Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Wolver_MG

Mdea ...

Recommended Posts

Posted

:) funny ! funnny ! funnnnnny ! i almosted Puked on you ! :rofl2:

hai gata cu diferentele dintre noi ca facem offtopic total aiurea cu toate k m-am distrat putin :rolf2:

Posted

Voi pe la scoala nu mai dati deloc?sau faceti greva ca e off serverul?:))

mai bn mergeti si puneti mana pe carte si invatati ca ati fost varza la teze, :D

si cnd revine serverul va jucati,dar pana atunci fuguta la invatat :))

Guest BONDarel
Posted

Voi pe la scoala nu mai dati deloc?sau faceti greva ca e off serverul?:))

mai bn mergeti si puneti mana pe carte si invatati ca ati fost varza la teze, :D

si cnd revine serverul va jucati,dar pana atunci fuguta la invatat :))

hahaha :D acu vrei sa vi si tu in repriza a2-a?

Teze dai tu ma .... #-o yo unu nu am asea ceva:)

Si de invatat ? invat stai cuminte dar nu scoala care esti tu la generala :D yo invat sa iau permisu ala de conducere... :D

Posted

ehhh si cu invatzatu asta :)) dao in paispe de carte :P eu n-am ce face acasa daia fac OFF TOPIC :D acuma brb k a venit un tovarash la mine si fac si eu o cafeluta :X

Posted

Bun... foarte bine , dar multi isi pun intrebarea asta :| ! Se lucreaza la el ... sau il lasati pe weekend ... multi vor sa se mute de pe sv :| intr-adevar nu ii tine nimeni aici nu va plateste nimeni sa stati cu ochii in monitor facand calcule :comp1: ! Dar vrem si noi totusi sa stim .... ca peste "cateva zile " poate ne spuneti ca sv nu mai funct. si noi asteptam ! Macar da-ti drumul la 97d :)) !sa avem si noi ce face :D :| Spor . O seara placuta ! :X

Avem nevoie de putin ajutor din partea unora dintre voi ...

Ajutorul consta intr-o poza din joc facuta cu +C deschis ( informatiile caracterului ) cu conditia ca poza sa fi fost facuta la un caracter ce are lvl mai mare de lvl 363

Mai concret ne intereseaza o valoare a exp-ului de la anumite lvle pentru a finaliza un tabel, dar ea trebuie justificata, o poza de genul ar fi suficenta .

Mai toate caracterele ce aveau lvl mai mare de 350 au ajuns cu exp pe minus si trebuie modificata, cu valori pe care nu le avem .

http://img134.imageshack.us/img134/3504/screen050211260002.jpg, de preferat sa nu fie chiar bara 9.99

Cine poate ajuta e rugat sa o faca, cine nu sa se abtina de la spam, asta e ultimul lucru de care avem nevoie acuma .

Daca ne miscam repede ar fi posibil ca maine sa avem server functional .

Deci se lucreaza si daca totul merge bine maine avem server on

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...