Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Lancelot

Salut din nou

Ce alegem?  

528 members have voted

1. 1. Votati-va viitorul

• dam rr la db si ne jucam ca niste oameni de treaba
      386
    • dam roll back pana la inceputul erei noastre si ne jucam ca niste oameni mai putin de treaba?( roll back din 17 aprilie)
      16
    • doriti sa se faca totul pentru recuperarea datelor din status si continuam cu circul de unde am ramas?
      123

Recommended Posts

Guest omologat
Posted

vai frate ce spam...apar cate 3\4\5 posturi pe minut :))

Guest Motanu`
Posted

ai sarit deja sa verifici dak merge :)) =)) e fain si pe forum pana la urma :))

Posted

rr bd in caz ca nu se poate recupera bd,

si mai ales dupa povestea cu jwls, desi e pacat pt munca celor care au jucat f mult.

have a nice day

Posted

Deci de ce nu s`ar putea recupera datele ?

Si cum de acum se poate da asa usor un RR la DB ?

Pana acum am incercat sa ma abtin de la orice fel de comentariu in legatura cu aceasta problema ...dar... caracterul vostru mai ales al celor care se ocupa de joc forum si tot ce se leaga de aceasta comunitate sunt cum sa ma pronunt ca sa nu va lezez integritatea voastra.... PRAF si vb prietenei mele pulbere....

De ce nu sa facut kestia asta de prima data cand a aparut aceasta problema , desi era la mintea cocosului ca se va ajunge la aceasta actiune ? + ca ati mai lasat si cateva zeci de persoane fara acces pe forum pt cateva zile .. de ce?

Din cauza arogantei voastre ?

Lancelot aveam o alta impresie despre stafful condus de tine ... marele Lancelot.... frunze la caini ca si restul care au fost ... ca si cei care vor urma.... :-j

ok ms la fel :) si nu uita sa sa-i ceri prietenei tale si parerea ei despre tine :D

=)) Mai draga Lancelot (sper sa`ti pot spune draga ?) un raspuns in loc de SUSPEND nu sti sa dai ? sau e mai usor sa apesi suspend? deci se pare ca este adevarat ca gandesti cu cursorul mousului... in fine asta e dak imi dai ss si pe acc asta dinspre partea mea.... toate cele bune tie si staffului tau care ganditi cu tastatura si mousu....

Toata problema consta in simplul fapt ca nu stiti sa dialogati cu 1 2 3 care sunt mai dezghetzati la minte si sunt sigur ca ii cunoasteti si sa explicati acolo tot ce trebe dar voi... beatman beatman.... si vorbind de caracter... ai demonstrat inca 1 data ca nu ai asa ceva.. la toti care au comentat cate ceva BANG SUSPEND... vb aia ce pana mea se ia asta de mn doar sunt admin stiu ce fac... prin asta subliniez inca 1 data lipsa de caracter...

si tu prin posturile tale in care ii ataci pe cei care macar se chinuie sa gaseasca o rezolvare a problemei..fara macar a raspunde intr-un mod civilizat la subiectul topicului ai demonstrat ca toata educatia si bun simtul tau sunt sublime si lipsesc cu desavarsire.

PS nu te mai amagi singur..nu esti printre cei dezghetati la mine :)

Guest The-Notorius-aRx
Posted

cre`ka dupa ce ajunge una din cele 3 optiuni la 100% ...

Guest omologat
Posted

ce va grabitzi asa ? au trecut doar 4 ore de cand a aparut acest topic...poate nu sau nimerit totzi sa fie acasa sa voteze...asteptatzi sa voteze majoritatea si atunci staff`ul va lua o decizie

Guest The-Notorius-aRx
Posted

cre`ka dupa ce ajunge una din cele 3 optiuni la 100% ...

un admin sa stearga ... am scris de 2 ori din greseala ... mi se blokase exploreru :))

Guest red_man20
Posted

Vreau sa se faca totul pentru recuperarea datelor din respect pentru cei care au dat rr si pentru ca din punctul meu de vedere rr db nu este o solutie...

Posted

Propun rr la db...dc? Pentru ca este doar un joc si carora le place jocul asta si implicit serverul vor incepe de la 0...odata cu rr la db voi simti intr-adevar spiritul de competie cu restu! O zi buna tuturor...!!!

Posted

recuperarea datelor ... de ce ?

SIMPLU :

1 : rr db e mult prematur ... nu isi are sens multi vor pleca ... mai ales cei care au nopti nedormite la activ ... si nu sunt dispusi sa o faca inca 1 data ca na poate peste 1 luna se intampla iar neprevazutu ... si iar o sa fie probleme de genul

2 : rollback pana pe 17 e cam aceeasi chestie in haine noi, vor pleca la fel de multi ca mai sus ...

deci singura alegere logica ar fi recuperarea datelor ... lasati un topic deschis sa spameze astia ... si asta este ...

si inca ceva ... Lancelot in primul topic "Salut" ai zis ca ce ushor vb unii si uita chestiile bune linkmania ... fara suparare ... stii ca esti adminul meu preferat :)) ... dar ... enumera cateva si iti zik eu de 10 ori mai multe rele ... daca vrei iti dau cateva expmle pe versiunea asta ... si anume :

1 : Cal + Cioara dl iteme rare ... ILOGIC calul si cioara erau SINGURELE avantaje ale dl`ului care din bunavointa voastra ... nu le mai are .. .deci DL = 0 (ZERO)

2 : Spoturi punctiforme nema ... nu are sens sa explic de ce erau bune

3 : Sagetile infinite la elf (cel putin 1 arc)

4: SI CEL MAI IMPORTANT : NESALVAREA BAZEI DE DATE CEL PUTIN 1 DATA LA 2 ZILE !!!!!

si as putea continua dar mi`e lene

Posted

deja uni o luati aiurea rau incepeti sa va intepati, jigniti, numa la subiect nu prea mai sunteti

uni zic RR DB ca asa-i mai bine, dar acolo cere sa specificati de ce vreti optiunea pt care ati votat din ce cauza credeti ca ii mai bine. (ex: prea mult dupe pe servar, prea multe modif dea lungul DB....S.a.m.d)

nu motive dinalea RR DB ca si asa aveam lvl mic sau macar asa incepem toti de la 0 ca si in 1 aprilie tot de la 0 am inceput toti. Ziceti motive nu magarii si versuri pe aici, chiar ii asa greu de explicat in cuvinte.

uni dintre voi deja ati ajuns si la cate 10 reply`s pe aici dar nici in 1 n-ati specificat motivul pt care ati votat optiunea voastra.

Cand uni dintre voi ati putea pune pozele in care aveti statusu deschis poate ati usura munca adminilor la sectiunea "VREI SA AJUTI? " si asa s-ar putea lua o decizie mult mai rapid

de comentat posturile altora ii cel mai usor si de intepat pe la spate dar sa dati o mana de ajutor HOP HOP nu s-ar decat vreo 10. asa ca puneti mana si ajutati admini nu tot scoateti balarii. nu cred ca ii chiar asa greu sa da-ti un motiv calumea decat sa copiati ce scriu alti si sa ziceti si eu sunt de acord cu X,Y sau Z. parerile voastre se i-au in calcul dar daca sunt exprimate de voi nu de alti.

Cu respect

Guest jEaN^^
Posted

degeaba va agitati k o sticla de pepsi^^...pe ei ii doare undeva si voi va agitati aiurea...

Guest Iepurica
Posted

degeaba va agitati k o sticla de pepsi^^...pe ei ii doare undeva si voi va agitati aiurea...

in sfarsit cnv destept..!

OP : sper as se recupereze datele deoarece ff multi au muncit la pt lvl/rr

Asteptarea nu e o problema!

Guest kannabis
Posted

vedeti ca majoritatea este pentru rrdb ... nu inteleg ce mai asteptati.... dati restore si server online...

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...