Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Posted

dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba - votat

1.eu cam de pe la mijlocul lui aprilie mi'am facut contul deci imi convine rr la db

2.preturile bomba din primele zile au stricat tot farmecul jocului, deci nu avea sens sa strangi jwl ca vine pixu cu echipa lui si dadea 47678426 de jwl

3.exp a fost si de 15x si de 20x si de 10x parca...deci unii au crescut mai repede altii nu...(nu au crescut mult...dar e o diferenta)

4.dupe si speed o sa mai fie sigur...ca asa e lumea...dar dupa cele intamplate cred ca o sa mai scada putin numarul de "infractorii" si cu putin atentie din partea moderatorilor putem scapa de tot de ei

5. :clap:

Posted

Pentru ce rr db daca s-a gasit rezolvarea problemei ? :banghead:

PS1:Sunt multe jwl dupate ? :)) se vor dupa din nou si tot nu se rezolva nimic #-o (doar minim 100 playeri gone..)

PS2:Toti nabii spun rr bd.. de ce? pentru ca ei nu s-au chinuit zile intregi cu pc non-stop ca sa dea rr si le convine sa se dea rr bd.. la faza asta cei care au dat rr sunt luati de prosti... :angry1:

PS3:Cei care au rr sau lvl aproape de rr ar trebui sa aiba un cuvant mai autoritar decat nabii astia care cer rr bd si au lvl 100-200 :sef: :sef: :sef:

Vote: sa se rezolve problema fara roll back sau rr bd !

:comp2:

Posted

Mai oameni buni, chiar nu puteti trece ziua fara sa nu intrati in joc? Asteapta, lumea voteaza, lumea nu-i multumita in totalitate, nu mai dureaza mult pana ii da drumul. Fiti si voi intelegatori. >.<

ms da am asteptat de vineri pana azi is 4 zile sau5 nici nu stiu chiar asa greu e sa dati rr db k datele nu le mai aflatzi ..iar roll back e naspa..

Posted

Pentru ce rr db daca s-a gasit rezolvarea problemei ? :banghead:

PS1:Sunt multe jwl dupate ? :)) se vor dupa din nou si tot nu se rezolva nimic #-o (doar minim 100 playeri gone..)

PS2:Toti nabii spun rr bd.. de ce? pentru ca ei nu s-au chinuit zile intregi cu pc non-stop ca sa dea rr si le convine sa se dea rr bd.. la faza asta cei care au dat rr sunt luati de prosti... :angry1:

PS3:Cei care au rr sau lvl aproape de rr ar trebui sa aiba un cuvant mai autoritar decat nabii astia care cer rr bd si au lvl 100-200 :sef: :sef: :sef:

Vote: sa se rezolve problema fara roll back sau rr bd !

:comp2:

pai daca tot se poate readuce carcterele la forma initiala , dc ssa se mai dea rr DB ?

nu se va da rr la db ati citit pe pagina 13 sau cat ii ca diablo lucreaza la un script ce va rezolva bugul asta nesuferit sau eroare.

Posted

bunny deja sunt 5 zile de cand e off...topicu asta trebuia deschis de sambata ca deja se stia k o sa fie greu sa recupereze datele daia e lumea nerabdatoare

Posted

Si cum Diablo a mentionat ca a gasit o modalitate de a aduce situatia la normal ce rost mai are rr db?

Oricum daca se da rr db tot nu se vor oprii duperi din trb lor,ptr asa ceva este nevoie de altceva nu rr db, ci de un Guard la srv.

Posted

Si cum Diablo a mentionat ca a gasit o modalitate de a aduce situatia la normal ce rost mai are rr db?

Oricum daca se da rr db tot nu se vor oprii duperi din trb lor,ptr asa ceva este nevoie de altceva nu rr db, ci de un Guard la srv.

nu-i xtest pe acilea sa inchida topicul :))

Guest apoklypto
Posted

rollback exclus e tot una cu rr db...oricum ce se va decide tot voi juca...OLD SCHOOL ROCK!!! :hello:

Posted

deci daca diablo a gasit o solutie inseamna k mergem pe varianta 3 adik recuperarea datelor?

ar fi cel mai bun lucru pe care lar putea face pt noi playerii

Guest Cleste
Posted

Varinata 3 :) RR DB aiurea sa o luam de la capat :| Roll back ..e tot un fel de rr DB :) dar in varianta demo :blink: !! Daca se ia decizia rr DB cel putin o saptamana cel mult 2 ..faceti si voi cateva exceptii la drop / xp :crazy: . Si daca nu, spuneti un motiv ptr care am mai juca pe linkmania? b-(

Posted

s-a zis deja...3 luni

de cati ani joci pe linkmania ? hai sati zic ceva din sursele mele ca serverul nu va fi off 3 luni va fi 6 luni =))

Posted

de cati ani joci pe linkmania ? hai sati zic ceva din sursele mele ca serverul nu va fi off 3 luni va fi 6 luni =))

se va deschide la ora 20:00 asa am auzit

Posted

1.dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba

insa cu un exp mai mare acesibil pentru toti. asta e un joc sa ne distram

sau daca se poate sa mai puna un sub servar cu exp mai mare

Posted

poti sa dai si sursa daca tot ai auzit sau e vrajela...

daca ma lasa sa va zic va ziceam asa nu imi da voie sa va zic da e real!!

Posted

daca diablo gasea solutia, acum era deja sus serv, dar nu vedeti la status...

uite un exemplu.

9. Arwen Muse Elf 22(1) 30732557 311 1500 150 2000

e printre primele caractere, ma gandeasc ca daca gasea solutia era rezolvat acest caracter.

cat despre partea a doua... duperi au existat, exista si vor exista tot timpul.

PS: Cifrele vorbesc clar, si sa nu uitam ca si ei "recunosc" faptul, ca nu prea gasesc o solutie la aceasta problema sau mai degraba doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...