Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

yoyochitzu

Cateva pareri

Recommended Posts

Posted

Dati rr db poate ca au munkit foarte multi pe srv sa fak lvl...

cresteti xp cu 30X 40X

faketzi mai multe spoturi...

luati un verificator nou knd intri in jok sa caute in tot calcu prog ce stin de mu si sa fie sterse sau respectivu ss

Faketzi mai molte eventuri pe alte servere snt cate 2-3 pe ora...HIT AND RUN ,Find trade...

Nu mai dati ss aja rpd probabil ca pleaka un player akum nu e o pierdere dar knd o sa pleke mai molti...

Yo mi-am spus parerea am incercat mai molte servere dar link e cel mai bon daka ar avea moderatori cu idei mai bune ar fi altceva...;) va zik yo akum paote ca cnv o sa o ia in nume de bne alti in nume de rau..

Spuneti-va parerile

Posted

cresteti xp cu 30X 40X

luati un verificator nou knd intri in jok sa caute in tot calcu prog ce stin de mu si sa fie sterse sau respectivu ss

Faketzi mai molte eventuri pe alte servere snt cate 2-3 pe ora...HIT AND RUN ,Find trade...

Nu mai dati ss aja rpd probabil ca pleaka un player akum nu e o pierdere dar knd o sa pleke mai molti...

Yo mi-am spus parerea am incercat mai molte servere dar link e cel mai bon daka ar avea moderatori cu idei mai bune ar fi altceva...;) va zik yo akum paote ca cnv o sa o ia in nume de bne alti in nume de rau..

Spuneti-va parerile

Nu te gandesti si la cei care o sa inceapa si mai tarziu?

P.S. Mai du-te la orele de limba romana!

Posted

cresteti xp cu 30X 40X

Spuneti-va parerile

sa-l plezneasca cineva

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...