceea ce fac pt noi free :tiphat:

celor care stiu ce este un fair play :tiphat:

Guest Wolver_MG
Posted

Acum sincer ... ne faceti sa stam pe forum sa asteptam un DA sau NU !! SE VA FACE AZI CV ????? Sunte-ti culmea ma :| ! Da-ti si voi un raspuns clar si nu de la playeri ci de la moderatori ! CATE VOTURI sau cat la % AVETI nevoie sa DECIDETI ... ? Sau vreti sa ne pierdem cheful si sa jucam solitaire ! Imi pare rau daca va suparati domnii admini , dar asta e adevarul . Macar bunul simt : Noobi aia stau cu ochii in calc si asteapta un raspuns ! Parca ati spus ca tineti legatura cu noi ! :-j =))))) ! Uff .. O zi buna !

Posted

RR DB - pentru

decat un rb si sa incepem de acolo de unde uni erau deja in top sau recuperare date si sa ne asteptam sa crape iar fara sa se rezolve problema eu votez pt rr db :cool2:

si mie ami este greu sa o iau iar de la inceput dar deja sincer ami era greata cind vedeam ce e pe sv....nu are rost sa exemplific ca stiti/va stiti destul de bine :gun:

play for fun but fair play

Posted

' date='May 13 2009, 14:52' post='3813486']

rr db

s-au enumerat motivele

unu ar fi faza cu dupe jvls

n-ai cerut dreptul de-a o pune pe boom la sig ! :rofl2: ( j/k)

@nu stiu pentru ce cereti rr db, pentru ca au facut niste inapti dupe?

Sau vi se pare ca ati facut prea usor levelele pana acum? Grow some brainz b'fore typing here

Posted

@nu stiu pentru ce cereti rr db, pentru ca au dupat niste inapti dupe?

Sau vi se pare ca ati facut prea usor levelele pana acum? Grow some brainz b'fore typing here

bine ma desteapto lasa-ne ... :-j ..deaia nu te suporta lumea...ma scuzi ca sunt un om inferior tie si indraznesc sa vb despre tine...

@RR-DB si jucam misto :>

Posted

bine ma desteapto lasa-ne ... :-j ..deaia nu te suporta lumea...ma scuzi ca sunt un om inferior tie si indraznesc sa vb despre tine...

@RR-DB si jucam misto :>

nu intentionam sa mai las reply aici, am destul warn, da' cand vad virgini ca tine, care abia au scapat de teza unica nu ma lasa sufletu' sa nu-ti dau replica papusha mica si sexoasa.

iti mai zic 1data, nu te F43e grija cine ma suporta si cine nu, mi-e suficient sa ma suporte cine ma cunoaste.

data viitoare, ridica 2 degete inainte sa vorbesti cu mine. :-*

m-am pishat pe tine de ras, din nou .. 2-0, la 3 schimbam portile /part

Guest Knvvvv
Posted

@nu stiu pentru ce cereti rr db, pentru ca au dupat niste inapti dupe?

invata sa vorbesti mai dute pe la scoala =)) =)) =))

Posted

astept recuperarea de date....cred ca am muncit destul de mult pentru astea 2 rr ....cred ca ar conta parerea celor care au 380+ si rr ....daca tine cont de parerile celor care joaca din an in paste veti da rr la db pentru ca lor le este indiferent si oricum joaca 3-4 ore pe zi

Guest Knvvvv
Posted

sa mori tu :rofl1:

uita-te ce ai scris mai sus =))) =))) invata sa vb si pe urma spune ca au dupat niste inapti niste jwls :)) nu cred k poate sa dupeze dupe =)))

Posted

uita-te ce ai scris mia sus =))) =))) invata sa vb si pe urma mai spune ca au dupat niste inapti niste jwls :)) nu cred k poate sa dupeze dupe =)))

poate m-am grabit, vezi cu du-te ala ce faci, last post here

m-am pishat si pe tine de ras :rofl2:

Guest Knvvvv
Posted

m-am pishat si pe tine de ras asta te-a invatat mami ta?:X sau ai facut si pe ea la fel ??

Guest CRISTALDRAGON
Posted

nu intentionam sa mai las reply aici, am destul warn, da' cand vad virgini ca tine, care abia au scapat de teza unica nu ma lasa sufletu' sa nu-ti dau replica papusha mica si sexoasa.

iti mai zic 1data, nu te F43e grija cine ma suporta si cine nu, mi-e suficient sa ma suporte cine ma cunoaste.

data viitoare, ridica 2 degete inainte sa vorbesti cu mine. :-*

m-am pishat pe tine de ras, din nou .. 2-0, la 3 schimbam portile /part

periculoasa tipa!!! :D :clap: ... ideea oricum nu e sa ne certam (certati) ci sa va spuneti parerea voastra despre cum ati dori sa reancepem jocul (nu conteaza ca e copil, virgin, prost,noob,sau cu are peste lvl 300,ca joaca doar 2 ore pe zi sau non stop, etc) doar SPUNETI-VA PAREREA!!!! credeti ca sondajul asta e facut de pomana????!?!??

( P.S. nu iau aparearea nimanui)

aaaa.. uitasem ... daca se poate sa ne spuna si noua parerea adminii ar fi extraordinar , ca sa vedem si noi dc nu se inteleg, sau nu cad la un comun deacord!!!!(DOAR DACA SE POATE!!) VA MULTUMESC!!

Guest Wolver_MG
Posted

ALOOOOOOOOOOO ! Aici se vorbeste despre voturi si parerile oamenilor ... ! Va purtati pica ??? PM ... sau pe mess ! Nu aici ! Va certati in fatza tuturor ... asta inseamna ca sunteti destepti ?? COPII aman2

Posted

ALOOOOOOOOOOO ! Aici se vorbeste despre voturi si parerile oamenilor ... ! Va purtati pica ??? PM ... sau pe mess ! Nu aici ! Va certati in fatza tuturor ... asta inseamna ca sunteti destepti ?? COPII aman2

eu, mi-am spus punctul de vedere, fanii au sarit mai tarziu cu caterinca...

hate the game don't hate the player -_-

Guest Knvvvv
Posted

in toata problema asta e un singur vinovat si cred k toata lumea stie cine :) dragosh el trebuia sa aiba grija de server si ne-a lasat balta daca salva dbul acum nu stateam nu stiu cate zile cu sv off si pana la urma o sa fie rr db mai mult ca sigur...sunt curios dupa cate zile o sa realizeze ca e singura solutie ca sa nu mai existe probleme si pe viitor de genu si cand o sa ne ofere si noua o informatie concreta

Guest samurayxxl
Posted

RR DB!!! ca asa vreau !!! :bananadance2: :bananadance2: :hello: :hello: :hello: :hail: :hail: :hail:

Posted

parerea mea proprie si personala .

nu cred ca ma mai apuc daca se da rr db. adica, am jucat o luna ca un idiot pentru ce? pentru nimic? poa' sa stea serveru' down cat timp o fi nevoie, pentru a nu ne arunca munca pe apa sambetei.

astia idioti care striga in gura mare sa se dea reset la baza de date.. dobitocilor, cretinilor care sunteti....daca nu v-a mancat in cap sa va apucati atunci cand s-a dat rr db, ce sa va fac eu, acum? sa se dea rrdb din cauza voastra? din cauza ca ati stat sa invatati pentru capacitate, pentru tezele nationale, sau ce dracu oti da voi pe-acolo prin gimnaziu?

daca ziceti ca jucati de fun, de ce nu jucati si acum, de fun, in conditiile de fata? simt putina invidie, cumva?

ziceti toti in gura mare ca vai, ca e plin serverul de jwl dupate....sunteti niste dobitoci ma. niste cretini cu diploma, magna cum laude, evident. aveti doctoratu' in inteligenta artificiala , pana si robotul meu de bucatarie e mai inteligent decat voi. uite, eu sunt in guild cu garrone si boom care au dupat 30k jwl, corect? stiti cate din jwl astea au ajuns la mine, sau la oricare alt membru din guild? va spun eu: NICI MACAR UNUL. credeti ca jwl de la hackalin si de la slym circulau pe server cum merg masinile la ora 15 pe magheru? nu sunteti pe ale voastre. seturile pe care le-am avut noi, cei din honey , la primul siege (ca tot ziceti toti ca ne-am umplut de jwl dupate si de-aia am avut castelul) au fost obtinute tocindu-ne degetele pe tastele q w e in timp ce paleam goldenii. si pot sa bag si eu mana in foc ca nici ei n-au avut cine stie ce seturi venite de pe alte planete , dati un search la vanzari cumparari si vedeti cate iteme au cumparat garrone/boom, inteligentilor.

imi cer scuze pentru limbajul mai colorat, nu pot sa nu-mi fac draci atunci cand vad cati dobitoci activeaza pe server.

de-aia nu vad niciun rost la a ni se duce munca pe apa sambetei pentru niste virgini cu mustata de haiduc care vor sa fie-n top.

Neah... mie chiar imi place de tine..., nu garrone nu a cumparat... si nici nu s-a folosit de tonele de jwl ca sa influenteze intr-un fel jocul...

http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...=276565&hl=

dupa un scurt search am gasit asta..., crezi ca un player NORMAL, isi putea permite sa cumpere asa ceva... la 1 saptamana dupa ce s-a dat rr :blink: (rr db pe 1 apr. - garrone cumpara pe 7 aprilie...)

Orice jucator NORMAL, cumpara treburile astea... doar daca are ceva iteme F bune stranse din invazii... ceea ce la lvl 300 nu prea faci (asta daca in 7 zile el a facut lvl 300), sau doar daca ai jwl cu tonele..., iar astea din strans nu se obtin, cel putin nu asa de multe....

Asa ca numai vorbiti deaiurea... ca rade lumea de voi...

Posted

Dragos nici nu sa uitat la forum de o zi. Inseamna k nu-i pasa. S-a facut topicul /pool-ul asta k sa fie miscare pe forum dar niciun rezultat panacum :-?

Oare se mai ocupa cineva de serverul MU LM :-??

Posted

se pare ca nu se ocupa nimeni dupa 7 zile nu s-a modificat nimic nu inteleg dc nu da rr db si termina cu toata povestea asta si daca nu are timp sa se ocupe de server sa lase pe unu care vrea cu adevarat asta

Guest Dinozaur
Posted

rabdare fratilor :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...