Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Posted

Asa va trebe... sper sa va fie invatatura de multe.

Cum recuperarea datelor dureaza prea muli si implica o munca destul de grea, pun pariu ca se va da RR db

:cool2:

Guest Wolver_MG
Posted

71 % + dintre playeri au votat rr db. Ne puteti spune si noua la cate voturi va asteptati sau la ce procenta pentru a deschide serverul? (sunt deja 310 voturi)

Posted

am votat si eu RR DB deoarece mi se pare o solutzie mai rapida...(nu ma prea pricep la servere) ...vreau doar sa ma mai jjoc putzin inainte de licentza :))

spor la treaba staff si asteptam cu nerabdare redeschiderea serverului :D

Posted

Am votat pentru o remediere a problemei si pentru a continua jocul de unde a ramas:de ce?....pentru ca am muncit pentru acele levele,pe branci as putea zice

Doar ca se pare ca de la inceputul sondajului cam suntem luati peste picior ,avand in vedere cum sunt puse cele 3 intrebari intr un mod foarte tendentios.Adica ce intelege adminul prin 'oameni normali ,mai putin normali sau sa continuam circul' ?

Jucam ca niste oameni normali doar ca multele uscaturi isi fac locul peste tot si circul (eu ma refer la fazele cu dupe si speed)a inceput din cauza voastra deoarece nu ati rezolvat ceea ce era de rezolvat dupa 4 luni de beta,si ce sa mai zic de pedepsele primite,ati dati ban pe un cont si si au facut alte conturi cu aceleasi nume ca sa ne poata da peste nas celor corecti,si le mai dati si dreptul de a avea guilde si de a se da mari si tari

In fine,mai zic ca cei care voteaza reset baza de date si care nu au ajuns sa depaseasca lvl 300 dupa o luna si ceva sa se abtina pentru ca atat vor avea si peste 2,3 sau 4 luni asta bineinteles daca nu veti baga party obligatoriu si ii vom creste tot noi.

o zi buna

Vai saracutul de tine, ai mucit pe branci. Sa nu bei apa rece ca esti transpirat si poate te imbolnavesti.

Am votat reset la baza de date, si da, nu am lvl 300 pt ca nu "muncesc" pe branci asa ca tine si toti cei care v-ati resetat in 2 saptamani jucand 24/7, cea mai mare parte afk (losttower la nivel peste 300 :blink:) de nu mai era loc de voi. Eu joc de placere 1-2 ore pe seara si asta daca am timp. Cat despre party-ul tau, poti sa ti-l bagi undeva.

Asa ca o sa joc de placere si in acelasi ritm chiar daca se va reseta baza de date sau nu.

Si ca sa-i raspund si lui keopsgr, mai bine "multi si prosti" cum ai zis tu, ca majoritatea conteaza, decat "putini si foarte prosti".

Posted

Vai saracutul de tine, ai mucit pe branci. Sa nu bei apa rece ca esti transpirat si poate te imbolnavesti.

Am votat reset la baza de date, si da, nu am lvl 300 pt ca nu "muncesc" pe branci asa ca tine si toti cei care v-ati resetat in 2 saptamani jucand 24/7, cea mai mare parte afk (losttower la nivel peste 300 :blink:) de nu mai era loc de voi. Eu joc de placere 1-2 ore pe seara si asta daca am timp. Cat despre party-ul tau, poti sa ti-l bagi undeva.

Asa ca o sa joc de placere si in acelasi ritm chiar daca se va reseta baza de date sau nu.

Si ca sa-i raspund si lui keopsgr, mai bine "multi si prosti" cum ai zis tu, ca majoritatea conteaza, decat "putini si foarte prosti".

da... daca e sa o luam asa... si eu am crescut BK pana la lvl 340.. si degeaba.. + inca alti 2 bk unu pana la 240 si unu pana la 180... da nvm.. de ce sa aleg recuperarea datelor si peste 1 luna sa se strice iar..., sa dau 15 mii de rr si sa se dea rr db atunci? :blink:

Mai bn taiata craca uscata acuma, si jucam ca niste playeri linistiti..., asa cum am mai zis in alt topic, cei care au dat 3,2, sau 1 rr acuma, v-or da si dupa rr db... daca stiu sa joace MU!

Guest Azzar0
Posted
Votu nu se opreste pana nu se obtine: majoritatea in una din cele 3 cazuri puse la vot (aia inseamna 50%+1, adica la cati playeri suntem activi mai dureaza mult) dar nici atunci daca ei vor nu al opresc, in schimb se vede clar rezultatul acestui pool.
Posted

Votu nu se opreste pana nu se obtine: majoritatea in una din cele 3 cazuri puse la vot (aia inseamna 50%+1, adica la cati playeri suntem activi mai dureaza mult) dar nici atunci daca ei vor nu al opresc, in schimb se vede clar rezultatul acestui pool.

Si care este numarul de playeri activi? Numarul de personaje, numarul de conturi in joc, numarul de conturi pe forum, numarul de adrese de mail unice, numarul de adrese ip unice, numarul de MAC-uri unice sau vreo' formula ceva?

Evident ca "votul" se va opri cand considera moderatorii.

Guest guzgan
Posted

Dupa spusele lui Lancelot acest post e ceva informativ adminii inca nu sunt de aceeasi parere,sa dea rr sau sa repare.

Sa speram ca se va face ceva in binele serverului asta cat mai repede.

Deci nu va asteptati sa se dea rr chiar daca a iesit asa....unii dintre admin pur si simplu se incapataneaza sa dea rr.

Posted

Dupa spusele lui Lancelot acest post e ceva informativ adminii inca nu sunt de aceeasi parere,sa dea rr sau sa repare.

Sa speram ca se va face ceva in binele serverului asta cat mai repede.

Deci nu va asteptati sa se dea rr chiar daca a iesit asa....unii dintre admin pur si simplu se incapataneaza sa dea rr.

alta treaba nu ai, termina si tu ca poate i altu care sa zica ceva interesant, nu sa faci atata tantam pe aceiasi tema pe care o cunoastem toti. esti exasperant si inutil.

Srry de offtopic.

Guest SkInY_BK
Posted

Acum va e greu sa dati si un rr a ? Sunteti platiti de cei care nu vor sa se dea rr ? Adik cei 10% ? !!! O saptamana de cand e sv off

SE I-A totUl de la inceput cand o sa avem timp ?

Guest SkInY_BK
Posted

Poate maine vom vedea cv frumos :D ! Sau poate azi :D nu se stie :D !! Poate ne anuntati is 445 de voturi pana acum si 70% cu + is cei cu rr DB !! O zi frumoasa !

Guest cr3can
Posted

rr la db . ASTA E CEA MAI BUNA KESTIE :beer:

:bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :bananadance2: :yum:

Posted

parerea mea proprie si personala .

nu cred ca ma mai apuc daca se da rr db. adica, am jucat o luna ca un idiot pentru ce? pentru nimic? poa' sa stea serveru' down cat timp o fi nevoie, pentru a nu ne arunca munca pe apa sambetei.

astia idioti care striga in gura mare sa se dea reset la baza de date.. dobitocilor, cretinilor care sunteti....daca nu v-a mancat in cap sa va apucati atunci cand s-a dat rr db, ce sa va fac eu, acum? sa se dea rrdb din cauza voastra? din cauza ca ati stat sa invatati pentru capacitate, pentru tezele nationale, sau ce dracu oti da voi pe-acolo prin gimnaziu?

daca ziceti ca jucati de fun, de ce nu jucati si acum, de fun, in conditiile de fata? simt putina invidie, cumva?

ziceti toti in gura mare ca vai, ca e plin serverul de jwl dupate....sunteti niste dobitoci ma. niste cretini cu diploma, magna cum laude, evident. aveti doctoratu' in inteligenta artificiala , pana si robotul meu de bucatarie e mai inteligent decat voi. uite, eu sunt in guild cu garrone si boom care au dupat 30k jwl, corect? stiti cate din jwl astea au ajuns la mine, sau la oricare alt membru din guild? va spun eu: NICI MACAR UNUL. credeti ca jwl de la hackalin si de la slym circulau pe server cum merg masinile la ora 15 pe magheru? nu sunteti pe ale voastre. seturile pe care le-am avut noi, cei din honey , la primul siege (ca tot ziceti toti ca ne-am umplut de jwl dupate si de-aia am avut castelul) au fost obtinute tocindu-ne degetele pe tastele q w e in timp ce paleam goldenii. si pot sa bag si eu mana in foc ca nici ei n-au avut cine stie ce seturi venite de pe alte planete , dati un search la vanzari cumparari si vedeti cate iteme au cumparat garrone/boom, inteligentilor.

imi cer scuze pentru limbajul mai colorat, nu pot sa nu-mi fac draci atunci cand vad cati dobitoci activeaza pe server.

de-aia nu vad niciun rost la a ni se duce munca pe apa sambetei pentru niste virgini cu mustata de haiduc care vor sa fie-n top.

Guest cr3can
Posted

parerea mea proprie si personala .

nu cred ca ma mai apuc daca se da rr db. adica, am jucat o luna ca un idiot pentru ce? pentru nimic? poa' sa stea serveru' down cat timp o fi nevoie, pentru a nu ne arunca munca pe apa sambetei.

astia idioti care striga in gura mare sa se dea reset la baza de date.. dobitocilor, cretinilor care sunteti....daca nu v-a mancat in cap sa va apucati atunci cand s-a dat rr db, ce sa va fac eu, acum? sa se dea rrdb din cauza voastra? din cauza ca ati stat sa invatati pentru capacitate, pentru tezele nationale, sau ce dracu oti da voi pe-acolo prin gimnaziu?

daca ziceti ca jucati de fun, de ce nu jucati si acum, de fun, in conditiile de fata? simt putina invidie, cumva?

ziceti toti in gura mare ca vai, ca e plin serverul de jwl dupate....sunteti niste dobitoci ma. niste cretini cu diploma, magna cum laude, evident. aveti doctoratu' in inteligenta artificiala , pana si robotul meu de bucatarie e mai inteligent decat voi. uite, eu sunt in guild cu garrone si boom care au dupat 30k jwl, corect? stiti cate din jwl astea au ajuns la mine, sau la oricare alt membru din guild? va spun eu: NICI MACAR UNUL. credeti ca jwl de la hackalin si de la slym circulau pe server cum merg masinile la ora 15 pe magheru? nu sunteti pe ale voastre. seturile pe care le-am avut noi, cei din honey , la primul siege (ca tot ziceti toti ca ne-am umplut de jwl dupate si de-aia am avut castelul) au fost obtinute tocindu-ne degetele pe tastele q w e in timp ce paleam goldenii. si pot sa bag si eu mana in foc ca nici ei n-au avut cine stie ce seturi venite de pe alte planete , dati un search la vanzari cumparari si vedeti cate iteme au cumparat garrone/boom, inteligentilor.

imi cer scuze pentru limbajul mai colorat, nu pot sa nu-mi fac draci atunci cand vad cati dobitoci activeaza pe server.

de-aia nu vad niciun rost la a ni se duce munca pe apa sambetei pentru niste virgini cu mustata de haiduc care vor sa fie-n top.

ma nene nu mai bine joci o luna refaci tot ce ai avut poate kiar si mai bine decat sa stai o luna de zile si sa ai ce ai avut ????? eu asha cred ca e mai bine ;) ^_^

Guest coco38
Posted

10% din useri aveau peste lvl 350 sau rr

25% din useri au votat recuperarea bazei de date

Mie nu prea mi se pare a fi un rrdb votul asta

Guest Cleste
Posted

Sunt impotriva RR DB ..am votat recuperarea datelor etc :) !! Oricum situatia de votare nu se mai schimba..tot RR DB va ramane asa k numai stati pe ganduri dati RR la DB si aia e..pe viitor fi-ti si voi mai atenti sa nu patim la fel :) Tineti pollul asta degeaba , cum am mentionat si mai sus nu se va schimba cu nimic ... :blink:

Guest cr3can
Posted

10% din useri aveau peste lvl 350 sau rr

25% din useri au votat recuperarea bazei de date

Mie nu prea mi se pare a fi un rrdb votul asta

si eu am peste 350 si elfa cu un rr .... so ? /:) aleg de 10 ori rr la db ptr ca e mult mai bine ptr toti.. da adevaru ca dezavantajeaza pe cei cu lvl mare dar sunt mai multi cu lvl mic... si ar fi mai bin ptr toti sa se dea rr la db... sa fim toti de la 0 sa vedem atunci... dar sa nu mai fie nici un bug nik ... :beer: [NICI DUPE LA JWLURI !!]

Posted

4eHH nu ai pierdut nimic in viata mai de pret?,ma gandesc daca pentru atat "munca" cum o numiti voi faceti atata tamtam ,daca pierdeti o masina sau vreo 10k euro va sinucideti?,eu zic ca traiti la intensitate prea mare acest joc si nu e deloc bine,coborati cu picioarele pe pamanant si ganditiva ca scopul principal ar fi de relaxarem,si nu de stresare.

Majoritatea au votat rr la db,deoarece cum s-a zis se poate da doar rollback la db dintr-o data apropiata resetarii db-ului,asta ar insemna ca majoritatea nu ar mai incepe de la lvl 50-100 ,ar incepe de la 0 si le indiferent.

Posted

Macar un raspuns daca se da rr db /rb sau orice ? :-??

De 28 de ore ii deschis votul si cine a vrut sigur k a votat deja. Se va lua in considerare acest vot sau .... :-??

Posted

4eHH nu ai pierdut nimic in viata mai de pret?,ma gandesc daca pentru atat "munca" cum o numiti voi faceti atata tamtam ,daca pierdeti o masina sau vreo 10k euro va sinucideti?,eu zic ca traiti la intensitate prea mare acest joc si nu e deloc bine,coborati cu picioarele pe pamanant si ganditiva ca scopul principal ar fi de relaxarem,si nu de stresare.

Majoritatea au votat rr la db,deoarece cum s-a zis se poate da doar rollback la db dintr-o data apropiata resetarii db-ului,asta ar insemna ca majoritatea nu ar mai incepe de la lvl 50-100 ,ar incepe de la 0 si le indiferent.

eu am avut 315 si tot imi e indiferent era naspa k s a dupat atat si nu eram in stare sa mi adun jwl sa mi iau un set amarat .. si asta ptr elf .. nici nu vreau sa ma gandesc la celelate char ce scoruri erau :) hmm si cam ai dreptate sunt multi dependenti de mu e naspa da asta e intr un final joc mu nu ptr lvl mai mult ptr comunitate :) chiar daca sunt marlani multi sunt cativa oameni care merita simpatia mea :) Stefan!!,Coca,Athy,Bond,Mafia etc :) Play For Fun !!

Posted

Optiune: RR DB

Motiv 1: am 2 conturi blocate (cam degeaba) si nu mai am motivatie sa alerg dupa cei cu rr si cu seturi

Motiv 2: e probabil cea mai accesibila solutie si cea mai rapida, baza de date era la inceput iar playerii nu prea au multe de pierdut

Motiv 3: probabil pe noua DB (daca se va recurge la aceasta solutie) nu vor mai exista probleme cu exp si rena va fi de la inceput 1 bless sa nu mai faca unii averi dinainte

Solutia pentru a nu mai aparea aceasta problema mi se pare destul de usoara, backup zilnic (in cazul in care nu se cunoaste inca remedierea ei)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...