Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Posted

rr db+un patch anti dupe sau scan dese..nare rost sa va chinuiti atat si sa asteptam atat pentru ce sa revenim la cei care au crescut cum au crescut #-o

Guest LocustBanatul
Posted

Eu zic atata dupa rr db tot pe primele locuri vor fi Crista Q-sadi neamzzu si restu...nu se schimba cu nimic ei tot joaca non stop numai ca sunt mai mici

Posted

sunt prea multe variabile de luat in calcul pt a fi functionabil scriptul deci e imposibil

Corect! Ce care cum cand unde dece din nou oare dar totusi.... aceasa db este strikata si parerea mea e ca nu se mai poate repara.

oricum partidul a vorbit deja... cei care nu va convine ducetiva la culcare.

Posted

Corect! Ce care cum cand unde dece din nou oare dar totusi.... aceasa db este strikata si parerea mea e ca nu se mai poate repara.

Oare cu o cheie de 18 nu l-am repara?Aveti rabdare si se va rezolva intr-un fel sau altul

Guest Marvin
Posted

Eu zic atata dupa rr db tot pe primele locuri vor fi Crista Q-sadi neamzzu si restu...nu se schimba cu nimic ei tot joaca non stop numai ca sunt mai mici

ei da dar 30-40% din actuali jucatori vor zice bye LM ;)

Guest LocustBanatul
Posted

nubimea a castigat deasta se da reset,pt ca noi nubii suntem majoritatea si majoritatea decide

Posted

dar dar asa poate sa faca si la mijlocul DB-ului sa voteze si mojoritatea normal ca vor RR ....chiar daca nu e nimik stricat la el

Guest dragota
Posted

Oare cu o cheie de 18 nu l-am repara?Aveti rabdare si se va rezolva intr-un fel sau altul

Nu merge cu 18 ne trebuie 1 franceza

Guest DigitalAssassin
Posted

Din surse sigure stiu ca varianta lu diablo a cazut...acuma deja s-a dat reset la

db se lucreaza la anti cheat

uite aici o sursa mai sigura care zice ca inca nu sa dat restart la database

http://www.linkmania.ro/s1/status/index.php

Avetzi si voi rabdare! :sef:

Guest LocustBanatul
Posted

Se va da rr la db apoi vdragos va face backup zilnic sau la 2 zile si o sa vedeti ca nu o sa avem ce sa patim....

Si in plus farmecul jocului e cand esti mic...cand faci pk pe Garrone la paianjeni, cand il omori pe tyrexelu cand culege medalii cand neamzzu cere party si ii spui full 5 si sunteti 2 :D is not funny guys,asta e distractia prima saptamana cand incep cristal si qsadi sa danseze cu staful prin arena cu 7k agility ce rost mai are :)

Posted

Se va da rr la db apoi vdragos va face backup zilnic sau la 2 zile si o sa vedeti ca nu o sa avem ce sa patim....

Si in plus farmecul jocului e cand esti mic...cand faci pk pe Garrone la paianjeni, cand il omori pe tyrexelu cand culege medalii cand neamzzu cere party si ii spui full 5 si sunteti 2 :D is not funny guys,asta e distractia prima saptamana cand incep cristal si qsadi sa danseze cu staful prin arena cu 7k agility ce rost mai are :)

esti genial:)))e buna aia cu neamzzu:))

Guest sIrenne
Posted

RR BD

nu-mi fac griji pentru numarul de jucatori :)

aud copilasi 10-12 ani in autobuz laudandu-se cu caracterele; si daca sunt adulti inca dependenti de MU si de atmosfera de pe linkmania, majoritatea pustimii cu siguranta n-o sa renunte atat de usor.

daca resetul e solutia pentru un joc decent, fara erori, atunci de ce nu?

Guest LocustBanatul
Posted

Daca se da rr acuma garantez ca se dubleaza playerii de pe linkmania :))o sa vina multi dinafara ce au pierdut primu reset.......acuma un motiv in plus si oricum in viata este un echilibru, cei ce zic ca nu joaca or sa joace pe rr db deoarece au prieteni si jocul asta iti macina sufletu nu ai cum sa nu vrei sa fii acolo la inceput

Posted

Partidul va vrea tunsi.

Deci votati.

Renunt la multe, doar la plete nu :))

Pe o nota mai serioasa, am votat rr bd. De ce? e simplu. La nici o luna de db deja se faceau trade-uri cu sute de jwls, lucru care mi se pare doar rezultatul dupe-urilor. Am mai jucat la inceputul unui db, in mod normal playerii nu ar trebui sa fie asa bogati. Mai simplu ar fi daca am avea toti aceleasi sanse de a juca corect. + ca restaurarea db pare o munca sisifica, cu peste 7k conturi de modificat, unde mai pui cele care probabil vor avea probleme dupa modificari sau playeri nemultumiti ca ei au mancat fructe, etc. Ar fi prea complex si prea time-consuming. Asa cu rr db am putea avea serv on in cel mai scurt timp.

Posted

Buna seara!

am ales: dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba

CU tot respectul :hail: pentru colegi mei din joc care au ajuns un level foarte inalt si au adunat destule reseturi! :beer:

Si eu sunt 360+ defapt acuma lvl 12! :-j SI nu cred ca problema noastra are alt remediu! :comp1:

Hai noroc! ne mai auzim!

Posted

Votat rr db (pentru ca sunt un om de treaba :))

Este singura solutie 'rezonabila' care sa nu duca la discutii nesfarsite (si absolut inerente aici!) despre cat de bine sau nu s-au recuperat caracterele ori ca 17 aprilie inseamna roll-back ce avantajeaza playerii care au jucat pe un xp mai mare cu reguli usor diferite.

Insa un rr fara o preocupare serioasa pentru problemele de securitate aparute nu va fi decat o noua expunere la riscul de a avea alte situatii similare in viitorul foarte apropiat.

Si nu (ne) dorim ca Linkul sa ajunga de balada la capitolul 'amatori', 'neseriosi', 'habarnisti'...

Off topic: Eu nu partid, sa fie clar! Eu nu tuns(a) - decat cand vreau eu. Sic!

Guest *rEaDy4FuN*
Posted

' date='May 12 2009, 20:23' post='3811696']

Recuperare date - playerii au muncit si au pierdut nopti; eu cred ca nu ar trebui aruncata toata osteneala acestora "la gunoi" .

:wub:

Mai lasati'ne ma cu noptile lor.Ce , noi i'am pus sa si le piarda pentru un joc ?

No offense dar asta'i adevaru...nu te obliga nimeni sa stai noaptea on.

Posted

nubimea a castigat deasta se da reset,pt ca noi nubii suntem majoritatea si majoritatea decide

sper ca nu traiesti sub falsa impresie ca serverul este o democratie.

si imi place sursa ta, de aia la status inca apar persoane cu lvl. #-o

Posted

' date='May 12 2009, 21:23' post='3811696'] Recuperare date - playerii au muncit si au pierdut nopti; eu cred ca nu ar trebui aruncata toata osteneala acestora "la gunoi" .

:wub:

de'acord cu tine ..

Cristal , q-sadi si multi altii au stat din 1 aprilie de cand sa deschis 24/24 nu cred ca ar fii corect sa se dea cu picioru la munca tuturor playerilor , practic nu multii care au votat rr la srv au lvl mare sau rr-uri dak cel mai mare dp srv era 350 -300 mai mergea rr dar asa ..

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...