Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Wolver_MG

Mdea ...

Recommended Posts

Guest Fenotype
Posted

Eh, xtest v-a vrajit doar ca sa nu mai faceti topice, dar a esuat. ^_^

Oare?:)

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

ia si da oleak cu matura printre dintzi inainte sa vb cu mine :)

app ai terminat de dat cu sapa? :-?

ce da din voi :-j

:)) :D

Guest Iepurica
Posted

daia va inchide topicurile ca faceti off topic!

Totusi vreun admin ne spune dak se mai deschide?:D

Posted

Ok lume, ideea de baza este ca incercam sa evitam un rr db, si dupa cum stiti un rollback din data in care s-a facut ultimu backup nu ajuta cu nimic, si mare dinferenta intre rollback-ul respectiv si rr db nu e, deci si varianta cu rollback este exclusa din start

acuma cautam solutii pentru a rezolva problema cu lvl/stats a caracterelor ce au fost afectate, ca sa aflam ce caractere au fost afectate trebuie sa le verificam manual mai pe toate si sunt numai vreo 7500 ( daca o sa ziceti ca nu sunt asa multe, tin sa va anunt ca multe sunt de lvl 2 si nu apar la stats, dar ele exista si sunt cu problema )

Dupa ce le depistam trebuie sa vedem care au fost starea lor initiala dinainte de a se produce incidentul : lvl-ul, punctele de stats si exp ... problema e ca doar valorile astea le avem si exact cifrele astea difera de la caz la caz ...

La unii apare lvl-ul real dar exp pe minus, la alti exp e buna, dar are lvl-ul necorespunzator, punctele de stats reflecta oarecum lvl-ul char-ului dar nu stim exact cate fructe a luat fiecare, la ce lvl a facut quest-ul de 6 puncte ... cate lvle a facut dupa ce s-a petrecut incidentul... de cate ori a fost readus char-ul respectiv la lvl 2 pana sa ajunga in starea finala ce o detinem ... ceea ce implica si o serie de erori pe care vrem sa le minimalizam la maxim .

Asadar incercam sa gasim modalitati de a rezolva problema, incercam formule, facem tabele, s.s.m.d.

Nu stim cat o sa mai dureze, cu singurata cateva zile va mai fi serverul offline pana vom finaliza tot ce avem de pus la punct .

Ce incercam noi sa facem este destul de greu, e mult si din pacate nici nu e asa sigur, dar facem tot posibilul pentru a nu se da rr db si de a restabili macar intr-o proportie cat se poate de mare a varientei reale a fiecarui caracter .

Multumim pentru intalegere .

Uitativa mai atenti inainte sa intrebati....

Guest MuFantasy
Posted

am citit asta deja! stai calm

ati vazut ma situ asta? LOOOOL mor de ras

sper sa nu iau warn dar nu e nici o atitudine obsecena chiar exista:

click here

dai play la videoclipu ala wahahaha mor de rass :rofl1:

Posted

deci clar, nu aveti viata personala

iarta ma evil, am comis o fara tine si am mai baut 4 beri :))

data viitoare raspude si tu mai repede :P

#edit @bunny, si tu esti invitat la berea aia cu codritia sa nu ichida moderatoru topicu asta

P.S.2 Thunder undeeeeeeeeeeeee esti ? iti duceem doru :D

Posted

deci clar, nu aveti viata personala

iarta ma evil, am comis o fara tine si am mai baut 4 beri :))

data viitoare raspude si tu mai repede :P

#edit @bunny, si tu esti invitat la berea aia cu codritia sa nu ichida moderatoru topicu asta

P.S.2 Thunder undeeeeeeeeeeeee esti ? iti duceem doru :D

Zis si facut. ^^

Posted

bei, nici tu nu ai viata personala? razii nu faci, somn nu bagi, la bere nu te vazui....

cum o mai duci?

mi-am stricat somnul certandu-ma cu unii pe-aici. 8-| ah, la gather? in weekend-uri nu sunt in bucuresti. ^_^

Gaaaaata, acu chiar plec la somn. :D

Posted

lasa tata uikendurile :P ,luni la o cantare, ,apare si kika, poate l taraste dupa ea si pe sini :) un cantec la chirata, o bere, o discutie....

Guest BONDarel
Posted

Ce-mi placee aici , din topic legat de " cand si cum se da drumu la srv " sa ajuns la On MIrc , Linkmania nu are srv de IRC ? :-j macar sa intrati acolo sau va place Spawmu , deja ati iesit total in afara topicului :)) de vreti sa discutati despre baut fete masini..... etc go la diverse faceti 1 topic special pentru asta si vorbiti acolo si despre OZN sau despre OTV , yo intru aici sa vad ce si cum sa mai aflat , daca sa mai aflat ceva si citest 50 reply-uri depsre bautura si despre prieteni vostri si insulte (jmecheri) intre voi :gun:

Facesti si voi SPawm daca vreti si vo dat voie , dar macar despre ce vrea sa zica Postu si primu anunt..... de la srv off se ajunge sa va spalati pe tindi :blink: sa faceti Mirc " asl pls " luativa prv ^^ Id mes... sau crezi ca pe multi dintre noi ne intereseaza Mircu ? :comp2: #-o :-j

Nu de alta da stau sa citesc 50 topicuri si sa vad ca am perdut timpu sa citesc ceva care doar pe mirc sau mess se putea discuta , si ce era important nimic ;))

Posted

Ce-mi placee aici , din topic legat de " cand si cum se da drumu la srv " sa ajuns la On MIrc , Linkmania nu are srv de IRC ? :-j macar sa intrati acolo sau va place Spawmu , deja ati iesit total in afara topicului :)) de vreti sa discutati despre baut fete masini..... etc go la diverse faceti 1 topic special pentru asta si vorbiti acolo si despre OZN sau despre OTV , yo intru aici sa vad ce si cum sa mai aflat , daca sa mai aflat ceva si citest 50 reply-uri depsre bautura si despre prieteni vostri si insulte (jmecheri) intre voi :gun:

Facesti si voi SPawm daca vreti si vo dat voie , dar macar despre ce vrea sa zica Postu si primu anunt..... de la srv off se ajunge sa va spalati pe tindi :blink: sa faceti Mirc " asl pls " luativa prv ^^ Id mes... sau crezi ca pe multi dintre noi ne intereseaza Mircu ? :comp2: #-o :-j

Nu de alta da stau sa citesc 50 topicuri si sa vad ca am perdut timpu sa citesc ceva care doar pe mirc sau mess se putea discuta , si ce era important nimic ;))

Da, am inteles, ne scuzati. :D

Posted

Nu de alta da stau sa citesc 50 topicuri si sa vad ca am perdut timpu sa citesc ceva care doar pe mirc sau mess se putea discuta , si ce era important nimic

ti se pare ca dintr-un topic "Mdea.." ai sa gasesti raspunsuri despre server? :))

doar :beer: :beer: ..

ps: nu-ti place?!.. esti liber!

Posted

buey bondar.. ce ti-ai zis in cap ma ?

ia sa bag eu un post "inteligent" aici sa ma dau putin mare cu

inteligenta mea putin cam redusa ? te oftici ca nu te baga lumea in seama sau ce ? te oftici k nu merge mu ma ? dute si lasa-ne te bagi aici k musk'n lapte :)

off ce mila mie de tine .. sa citesti 50 de posturi doamne ...

mi-e sila de tine ma

Posted

30% gay .. damn >.< nu-mi place testu ala :))

dar sunt unii frate >.< vin cu sfaturi dastea care nu isi au rostu

"nu mai postati" de parca ei ar fi vreo firma de pantofi sa-mi spuna mie ce sa fac

"duceti-va la un suc get a life " astia sunt si mai obsesivi k noi ..

eu ies frate la suc / bere / ies afara / ma duc in orash / dar uite acum de dimineatza nu am ce face :)

fantasy tare rau =)) loooooooooooooooooooool funny :X

Guest CRISTALDRAGON
Posted

amuzant esti :) ma mir de unde aveti atat spirit justitiar e clar ca uh nu ai lvl mare ca dak ai avea un reset cred ca ai incepea sa faci scandal sa nu deie rr bd plus se lucreaza la server :) lasa oameni sa lucreze crezi ca e usor sa verifice 7500 caractere ? fiecare account separant etc fiecare punctuletz :momentan se pare ca cauta incet solutii sau au gasito pana il remediaza dureaza dak nu mai exista nici o solutie normal ca o sa se intample inevitabilu si eu sunt nerabdator dar decat sa fac scandal si sa le ocup timpu sa citeasca posturile pe care le facem noi oameni care repara serveru mai bine isi vad de treaba PS: moderatori mai bine spuneai ca peste o luna se remediaza ca nu facea asa mare bairam sau ca in 3 zile o sap ceva de genu , o momeala

Esti 22% Emo. Damn nu e bine :D

http://www.channel4.com/life/microsites/G/.../gayometer.html >> Test de gay e tare :D hahah

damn it 43% :/ ... ceva nu e bine :D

LOL EMO SUNT 26% SI GAY SUNT 26% (ERA ACOLO O INTREBARE CAM ... , DACA E SA DORMI CU CINEVA UNDE AI DORMI ..LA EL SAU LA TINE...) ... CE TREBUIA SA RASPUNZI , SAU ITI PLACE SA DAI FLORI SAU SA PRIMESTI (NU A FACUT REFERIRE LA NIMIC , BARBAT SAU FEMEIE :D ) SI MAI ERAU, DAR NU CRED CA PUTEAM SA NU RASPUND LA TOATE ...=)) ... ORICUM TARE TEXTUL

Guest BONDarel
Posted

Bun... foarte bine , dar multi isi pun intrebarea asta :| ! Se lucreaza la el ... sau il lasati pe weekend ... multi vor sa se mute de pe sv :| intr-adevar nu ii tine nimeni aici nu va plateste nimeni sa stati cu ochii in monitor facand calcule :comp1: ! Dar vrem si noi totusi sa stim .... ca peste "cateva zile " poate ne spuneti ca sv nu mai funct. si noi asteptam ! Macar da-ti drumul la 97d :)) !sa avem si noi ce face :D :| Spor . O seara placuta ! :X

nu din numele topicului " mdea " ci din descrierea topicului din ce citesc mai sus ... omu a dat " startu " unei discuti sa pot spune asa , despre srv .... ce si cum se mai face ... si yo am incercat sa tot citesc.... sa vad daca sa zis ceva mai nou inafara de ceea ce a zis " Diablo " , si din pacate dupa ce am citit toate aceste " pagini " am realizat ca nimic decat Mirc si caterinca in lipsa de ocupatie , din partea mea faceti cum doriti ... da zic ca nu are rostu unui Mirc pe forum ... :

Repede sariti la cineva cand spune lucrurilor pe nume .... si nu cred ca am vb in + sau sa ma dau mare sau ce mai credeti voi .... vreti IRC ? acu fac pe mirc 1 Irc :comp2: :blink: " Linkmania " si acolo sa stam cu toti la caterinca .. decat sa stam pe forum la " maturat Dinti " , " la dat cu lopata pe camp " , " la baut bere " si lista continua... nu inteleg cu ce ma dau yo mai inteligent decat alti sau ca o fac pe desteptu ??

Nu is 1 Inteligent care iau numai 10 la scoala sau vre-un gigi becali care sa fiu mai presus decat alti si sa nu stiu a vorbi Romaneste ... sunt 1 acelasi om cum suntem toti , poate mai jos ca uni sau mai sus decat alti si aici e de discutat la ce as fi mai sus sau mai jos :dance: ori in ani ori in prostie ... desteptaciune .... fizic etc :)

@kenZzi : si sa o luam calm si ushor... Disperat sau nu asta nu te-ar privi pe tine ..

2. Ca ma oftig ? nici asta nu cred ca te-ar iteresa depsre mine , daca eram cum zici tu si " imatur " faceam si yo 1 topic la fiecare ora si sufeream acolo ca nu merge srv sau cine stie ce mai faceam ... ma filmam si aratam vre-un film cum imi dai vre-o vena ... ma dadeam la OTV ca acolo e " casa poporului " sau cine stie ce mai poate face cineva Dependent cu adevarat de mu .. cum mai ziceti si voi EMo ^^ deci ... yo am fost pe treaba mea nu tr sa sari la gatu meu

Tie sila de mine ? bv si trebuia sa imi dai tu atentie asea mare?

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...