Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Posted

PRIETENE ITI DAU UN EX : eu MG lvl 310 am sarit la lvl 2 , am mai facut sa zicem 100 de lvl = 700 de pct de la lvl 2 la lvl 102 ,si leam bagat in ene o sa ma dea diablo de la 310 + exp in care am facut eu lvl de la lvl 2 la 100 ? si daca da de unde stie el cate lvl am facut eu ? si cate pct am bagat la stats si cate nu

double post Tyrexel soory

este un astfel de script pe google la aia cu punctele eu nu am prea inteles la ce se refera acilea ca am inteles ca anumite caractere de la lvl X au sarit la lvl 2....si ca caracterele de lvl 1 au primt 1500 de puncte corect ? daca da se poate face si pentru problema aia un script indiferent ca ati folosit fructe 1500 de puncte din fructe ma cam indoiesc ca a folosit cineva macar 200 de puncte din fructe.

Posted

PRIETENE ITI DAU UN EX : eu MG lvl 310 am sarit la lvl 2 , am mai facut sa zicem 100 de lvl = 700 de pct de la lvl 2 la lvl 102 ,si leam bagat in ene o sa ma dea diablo de la 310 + exp in care am facut eu lvl de la lvl 2 la 100 ? si daca da de unde stie el cate lvl am facut eu ? si cate pct am bagat la stats si cate nu

Tot nu ai inteles, ceea ce face diablo vede ce xp ai. Xulescu are xp-ul 2 miliarde jumatate. Ce lvl trebuie sa primeasca pentru ca are atata xp ? raspuns: atata. Cate puncte trebuie sa aiba pentru lvl ala. Atata. Are in plus 500, i le taiem. A specificat clar ca nu are cum sa nimereasca punctele cu fruits.

Si ce te face sa crezi ca situatie va fi la fel ca inainte? Pun pariu pe cat vrei ca o sa sara multi cu gura gen : "Nu aveam lvl-u asta" , "Mi-a disparut nushu ce.." etc.

Si intrebarea "intrebarilor" este daca suntem siguri ca acest lucru nu se va mai intampla si in viitor.

Gotti sa vedem ce iese din script, dupa sa vedem lumea cum face, sti cum se spune daca si cu parca etc. Si raspunsul intrebariilor tale vine tot cu o intrebare daca esti sigur ca aceasta eroare nu va reaparea chiar si daca da rr la bd?

Am spus ultimul post in trecut, acuma il declar ultimul oficial si numai raspund la nimeni decat dupa ora 22 respectiv 23 (pe PM). Despre acest subiect putem vorbi pe pm cat se va dori, cu argumente pro si contra. Momentan sunt off.

Guest iulidw
Posted

si eu votez sa dam rr la db si sa ne jucam ca niste oameni de treaba

un roll back tocmai din data aia nu isi are rostul, e egal cu un rr db

iar daca se reuseste recuperarea tot o sa apara "n" plangeri: x a avut lvl mai mare..sau nustiu cate puncte ca a mancat o livada intreaga..

plus ca mai este si faza cu iteme/jwl's dupate, care sunt inca printre noi si ii favorizeaza pe unii si defavorizeaza pe altii. daca s-ar putea macar reduce chestiile astea pe viitorul db ar fi ok. lehap clar in arena.

eventual si xp putin marit o sapt, doua si o sa fie toata lumea multumita

numai bine :tiphat:

Posted

este un astfel de script pe google la aia cu punctele eu nu am prea inteles la ce se refera acilea ca am inteles ca anumite caractere de la lvl X au sarit la lvl 2....si ca caracterele de lvl 1 au primt 1500 de puncte corect ? daca da se poate face si pentru problema aia un script indiferent ca ati folosit fructe 1500 de puncte din fructe ma cam indoiesc ca a folosit cineva macar 200 de puncte de fructe.

scriptul ala se ia dupa experienta la care a ramas caracterul , ex am exp de 310 lvl , si am lvl 2 , exp aceiasi , dar nu se poate pune in aplicare pt caracterele care au facut lvl dupa ce au ajuns la acel lvl , pt ca automat si-au schimbat si exp , teoretic exp este mica la lvl mic , si nu ar afecta f mult lvl-lul , dar d c sa le dea la alti 1 lvl in plus ?:) deci din punctul meu de vedere nu se poate in modul asta ,

sper sa nu iau 20 de zile ca ti-am raspuns :)

Guest -OverDoseD-
Posted

de ce loading ca ai vreo 500 de puncte in plus ? =))

Posted

dar cand te loghezi tu si apesi 'c', jocul de unde stie cate pct ai bagate si cate nu? #-o

da de unde stie el cate lvl am facut eu ?

100 de lvl = 700 de pct

ti-ai raspuns singur

Posted

de ce loading ca ai vreo 500 de puncte in plus ? =))

In primul rand tu nici macar nu esti OverDoseD din game, esti un ratat ( fan ).

nu e vorba de puncte, dar sa pierzi atatea ore ... :blink:

Posted

scriptul ala se ia dupa experienta la care a ramas caracterul , ex am exp de 310 lvl , si am lvl 2 , exp aceiasi , dar nu se poate pune in aplicare pt caracterele care au facut lvl dupa ce au ajuns la acel lvl , pt ca automat si-au schimbat si exp , teoretic exp este mica la lvl mic , si nu ar afecta f mult lvl-lul , dar d c sa le dea la alti 1 lvl in plus ?:) deci din punctul meu de vedere nu se poate in modul asta ,

sper sa nu iau 20 de zile ca ti-am raspuns :)

ma gandesc ca scriptul verifica din loguri si asa va reface inapoi lvl-ul.

Posted

doresc sa se recupereze datele

De ce?

pentru ca eu unu numai ma apuc dinou sau de pe 17 aprilie si iti garantez ca sunt multi ca mine :beer:

Guest -OverDoseD-
Posted

gogule ce ai ma ? =))

Guest CoCa4Life
Posted

Gata mai cu spamul lasatii sasi faca treaba sa-i dea cat mai rpd rr db sa incepem sa jucam .

Guest Screenshots
Posted

doresc sa se recupereze datele

De ce?

pentru ca eu unu numai ma apuc dinou sau de pe 17 aprilie si iti garantez ca sunt multi ca mine :beer:

mdea ce nu suport pastia ... FA CA MINE CA SE SUPARA MULTIIII DACA NU ! dute ba !

Posted

dam RR la DB si ne jucam ca niste oameni de treaba !

Argumente:

Cu ocazia asta mai aveti timp sa puneti serveru la punct , sa nu ne mai trezit cu astfel de "surprize" .

Daca dati rollback , nu se stie cat de stabil va fi serverul dupa aceea...la fel si pentru recuperarea datelor din status.

O zi buna !

Guest Xowber
Posted

RR DataBase.

toate variantele de mai sus postate ma avantajeaza deoarece 1. am inceput sa joc chiar cand s-a deschis serverul(pana pe 17 ajunsesem la un lvl acceptabil), 2. nu am apucat sa dau rr nici in ziua de azi cu toate ca am un lvl destul de mare, 3. rabdare am cu caru daca era sa va apucati sa rezolvati DB-u fara rr sau roll(nu joc prea mult si nici nu ma mai pasioneaza asa tare); dar dupa cum ma asteptam ca majoritatea sa voteze pt RR am zis sa fac un bine populatiei (sa se termine odata cu spamu si topicuri inutile pe forum) si am ajuns la decizia mai sus precizata.

O Zi Buna. Speram la mai bine pe viitor.

Posted

pai calculezi..acum ai lvl 100 deci ai primit 700 de pct si le scade din cate pct ai in total ..apoi in functie de cate pct ai ti se calculeaza lvl/rr numai ca este mult de munca avand in vedere ca sunt 7500 de caractere

Posted

Ok, imi dau si eu cu parerea...

Parerea mea este ca toti cei care au dat rr pe acest db de scurta durata... vor recuperarea datelor... mi se pare normal si eu as fi vrut la fel. Restu de 80% din populatia server-lui, vor rr la db, sa o luam toti de la 0

Avand in vedere ca este ce-a mai simpla si usoara metoda de rezolvare... votez RR DB.

Cei ce au dat rr acuma, v-or reusii daca sunt jucatori adevarati sa fie in frunte si acum !

Cam asta am avut de zis :tiphat:

Posted

dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
- ok :cool2:

roll back pana pe 17 nu rezolva nimic - aprox 1 sapt de server... este egal cu rr la bd...

sa asteptam pana modificati 7500 conturi - va legati la cap fara sa va doara

Guest LocustBanatul
Posted

sunt prea multe variabile de luat in calcul pt a fi functionabil scriptul deci e imposibil

Guest Marvin
Posted

sunt prea multe variabile de luat in calcul pt a fi functionabil scriptul deci e imposibil

dc?ca zici u?ca ti-ai pierdut itemele si acu vrei rr db #-o dute si inpuscate ma copile.

Guest LocustBanatul
Posted

Din surse sigure stiu ca varianta lu diablo a cazut...acuma deja s-a dat reset la

db se lucreaza la anti cheat

Posted

Din surse sigure stiu ca varianta lu diablo a cazut...acuma deja s-a dat reset la

db se lucreaza la anti cheat

Probabil ca ne va anunta si pe noi atunci

Vezi ca la sursa te poti curenta nu vi asa sigur:))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...