Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Posted

Da chiar asa...cum zicea si Locust , Am vorbit cu atatia prin joc si am vazut atatia care si-au dat seturile la shop doar pentru ca se anuntase un rollback .. oare pe astia i-ar mai putea impaca cineva daca nu s-ar da rr ?

Guest apoklypto
Posted

jucatori cu max lvl200 voteaza rrdb,sau cel puzin jumate sunt cu 200 :gun: ...e bn,deja se stie care va fi rezultatul,nu au nopti nedormite ca noi...that sucks! :angry1: recuperare de date votul meu! :tiphat:

Posted

' date='May 12 2009, 19:11' post='3811094']

cel mai sanatos e reset la baza de date desi ar fi mai bine un roll back

dar ar trebui pun exp de 20x ( fara crywolf ) minim

pe 97 puteai da 2 rr/zi cu mg iar aici dai in o saptamana

da u te-ai gandit cand ai zis asta?:))) nu cred k dadeai 2 rr pe zi cu mgu la non-rr:)))=)) poate dupa cateva rruri dadea 2 pe zi

Posted

Pai odata ce adminu a zis ca se da roll back de la 10.....logic ar fi fost sa pot face orice cu itemele mele.....dupa roll back itemele vor fi la fel ca la ora 10..da ce sa mai zic:D

Haide cu rr-ul Locust Pheonixul vrea sa renasca din cenusa hackerilor.

Forta Locustilor

nu lacustelor poate ? ai auzit de egipt cica lacustele distrugeau mii de recolte in egipt ceva de genu :-j

Guest -OverDoseD-
Posted

Stiu ca nu e locul dar vreau sa fac o sugestie.

Adaugati la news acest topic cu pool despre rr db deoarece mai sunt unii jucatori care nu frecventeaza forumul si doar da click pe launcher si observa daca e on sau nu serverul. Asadar are un efect mai mare si aduce mult mai multi participanti la pool.

Posted

jucatori cu max lvl200 voteaza rrdb,sau cel puzin jumate sunt cu 200 :gun: ...e bn,deja se stie care va fi rezultatul,nu au nopti nedormite ca noi...that sucks! :angry1: recuperare de date votul meu! :tiphat:

cum zici tu , toti cei mai mici vor rr db , nu ma aflu printre cei cu rr dar stiu cat sau chinuit pt acel rr si acuma toti sub 300 gata rr db .

Posted

Reset db

Decat sa dati rol back si sa ramina problemele generate de duperi, mai bine rr db cu experienta pe care o aveti deja puteti elimina si bugurile.

Lehap poate sta in arena, rena poate sa dea de la inceput 1 b si nu 10.

Decat sa va risipiti timpul si energia pentru ceva care a cedat prematur, mai bine construiti din nou ceva temeinic si rezistent.

Posted

degeaba mai cer rr db daca diablo a gasit o solutie cred k mai intai o sa incerce sa rezolve problema si in cazul in care nu merge cu solutia gasita de el o sa fie rr db

Guest -OverDoseD-
Posted

Sunt si multi cu level 300 + care vor rr db. Vrei sa joci mu linkmania pai joci indiferent de situatie.

Posted

Era normal sa se dea roll back cu 1 zi 1 ora in urma, dar nu a fost posibil acest lucru. Inca se lucreaza la server si daca aveti putina rabdare ve-ti afla mai multe. Inca lucram la repararea caracterelor.

Posted

Sunt si multi cu level 300 + care vor rr db. Vrei sa joci mu linkmania pai joci indiferent de situatie.

asa e dar din moment ce diablo a venit cu o solutie eu zic sa il lasam sa incerce

Posted

dev nui sigur ca datele se vor recupera poate asteptam dejaba si pana la urma tot rr db o sa fie...

Daca va fi ... sa fie exp mai mare umpic. :P

totusi daka se da rr db ar fii bine o idee xp mai mare ..

Sustin exp mai mare dupa rr db, daca e sa fie.

Ok . Lapuseanu tu ai dat rr cu 1/2 zile in urma incidentului cu serverul.

-Ce te face sa crezi ca am profitat de ajutorul dupelor? Am observat ca imediat cum vedeti ca cine este mai bun decat restul vin si acuzatiile de genu` : "AI FACUT DUPE / ESTI HACKER " . Incerc sa imi dau seama daca este invidie sau prostie . Imi cer scuze de double post.

Pana la urma oricare ar fi rezultatul :beer:

Dap ... se vede la banati cat de cuminti sunt cativa din Honey, hai n-are rost sa te dai rotund ... dupe de jwl, cumpararea de seturi ... seturile nu dispar, aia-i clar ... dispar jwl-urile cu, care au fost cumparate. Nimeni nu-i chiar in halul ala de orb :)

Invidie sau prostie? Invidie pe ce? Prostie ca va vedem? :rofl2:

Posted

Era normal sa se dea roll back cu 1 zi 1 ora in urma, dar nu a fost posibil acest lucru. Inca se lucreaza la server si daca aveti putina rabdare ve-ti afla mai multe. Inca lucram la repararea caracterelor.

asta da de inteles ca nu e rr db nu ?

Guest -OverDoseD-
Posted

O sugestie :D :

Parerea ar fi sa nu stati chiar si la char`urile sub lvl 100 sa va chinuiti daca nu sunt diferente mari.

Posted

asa e dar din moment ce diablo a venit cu o solutie eu zic sa il lasam sa incerce

hai sal lasam sa incerce poate ii iesie hai sa terminam cu toate topicurile astea k nu-si au rostu

Posted

app -ija- cine se ocupa in momentul de fata de repararea caracterelor :-? doar Diablo sau mai sunt si alte persoane.

Posted

parca ziceti ca toata lumea are full stats si restu cu lvl 200 vrea rr db , majoritatea aveti 1 rr , si sunt f multi 300+ care vor rr db ,deci nu e mare diferenta nimeni nu cred ca vrea special pt voi rr db sa va dam pe voi jos din rang ,ci mai mult pentru sutele de mi de jwluri si bug-uri , daca imi garanteaza cineva 100% ca se poate remedia problema azi maine , si ca nu ma trezesc fara lvl , sau peste 1 sapt iar am lvl 2, sa remedieze frate , dar daca se putea nu inteleg de ce sa mai facut pol-ul asta

Guest -OverDoseD-
Posted

Topicul era simplu. Vote pool si un argument doua ...deja s-a deviat mult de tot.

Guest DigitalAssassin
Posted

hai sal lasam sa incerce poate ii iesie hai sa terminam cu toate topicurile astea k nu-si au rostu

si toata lumea o sa zica ca a mancat nujtiu cate fructe nujtiu cate puncte....nu ai ce sa repariiiiiiiiiiiiiiiii...

voi suntetzi batutzi in cap?? :crazy:

pleci la cursa lunga cu o roata vulcanizata?

exact aja este si databaseul nostru bulit....si voi vretzi sa il vulcanizatzi? :)) :dooh:

cand datzi open la server?

PS: ca sa stiu sa mi se faca rau la munca si sa imi iau vreo 2saptamani concediu medical!

Posted

.........

Cred ca partidul a vorbit deja!!!

De ce se mai chinuie sa incerce repararea caracterelor???

Hai dati odata rr la db aia sa putem sa facem ks si pk si party. :))))

PS:@dai bip ca sa rupt party qqqqqqqqqqqqq

Posted

Incepe Diaconescu pe OTV in vre-o 2 - 3 ore si sunt prieten bun cu el , daca vreti adminilor ai propun un televot in dreapta ecranului.

=)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Posted

si toata lumea o sa zica ca a mancat nujtiu cate fructe nujtiu cate puncte....nu ai ce sa repariiiiiiiiiiiiiiiii...

voi suntetzi batutzi in cap?? :crazy:

pleci la cursa lunga cu o roata vulcanizata?

exact aja este si databaseul nostru bulit....si voi vretzi sa il vulcanizatzi? :)) :dooh:

cand datzi open la server?

PS: ca sa stiu sa mi se faca rau la munca si sa imi iau vreo 2saptamani concediu medical!

haha

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...