Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Wolver_MG

Mdea ...

Recommended Posts

Posted

nu din numele topicului " mdea " ci din descrierea topicului din ce citesc mai sus ... omu a dat " startu " unei discuti sa pot spune asa , despre srv .... ce si cum se mai face ... si yo am incercat sa tot citesc.... sa vad daca sa zis ceva mai nou inafara de ceea ce a zis " Diablo " , si din pacate dupa ce am citit toate aceste " pagini " am realizat ca nimic decat Mirc si caterinca in lipsa de ocupatie , din partea mea faceti cum doriti ... da zic ca nu are rostu unui Mirc pe forum ... :

Repede sariti la cineva cand spune lucrurilor pe nume .... si nu cred ca am vb in + sau sa ma dau mare sau ce mai credeti voi .... vreti IRC ? acu fac pe mirc 1 Irc :comp2: :blink: " Linkmania " si acolo sa stam cu toti la caterinca .. decat sa stam pe forum la " maturat Dinti " , " la dat cu lopata pe camp " , " la baut bere " si lista continua... nu inteleg cu ce ma dau yo mai inteligent decat alti sau ca o fac pe desteptu ??

Nu is 1 Inteligent care iau numai 10 la scoala sau vre-un gigi becali care sa fiu mai presus decat alti si sa nu stiu a vorbi Romaneste ... sunt 1 acelasi om cum suntem toti , poate mai jos ca uni sau mai sus decat alti si aici e de discutat la ce as fi mai sus sau mai jos :dance: ori in ani oti in prostie ... desteptaciune .... fizic etc :)

:-? 8 becali pe o scara de la 1 la 10?

Posted

ma faza e ca ma deranjezi :) i love spam si i dont love smart boy's i hate them so BUZZZZZZ of this forum , nu-ti convine spamu ? shoot ya self between the eyes ! acum te rog nu ma mai dispera pe mine cu mircu tau si dute tare vino lent , k pentru noi ? esti unu fara talent ma !

Sa-ti dau la miercuri ma ! numara-ti degetele :)

Posted

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

cea mai tare injuratura, ever. :lol:

Guest BONDarel
Posted

ma faza e ca ma deranjezi :) i love spam si i dont love smart boy's i hate them so BUZZZZZZ of this forum , nu-ti convine spamu ? shoot ya self between the eyes ! acum te rog nu ma mai dispera pe mine cu mircu tau si dute tare vino lent , k pentru noi ? esti unu fara talent ma !

Klar ce sa mai tot coontinu uite asea se incepe 1 mic spawm cu o cearta intre 2 oameni dupa mine tu suferi mai mult decat mine , cand iti dau tie cu ceva in cap la figurat /propriu , dar sa fie legat special de tine atunci sari la mine si daca e asea gandestete Libera exprimare >> Spawm free OK ! dar chear sa ne abatem asea tare de la continutu topicului ? fie cum zici tu dar iti place caterinca mult ... real nu cred ca ai fi asea saritor si bagacios in seama sa te iei de alti cand iti atrage personal atentia ca ai sarit pragu ...

Hai sa te faci ca nu ma vezi nu imi plac jmecheri Online :blink: :box: . Succes !

Posted

30% gay .. damn >.< nu-mi place testu ala :))

acu se intelege :D

Klar ce sa mai tot coontinu uite asea se incepe 1 mic spawm cu o cearta intre 2 oameni dupa mine tu suferi mai mult decat mine , cand iti dau tie cu ceva in cap la figurat /propriu , dar sa fie legat special de tine atunci sari la mine si daca e asea gandestete Libera exprimare >> Spawm free OK ! dar chear sa ne abatem asea tare de la continutu topicului ? fie cum zici tu dar iti place caterinca mult ... real nu cred ca ai fi asea saritor si bagacios in seama sa te iei de alti cand iti atrage personal atentia ca ai sarit pragu ...

Hai sa te faci ca nu ma vezi nu imi plac jmecheri Online :blink: :box: . Succes !

e smardoi saracu..

Posted

ia fi atent la asta

nu-ti plac jmemcheri online ? add me : gyzzonel (yahoo id) sa iti arat smecherie in REAL

ma copil , fi atent cum sta treaba eu nu sunt genu de om care daca as avea 5-6 rr gata ma rup in figuri ma dau mare si chestii dastea

eu iti spun un singur lucru masoarati cuvintele si vezi-ti de treaba ta pe alt topic :)

si la faza cu smecheria la pariu ? k UNA iti dau si MAINE te ingroapa ?

AND I'M ONLY 17 teen years ! OLD !

ooooo tu frumoasaaaaaa adormitaaaaa nu adormii si tu ? sa mai scapam de o vita >.<

Guest Hrusciov
Posted

cica "nu-ti plac smecherii online" si tu ii dai IDu:))))

da tati un nr de telefon pe privat si adresa ta sau va intalniti ca baietii. sa nu uiti sa iti pui setu de war cu full ref.

Posted

=))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

cea mai tare injuratura, ever. :lol:

thank you very much :))

pai da mai .. .ca sa ne intalnim ^^ doar nu ioi da nru de tel sa ma sune sa ma dispere -.- k de altceva nu-l vad in stare

pentru Hru

ia fi atent la asta

nu-ti plac jmemcheri online ? add me : gyzzonel (yahoo id) sa iti arat smecherie in REAL

ideea era sa ne intalnim >.<

nu sunt genu cand se ia cineva sa de mine sa zic hai k ne intalnim in mu =))

hai schimbam subiectu

si pentru tine Bondar , muta topicu si nu mai fi COPAC ca eu sunt alergic la lemne.

Guest BONDarel
Posted

Doamne nu-l linisteste nimeni pe asta ? nu vedeti ca sare coarda cu mine ?

Suferiti ma da is satur de copii ca tine care dupa 1 monitor scrie pe o tastatura ca rupe si bate si ca e prieten cu Becali ... si cand il vezi fata in fata , are 2 dinti in gura si o punga cu maruntis adunat pentru inca o ora la net de jmecherie online :blink:

Posted

da ma bine :)) hai sa iti demonstrez k am mai multi dinti :)) si in loc de o punga am un sac sa adun mai bine :))

ia uite-o pe asta

Strada Crinilor , Oras Valenii de Munte, Judet Prahova

Laugh now :))

Guest BONDarel
Posted

da ma bine :)) hai sa iti demonstrez k am mai multi dinti :)) si in loc de o punga am un sac sa adun mai bine :))

ia uite-o pe asta

Strada Crinilor , Oras Valenii de Munte, Judet Prahova

Laugh now :))

Tu chear te-ai uitat in oglinda azi sa vezi daca te-ai trezit ? sau tu inca te crezi in somn si ai putere asea mare ?:) Copile Copile .... citeste capra cu 3 iezi si zimi morala =)) pana la urma yo crezi ca ma intereseaza unde stai ba omule ?? sau ce vrei tu sa-mi demonstrezi cu ce zici aici ? vin yo la tine sa-mi arat jmecheria ? doamne rau esti crescut nu mai zic de minte aia de copil .... dute si fa 1 dush spalate pe fata si lasama nu vezi ca lumea mananca :happy1: si se uita la noi cum facem tam tam pe forum ! ?

Hai Stop si vezi de farfuria ta si lasa pe alti ca esti jalnic :) poate te linisteste vre-un moderator 2-3 zile sa iti reintri in forta cand tot te arzi cu briketa singur Succes

Apropo ca am uitat , hai sa iti dai figurile pe Privat deacu ca sa te pot ignora mai bine , ca aici nu e obligat nimeni sa se uite cum suferi sau cum ne certam ... ca deacu ajungem la sabi si pistoale la cat de " jmecher " vrei sa demonstrezi ca esti . deci deacu orice ai mai zice sa sti ca te fac invizible pentru mesajele tale nu imi place tam-tam facut la misto sa fac spawm pe forum ... Succes la viata reala :)

Guest fuero^de^los^muerte
Posted

oumaigad violenta domestica pe forum , i like it :X .. mergem de la excelent spre dezastruos

Posted

ma baieti astea da informatii...... ascundetiva ca se lasa cu pk pe forum cik =))))

ps: un moderator sa indrepte si acest topic catre cosul de gunoi caci eu unul nu vad informatii utile pe aici decat dispute intre playeri si mult spawn

Posted

ma baieti astea da informatii...... ascundetiva ca se lasa cu pk pe forum cik =))))

ps: un moderator sa indrepte si acest topic catre cosul de gunoi caci eu unul nu vad informatii utile pe aici decat dispute intre playeri si mult spawn

crezi ca daca il inchide careva nu se trezeste altul sa deschida alt topic ? =))

Posted

lumea mananca :happy1: si se uita la noi cum facem tam tam pe forum ! ?

si cine sunt eu sa le stric distractia? ah ? :)

app hai k deja m-am plictisit de tine

nu dai nimic bun din tine =)) 1 2 3 Bondar ghici de ce ma iei ? de mere :))

Foaie verde tastatura Bondar il ia pe gyzzonel de ? mere

si ce mai faceti ? :)

Posted

nu dai nimic bun din tine =)) 1 2 3 Bondar ghici de ce ma iei ? de mere :))

Foaie verde tastatura Bondar il ia pe gyzzonel de ? mere

=))

inca una, ai un punct din partea mea pentru asta, si inca unu pentru aia votata locul 1 pe forum....

pana acu 2-0

asteptam si prelungirile

cat despre problema ce se intampla cu serverul cred ca este destul de clar. ultimul mesaj a fost ieri seara la ora 12 noaptea si in continuare asteptam linistiti deciziile, rezultatele pe care nu le stie nimeni inca :)

Guest BONDarel
Posted

Avem nevoie de putin ajutor din partea unora dintre voi ...

Ajutorul consta intr-o poza din joc facuta cu +C deschis ( informatiile caracterului ) cu conditia ca poza sa fi fost facuta la un caracter ce are lvl mai mare de lvl 363

Mai concret ne intereseaza o valoare a exp-ului de la anumite lvle pentru a finaliza un tabel, dar ea trebuie justificata, o poza de genul ar fi suficenta .

Mai toate caracterele ce aveau lvl mai mare de 350 au ajuns cu exp pe minus si trebuie modificata, cu valori pe care nu le avem .

http://img134.imageshack.us/img134/3504/screen050211260002.jpg, de preferat sa nu fie chiar bara 9.99

Cine poate ajuta e rugat sa o faca, cine nu sa se abtina de la spam, asta e ultimul lucru de care avem nevoie acuma .

Daca ne miscam repede ar fi posibil ca maine sa avem server functional .

ultima stire daca pot zice asa asta e .... si daca putem sa ajutam si noi ar fi un + sa se dea drumu la srv cat mai rpd ... se pare ca pe maine va fi srv Up daca vom ajuta si noi .

citeste sau ajuta aici >> http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=285309

Posted

asta nu este stire, asta e cerere ajutor, da am cititi si asta....si cu ce pot sa ajut eu daca nu am mai jucat de 3 ani =))

bine am revenit apropo :P

Guest BONDarel
Posted

Citat din ce a zis Diablo :

"" Daca ne miscam repede ar fi posibil ca maine sa avem server functional . ""

Asta nu e o " stire " ? adica 1 mic gand pozitiv se poate zice .... deci posibil maine sa avem srv functional daca ne miscam rpd ! deci mie mi se pare o stire noua de ieri de la ora care a fost ultimu reply :P :beer:

Posted

imi place, gandesti pozitiv, 2-1 srry kenzzi. dar "Daca ne miscam repede ar fi posibil ca maine sa avem server functional ." se refera la ei nu la noi, si nu ai de unde cunoaste viteza cu care lucreaza ei. poate fi maine, poate fi poimaine, e ceva irelevant. daca zicea maine va fi functional era cu totul alceva, pana acu doar filozofie :P

Posted

da bun am inteles asta nu trebuie sa te repeti,

poate ei nu au facut SSuri .. si nu au de unde sa puna poze :)

Chill Out

imi place, gandesti pozitiv, 2-1 srry kenzzi.

hey ! nu-i corect ! nu m-a jignit cu nimc ! :comp2: asta doar incearca sa ajute si el ! nu are legatura cu mine :banghead::banghead::banghead:

dar fie :box: :violent:

Guest BONDarel
Posted

da bun am inteles asta nu trebuie sa te repeti,

poate ei nu au facut SSuri .. si nu au de unde sa puna poze :)

Chill Out

hey ! nu-i corect ! nu m-a jignit cu nimc ! :comp2: asta doar incearca sa ajute si el ! nu are legatura cu mine :banghead::banghead::banghead:

dar fie :box: :violent:

Hai ca mi-o placut tu tii scoru la jigniri ? duse unu altuia ? :clap: hai ca mai dat pe spate ...

Dute si vizioneaza filmu " comoara din saltaru gol " si dupaia revi si ne zici morala care ai gasit-o :crazy:

Sau ia si fa ce face acesta >>> :comp1: si vezi poate asea te trezesti si tu in real Life

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...