Jump to content
Parazitu'

Castelul Bran

Recommended Posts

Posted

Esti retardat?Nici nu ma obosesc sa citesc tot carnatul ala =))

Scrie clar ca status roman si Dominic de Habsburg au ajuns la un acord de a mentine Castelul Bran ca obiectiv turistic,nu are nici un interes sa'l inchida chiar nu intelegi asta?

Peste tot vezi numai coruptie,Vadime 8-|

Posted

Esti retardat?

[...]

nu are nici un interes sa'l inchida chiar nu intelegi asta?

Usor cu limbajul :)

Aici putea foarte usor sa intervina statul cu o lege foarte simpla: "E al tau, administrezi cum vrei , dar nu-l inchizi si-l promovezi ca obiectiv turistic."

Posted

Usor cu limbajul :)

Aici putea foarte usor sa intervina statul cu o lege foarte simpla: "E al tau, administrezi cum vrei , dar nu-l inchizi si-l promovezi ca obiectiv turistic."

Ok,i'm chill.

Nu mai caut,dar si in stire se specifica de un minim de 3 ani in care Castelul Bran va fi pastrat ca obiectiv turistic.In tot acest timp,poate va interveni si statul cu o lege,un contract ceva..

Posted

Esti retardat?Nici nu ma obosesc sa citesc tot carnatul ala =))

Scrie clar ca status roman si Dominic de Habsburg au ajuns la un acord de a mentine Castelul Bran ca obiectiv turistic,nu are nici un interes sa'l inchida chiar nu intelegi asta?

Peste tot vezi numai coruptie,Vadime 8-|

deza tu ca de obicei te bagi pe oriunde deschid eu un topic contra. chiar nu ai altceva mai bun de facut decat sa stai inchis intre 4 pereti 25/24 h si sa ma comentezi pe mine ? fii ba serios si dute si ia o gura de aer .. nu de alta da te-om vedea pe la stirile protv ca te-ai sinucis -_-

cum zicea si my dor...e proprietatea lui..face ce vrea cu ea.. iar de coruptie ? TU AM IMPRESIA CA STAI IN BARLOG BAH ! IA CONTACT CU OAMENII IN DIFERITE IPOSTAZE SI AI SA VEZI CE CORUPTIE INFECTA E IN TARA ASTA :-j ce stie el .. sa tasteze si sa comenteze si sa faca spam..de asta esti bun :-j iar ca argumente te tii de acelasi prostesc obiectiv turistic..asa bine cum a incheiat cu statu acele acte..asa bine poate sa le canceleze..si asta pentru ca terenul si cladirea ii apartine...oricare sa fie in locul lui ar face ce ar vrea..e logic ca un asemenea monument care ascunde o intreaga istorie nu va fi demolat...sau ma rog..oricum faptul ca a intrat pe mainile unui proprietar privat cred ca devine deranjant atata timp cat tine acolo o intreaga istorie care ne include pe toti... :-j

Posted

Ai inceput sa te ataci,oh goddie :wub:

N'ai tu treaba cat stau eu afara,nu ies ca tine la o tigara in fata blocului sa ma laud ce am mai facut pe net,k?Atat timp cat nu te cunosti personal cu un user,nu stiu cum iti permiti sa afirmi diferite lucruri despre el. :)

OT:Ti'am dat exact cu stirea ta in cap.E stipulat in hotararea judecatoreasca,Castelul Bran va ramane obiectiv turistic,iar Dominic de Habsburg s'a inteles cu statul roman in vederea administrarii si promovarii lui.Destul de clar pana aici?Coruptie e peste tot in lume,pacat ca in Romania a ajuns la un nivel la care afecteaza viata de zi cu zi a fiecarui cetatean.Pana la urma si cand dai asa zisa "spaga" la medic,e tot o forma de coruptie.

PS:Atat timp cat nu esti in stare sa legi 2 fraze si vii cu fraze de genul

.si asta pentru ca terenul si cladirea ii apartine
sau cuvinte inventate
sa le canceleze
,pai nu meriti frate nici macar un raspuns in scarba.

@Ice,crede'ma,m'am linistit.Incercam sa il lamuresc,dar se pare ca n'am cu cine. :D

Last post,thx,bbye.

:)fara ofense pp ca stai in mediul rural...sau cine stie..atata timp cat nu ai auzit de astfel de fraze/cuv...bine bine te cred pe cuvant :-j sau varianta a 2 a..de cat timp n-ai iesit din casa? am zis si o repet.nu trebuia sa iti raspund la prostiile debitate ptr ca esti mult inferior cerebral :) pacat ca in loc sa existe discutii civilizate apare unu de asta care stie doar sa jigneasca..cei 7 ani de acasa lipsesc la unii 8-| halal!

spor!

Hai sa le luam pe rand.

Da,mai nou Bucuresti'ul,mai precis cartierul 1 Mai,a fost declarat sat. :)

N'am iesit din casa de astazi de la 3,e bine ? :(

Mult inferior cerebral cui?Tie?Daca tu zici =))

Crede'ma,Ice poate confirma,ti'am vorbit mai mult decat civilizat si hai nu mai fa pe inocentul,ai uitat cand injurai ca apucatul la sectiunea MU? 8-|

Lectia de gramatica:

Terenul si cladirea ii apartin,nu de alta dar "e" mai multe

Astept un user oarecare sa imi spuna si mie daca a auzit de cuvantul "canceleze".Anuleze poate sau ne'am uitat limba si o dam pe englezisme.

fara ofense?e nou si asta?

Posted

Ai inceput sa te ataci,oh goddie :wub:

N'ai tu treaba cat stau eu afara,nu ies ca tine la o tigara in fata blocului sa ma laud ce am mai facut pe net,k?Atat timp cat nu te cunosti personal cu un user,nu stiu cum iti permiti sa afirmi diferite lucruri despre el. :)

OT:Ti'am dat exact cu stirea ta in cap.E stipulat in hotararea judecatoreasca,Castelul Bran va ramane obiectiv turistic,iar Dominic de Habsburg s'a inteles cu statul roman in vederea administrarii si promovarii lui.Destul de clar pana aici?Coruptie e peste tot in lume,pacat ca in Romania a ajuns la un nivel la care afecteaza viata de zi cu zi a fiecarui cetatean.Pana la urma si cand dai asa zisa "spaga" la medic,e tot o forma de coruptie.

PS:Atat timp cat nu esti in stare sa legi 2 fraze si vii cu fraze de genul sau cuvinte inventate ,pai nu meriti frate nici macar un raspuns in scarba.

@Ice,crede'ma,m'am linistit.Incercam sa il lamuresc,dar se pare ca n'am cu cine. :D

Last post,thx,bbye.

:)fara ofense pp ca stai in mediul rural...sau cine stie..atata timp cat nu ai auzit de astfel de fraze/cuv...bine bine te cred pe cuvant :-j sau varianta a 2 a..de cat timp n-ai iesit din casa? am zis si o repet.nu trebuia sa iti raspund la prostiile debitate ptr ca esti mult inferior cerebral :) pacat ca in loc sa existe discutii civilizate apare unu de asta care stie doar sa jigneasca..cei 7 ani de acasa lipsesc la unii 8-| halal!

spor!

PS: nu asteptam in nici un caz de la tine vreun raspuns..bagarea in seama..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...