Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Posted

Sursa OTV. :)

Din moment ce Diablo lucreaza nu vad de ce sa votam rr bd, sa fie si serveru' off 2 saptamani din partea mea ca nu mor dupa jocul asta, dar macar sa se stie ceva clar ca nu va mai reveni eroarea etc. Ma rog fiecare ia decizia care o vrea, eu mi-am pus stats-ul de jucator al primei bd de la link pe s1 (cea originala) :)) cam scurt dar asta este.

PS: de 97d nu se mai aude nimica?

EDIT: din sursele mele Diablo lucreaza de luni la script, un script nu se face intr-un minut.

Guest lrddd
Posted

am votat rr la bd

daca nu se poate face nimic in privinta astora de fac dupe si joaca cu hack mai bine tineti srv inchis

p.s. angelik / luati de prosti sunt cei ce joaca corect nu conteaza lvl sau nr de rruri

Posted

daca diablo gasea solutia, acum era deja sus serv, dar nu vedeti la status...

uite un exemplu.

9. Arwen Muse Elf 22(1) 30732557 311 1500 150 2000

e printre primele caractere, ma gandeasc ca daca gasea solutia era rezolvat acest caracter.

cat despre partea a doua... duperi au existat, exista si vor exista tot timpul.

PS: Cifrele vorbesc clar, si sa nu uitam ca si ei "recunosc" faptul, ca nu prea gasesc o solutie la aceasta problema sau mai degraba doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?

hai ca esti tare :)) u crezi ca un asemenea script se face in 5 minute :)) tre sa calculeze cat xp ii tre pentru lvl x....daca va punea pe o harta unde luati cu toti d/c scriptul ala il faceam si eu....acilea ii vorba despre altceva mai sofisticat.

Edit: poftim si un exemplu sa nu zici ca bat campii si ma dau mare.

UPDATE Character

Set MapNumber=('0'),MapPosX=('130'),MapPosY=('130')

WHERE MapNumber=6 and MapPosX=101 and MapPosY=11

Scriptu ala pune toti useri din arena ce se afla la cordonatele 101 cu 11 in lorencia 130 130 adik in bar cred.

Guest *rEaDy4FuN*
Posted

RR DB

1. Roll back este aceelasi lucru ca db'ul in mare parte

2. Adminii au ajuns la disperare cu circul pe care il faceti pe forum si au ajuns la concluzia ca nu au pentru cine sa munceasca atata.

3. RR DB !!

Posted

rr db ....un motiv ar fi faptul ca la inceput era 1rena=10 bless.Cei care n-au apucat perioada aia au avut jewls in minus. Plus ca ...din 17 aprilie ar fi foarte aiurea multi ar fi lev mic si totodata multi inca nu s-au apucat pe atunci sau erau mici.

Parerea mea rr db si toata lumea e happy :) ^_^ ...si atunci fara alte modificari pe parcurs.

Posted

Pyrlo si eu sunt tare curios de unde ai scos tu acea ora....Daca nu vrei aici da-mi pm.

o sa vedetzi la ora 20:00 vom fi totzi in joc cu lvl1 cu rr db

Posted

hai ca esti tare :)) u crezi ca un asemenea script se face in 5 minute :)) tre sa calculeze cat xp ii tre pentru lvl x....daca va punea pe o harta unde luati cu toti d/c scriptul ala il faceam si eu....acilea ii vorba despre altceva mai sofisticat.

Edit: poftim si un exemplu sa nu zici ca bat campii si ma dau mare.

UPDATE Character

Set MapNumber=('0'),MapPosX=('130'),MapPosY=('130')

WHERE MapNumber=6 and MapPosX=101 and MapPosY=11

Scriptu ala pune toti useri din arena ce se afla la cordonatele 101 cu 11 in lorencia 130 130 adik in bar cred.

dupa cum zicea si diablo in http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3810481

Dar merge???? nu merge, ca daca mergea era rezolvata problema... deci rr db!!!

Posted

daca ma lasa sa va zic va ziceam asa nu imi da voie sa va zic da e real!!

Eu zic sa spui imediat pana nu te iau la injuraturi.

Guest revenant85
Posted

RR DB ca sa avem un "re"-start curat si sa avem sanse egale.

Posted

parerea mea este sa dam rr db deoarece nu vor mai fi atatea topicuri...si e mai mijto cand esti mic decat cand esti mare... cand esti mare c faci .. afk afk afk si iar afk... cand esti mic te chinui .. te enervezi ca nu ai spoturi .. ca te omoara mobi etc... (RR DB)

Guest DigitalAssassin
Posted

yo nu mai inteleg nimic... Diablo sau Dragosh se ocupa de srv?

nare importanta :)) tot rr db o sa fie!

Auzi mai tinere Lancelot acest topic este oleaca lipsit de informatzie sau oarecum confuz... :dooh:

In functie de rezultatul voturilor.... cand se va da drumul la server? treaba asta ai omiso...si cam incepem sa ne panikam aici in fatza la pc :comp1: ....pentru ca si deoarce nu stim cand sa fim pe faza! :hello:

Posted

o sa vedetzi la ora 20:00 vom fi totzi in joc cu lvl1 cu rr db

ma pirlo dar esthy informat asa de bine.... nici -ija- nu stie nimic sau alt moderator si u sti ai pile mari uh :error:

Posted

dupa cum zicea si diablo in http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...p;#entry3810481

Dar merge???? nu merge, ca daca mergea era rezolvata problema... deci rr db!!!

nu sari iute la concluzia "rr db" cum am zis necesita timp sa faci un script ca sa refaca lvl-ul ala ce il aveati cum am pus si eu formula aia mai in sus aia ii simpla de facuta formula aia o puteau folosi pe 97d la gaura neagra din arena...infine concluzia acilea ii ca nu va nici un rr db sau rb se vor recupera datele in cat timp nu se stie...asteptati si voi...hai sa ne bagam la un solitaire dal drq de suc :-j

Posted

RR DB

"dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba"

pentru ca..deoarece, intrucat asa trebuie sa se intample cand nu se rezolva si nici nu primim raspuns OFICIAL

Posted

parerea mea este sa dam rr db deoarece nu vor mai fi atatea topicuri...si e mai mijto cand esti mic decat cand esti mare... cand esti mare c faci .. afk afk afk si iar afk... cand esti mic te chinui .. te enervezi ca nu ai spoturi .. ca te omoara mobi etc... (RR DB)

pai ce-ar fi sa dam rr la db odata pe luna sa fim intotdeauna mici :))

Guest ngrmihai
Posted

eu aleg RR DB deoarece cu roll back nu rezolvam mare lucru...mai bine suntem toti iar noobi:D much more fun>:) :D

Posted

ma pirlo dar esthy informat asa de bine.... nici -ija- nu stie nimic sau alt moderator si u sti ai pile mari uh :error:

probabil stiu unii dar nu vor sa zica :).. poate prind si ei vreun spot :))

glumesc... dar nu fi asha sigur ca nu stie absolut nimeni.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...