Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Posted

Mai lasati'ne ma cu noptile lor.Ce , noi i'am pus sa si le piarda pentru un joc ?

No offense dar asta'i adevaru...nu te obliga nimeni sa stai noaptea on.

Dar astia sunt Playerii ... pentru ei e jocul.

Posted

Cine a pus pe ei sa stea cu ochii pe monitor :computer: 24/24 ? Am lvl 365 si tot numi pasa de rr db sau rb ... ma jok de placere nu de disperare :-j

Posted

Ma minunez cand vad ce replay`uri sunt in acest threath :))))

In acest topic este foarte evident dorinta lui vDragosh de a da rr la db. Unde ? priviti : "dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba" . Daca am votat celelealte optiuni "numai suntem oameni de treaba" suntem considerati chiar si "circari".

Nu va mai bateti capu` cand o sa revina o sa revina , modul se stie deja ( rr db ) insa nu cred ca va ajuta pe nimeni .

Sincer daca in fiecare zi s-ar face cate un poll cu RR DB , mintile voastre luminate ar alege sa se dea rr in fiecare zi. M-am lamurit cu voi de mult :))

Guest ^Republik^Miker
Posted

dorele ne mai ti mult ?

cu cat asteptam mai mult cu atat se vor lasa mai multi, rr db si gata, care vrea sa joace o face indiferent de ce a avut inainte. si pe 97 au pierdut ei ani nu 2-3 saptamani asa ca ... in timpu asta in care a fost server-ul off ne faceam inapoi aproape 300 :)

Posted

Am terminat de imparit sanctiunile.

Daca cu vb buna nu intelegeti nu am ce sa va fac. Am spus clar ca vreau sa vad doar cate un reply din partea voastra care sa contina VOTE+ARGUMENT.

La fel voi face si de acum inainte, cine face double post primeste disable-posting.

Posted

Vote - RR DB

Argument - Votez rr db pentru ca varianta " roll back" e asemanatoare cu rr db-ul multi din noi nici nu aveam conturi in aceea perioada 17 aprilie ! Iar varianta rezolvari cred ca va avea o durata f mare. deci votez RR DB.

Posted

Votul meu este pentru "dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba"

deoarece tot ce este fresh este mult mai bun... lucrurile "peticite" nu au valoare asa de mare ca cele noi.... trebuie sa ne gandim ca serverul asta o sa-l avem pentru 2-3 ani si nu e bine daca incepem cu stangul... ganditi-va nu este rau acest nou inceput... chiar daca pare dur pentru pirima data... poate am facut greseli si acum ni se da sansa sa incepem iar si sa nu le repetam

PS: sustin ca modul in care a fost facut poll-ul influenteaza voturile...doar o parere

Guest FastumGel
Posted

aleg varinata : doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?

Circ creat de cine ?:> In situatia asta noi avem de "suferit" !! Si pana la urma..da-ti rr DB dar ce ne-ar face sa credem ca peste 2 luni nu va fi la fel ?:))

Guest Donici
Posted

Ma minunez cand vad ce replay`uri sunt in acest threath :))))

In acest topic este foarte evident dorinta lui vDragosh de a da rr la db. Unde ? priviti : "dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba" . Daca am votat celelealte optiuni "numai suntem oameni de treaba" suntem considerati chiar si "circari".

Nu va mai bateti capu` cand o sa revina o sa revina , modul se stie deja ( rr db ) insa nu cred ca va ajuta pe nimeni .

Sincer daca in fiecare zi s-ar face cate un poll cu RR DB , mintile voastre luminate ar alege sa se dea rr in fiecare zi. M-am lamurit cu voi de mult :))

RR DB,de ce?

1.: in primul rand ar disparea toate conturile cu "probleme."

2.: in al-2-lea rand,nush.daca s'a gandit cineva dar,DAR ar fi o LUPTA CINSTITA ( sper...) ptr. CS,sau nu...?

3.: seturi +11-13 pierdute? SI ce,am set +11 dsr,sceptru +13,cal pe DL si...? Ori ne "jucam" cinstit ori ne "scaldam" ca si pana acuma,intr'o apa tulbure...

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

votul meu la fel rr bd.sa ne jucam k niste oameni de treaba.

dekt sa stam asa pe uscat.. :D

ar fi bun un rr bd akm :bananadance2:

spor si sper k rezolvati cat mai rpd sa mearga srv..

mam plictisit..sincer v-o spun :)

:tiphat:

Guest koden
Posted

eu votez sa ,dam rr db si ne jucam ca niste oameni de treaba ''

argumentul meu este unul simplu ,,aceasta metoda m-ar avantaja pe mine personal pentru ca eu abia mi-am facut un cont (nici nu am char pe server) si asa rezolvam mai repede problema

Acuma sper sa nu imi sara in cap toti care au pierdut noptile chinuindu-se sa dea un rr dar asta e ,poate ca sunt eu noob dar majoritatea sunt ca mine si majoritatea decide (asa e in democratie :readthis: )

Guest gorgonzola
Posted

am votat rr db daca mai stam dupa diablo o sa faca un script prin care o sa dea restart la baza de date si asta dupa 2 satapmani scapati de probleme ascultati nubii stiu ei ce stiu

Guest Wolver_MG
Posted

Un rr la DB ar fi bun ... dar daca se poate cat mai rpd . Timpul pe care l-am pierdut de cand a intervenit bugul cam 60-70% ar fi avut cam totul inapoi ( lvl , iteme , etc.) . Vrem si noi un anunt la launcher sau aici cand ar fi rr-ul sau daca se vor strange voturi ... sunt deja vreo 350+ de voturi ! Bun ... rr ca rr dar stim ca nu vor mai fi probleme de genul asteia ? Macar rezolvati cv daca se da rr ? Multumesc ! O seara placuta :P ! :right:

Guest drejan
Posted

RR la db pentru ca eu am inceput cu vreo 2-3 saptamani mai tarziu si m`ar avantaja.

Sper ca de acu incolo sa salvati si voi macar 1 data pe zi.. daca nu chiar de 2 ori ca sa nu se mai repete.

Posted

Votez sa astept recuperarea datelor deoarece odata ce diablo a gasit o formula cu eroare 0 o parte din treaba grea s-a rezolvat...daca tot am asteptat atata de ce sa nu mai asteptam putin?

drejan daca faci back up o data pe zi sau de 2 ori cum spui tu, asta ar insemna sa avem mai mult server off....

Posted

formula aia era doar pentru calculul exp-ului la char-urile ce aveau probleme cu exp negativ

sa nu va inchipuiti ca o sa fie totul perfect, dar oricum va fi mai bine decat luatul de la 0

Guest gorgonzola
Posted

Diablo scriind scriptul in notepad:

Reset Data Base In 5day 59 min 59"

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

formula aia era doar pentru calculul exp-ului la char-urile ce aveau probleme cu exp negativ

sa nu va inchipuiti ca o sa fie totul perfect, dar oricum va fi mai bine decat luatul de la 0

Diablo parerea mea sa dati rr bd.

ar fi mai bine ptr toti si in rest nu vati mai chinui atat

mai este si srv off :|

stiu k Crital,Q-Sadi,etc au dat rr si au pierdut nopti dar..decat sa stam asa pe uscat cu srv off

mai bine un rr bd.

bafta :tiphat:

Guest /smiley/
Posted

cat mai dureaza..:)) asta ne int...1 zi..1 sapt,o luna..2...9... :|

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

cat mai dureaza..:)) asta ne int...1 zi..1 sapt,o luna..2...9... :|

da :D

xtest o zis cat mai dureaza.. 3 Luni

:)) :D

Guest gorgonzola
Posted

hai diablo lasa-ne cu formula ta ca ne strici combinatiile deja mi-am facut planuri ca o sa fiu lvl 1 cu tot serverul vii tu cu formule :(

oricum tot vor fi nemultumiti si erori Diablo tata dai reset ca nu dai din buzunar

Suntem majoritatea vrem reset uuuuuuuuu Votul acesta nu conteaza ??

haide diablo te rugam cauta-ti altceva de treaba lasa scriptul ca te chinui degeaba tot reset dati dupa ce dati drumu cu erori nu v-au ajuns voturile si motivele noastre ? Numai hotii s-au facut vrem un server curat fara caracterele trecute crescute cu jwluri dupate si lasate afk in LOT cu speed.HUO MIAU MIAU

Guest SkInY_BK
Posted

RR db parere personala si nu e singura :) ca e rollback sau rr pt mine e acelasi lucru

Guest ENACHACHE
Posted

cea mai scurta metoda prin care putem sa jucam si noi linstiti si cat mai REPEDE este: dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba <~ asta am votat deoarece dak ar continua asa ar fi multa nedreptate fata de cei MICI :banghead: solutia rr la db si Server Online cat mai rpd posibil ! :pray:

Posted

dc va grabitzi ca mireasa la pat? ati asteptat atatea zile...chiar muritzi dak mai asteptati o zi 2? :-?

scz de off'topic

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...