Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Wolver_MG

Mdea ...

Recommended Posts

Guest Wolver_MG
Posted

Bun... foarte bine , dar multi isi pun intrebarea asta :| ! Se lucreaza la el ... sau il lasati pe weekend ... multi vor sa se mute de pe sv :| intr-adevar nu ii tine nimeni aici nu va plateste nimeni sa stati cu ochii in monitor facand calcule :comp1: ! Dar vrem si noi totusi sa stim .... ca peste "cateva zile " poate ne spuneti ca sv nu mai funct. si noi asteptam ! Macar da-ti drumul la 97d :)) !sa avem si noi ce face :D :| Spor . O seara placuta ! :X

Posted

Diablo Astazi, 01:29

Ok lume, ideea de baza este ca incercam sa evitam un rr db, si dupa cum stiti un rollback din data in care s-a facut ultimu backup nu ajuta cu nimic, si mare dinferenta intre rollback-ul respectiv si rr db nu e, deci si varianta cu rollback este exclusa din start

acuma cautam solutii pentru a rezolva problema cu lvl/stats a caracterelor ce au fost afectate, ca sa aflam ce caractere au fost afectate trebuie sa le verificam manual mai pe toate si sunt numai vreo 7500 ( daca o sa ziceti ca nu sunt asa multe, tin sa va anunt ca multe sunt de lvl 2 si nu apar la stats, dar ele exista si sunt cu problema )

Dupa ce le depistam trebuie sa vedem care au fost starea lor initiala dinainte de a se produce incidentul : lvl-ul, punctele de stats si exp ... problema e ca doar valorile astea le avem si exact cifrele astea difera de la caz la caz ...

La unii apare lvl-ul real dar exp pe minus, la alti exp e buna, dar are lvl-ul necorespunzator, punctele de stats reflecta oarecum lvl-ul char-ului dar nu stim exact cate fructe a luat fiecare, la ce lvl a facut quest-ul de 6 puncte ... cate lvle a facut dupa ce s-a petrecut incidentul... de cate ori a fost readus char-ul respectiv la lvl 2 pana sa ajunga in starea finala ce o detinem ... ceea ce implica si o serie de erori pe care vrem sa le minimalizam la maxim .

Asadar incercam sa gasim modalitati de a rezolva problema, incercam formule, facem tabele, s.s.m.d.

Nu stim cat o sa mai dureze, cu singurata cateva zile va mai fi serverul offline pana vom finaliza tot ce avem de pus la punct .

Ce incercam noi sa facem este destul de greu, e mult si din pacate nici nu e asa sigur, dar facem tot posibilul pentru a nu se da rr db si de a restabili macar intr-o proportie cat se poate de mare a varientei reale a fiecarui caracter .

Multumim pentru intalegere .

Posted

Nu vedeti k vDragosh nici nu se uita pe forum? :)) Nu-i pasa ... neseriosi. Pe alte sv. exista comunicare intre moderatori-playeri , dar aici ... nu suntem respectati nici bagati in seama. Linkmania rest in peace :boohoo:

Posted

s-a tinut ma de server ...ce poti sa zici :) dar daca noi suntem d kakat..in cateva sapt deja dupe...si toate nesimtirile :)) ce sa ne faci :) asta e romanu...s-a plictisit si el...si eu as face la fel :))

Dar totusi :) da-ti drumu la sever :rofl1:

Guest Iepurica
Posted

s-a tinut ma de server ...ce poti sa zici :) dar daca noi suntem d kakat..in cateva sapt deja dupe...si toate nesimtirile :)) ce sa ne faci :) asta e romanu...s-a plictisit si el...si eu as face la fel :))

Dar totusi :) da-ti drumu la sever :rofl1:

care noi ma? dak niste tarzi ca boom plxu garrone hacklin au facut dupe dc sa tragem toti?

Guest Cleste
Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ May 11 2009, 19:56)

vam mai spus...iesiti si voi afara la un suc =)) :pepsi:

Mai taci dreq si tu :| Imbolnavesc knd spuneti asa :| Dar defapt voi sunteti cei mai dependenti saracilor :bananadance2:

Posted

care noi ma? dak niste tarzi ca boom plxu garrone hacklin au facut dupe dc sa tragem toti?

sunt peste 200 (cred ca se apropie de 300)de persoane banate pentru ca au facut jewel-uri uitate la caractere suspedate.....

Posted

Nu vedeti k vDragosh nici nu se uita pe forum? :)) Nu-i pasa ... neseriosi. Pe alte sv. exista comunicare intre moderatori-playeri , dar aici ... nu suntem respectati nici bagati in seama. Linkmania rest in peace :boohoo:

stii u ca nu se uita pe forum...si nu baga carne in frigidere la fiecare care deschide cate un topic din asta

sa ridice 2 degete care a deschis topic si are carne in frigider:)))

poate nu are timp omu sa se uite pe forum ca incearca sa rez problema asta v'a trecut prin capushor? :-?

Posted

Sa moara franta daca nu sunteti cea mai disperata generatie. Erau altii revoltati acum 2-3 ani, dar nu erau frate ca voi asa stresanti. NU MAI FACETI TOPICE, e chiar asa greu? Cand se va da drumul la server, veti afla!

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 11 2009, 19:56) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

vam mai spus...iesiti si voi afara la un suc =)) :pepsi:

Mai taci dreq si tu :| Imbolnavesc knd spuneti asa :| Dar defapt voi sunteti cei mai dependenti saracilor :bananadance2:

:blink: cum sunt eu ma??dependent??eu intru o ora 2 pe forum sa vad ce se mai intampla si voi ziceti ca sunt dependent..omg

Guest Cleste
Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ May 11 2009, 20:07)

:blink: cum sunt eu ma??dependent??eu intru o ora 2 pe forum sa vad ce se mai intampla si voi ziceti ca sunt dependent..omg

Pai tine ptr tine si gata :| Le zici u la altii sa iasa la un suc b-( b-(

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 11 2009, 20:07) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

Pai tine ptr tine si gata :| Le zici u la altii sa iasa la un suc b-( b-(

ok ok..cum zici tu :-j :-j

Posted

Sa moara franta daca nu sunteti cea mai disperata generatie. Erau altii revoltati acum 2-3 ani, dar nu erau frate ca voi asa stresanti. NU MAI FACETI TOPICE, e chiar asa greu? Cand se va da drumul la server, veti afla!

bunny bunny zii de gutza =)))

Posted

bunny bunny zii de gutza =)))

Fara numar de la cRs. :D

Nu, ca si mie imi place spam-ul dar macar sa fie spam frumos nu tot felul de balarii cu serverul si mai stiu eu ce alte prostii. >.<

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

baieti .. sincer va spun.. nu mai vorbiti de alti :P

k sti voi sunteti la fel de dependenti de mu :))

are dreptate bunny se va alfa cand o merge

xtest deja a zis peste 3luni :-j

nu mai faceti atatea topicuri k le faceti degeaba..

bafta :beer:

Posted

baieti .. sincer va spun.. nu mai vorbiti de alti :P

k sti voi sunteti la fel de dependenti de mu :))

are dreptate bunny se va alfa cand o merge

xtest deja a zis peste 3luni :-j

nu mai faceti atatea topicuri k le faceti degeaba..

bafta :beer:

voi..ma intreb cum o sa treaca aceste 3 luni pentru cei dependenti...poate cititi o carte..hai ca nui greu...ma rog asta daca stiti sa cititi :)) nea.just joke... ..va propun ceva lung...Harry Poter sau Cei trei muschetari.....

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...