Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Wolver_MG

Mdea ...

Recommended Posts

Posted

Nu ma uit la Stiri,a aparut pana acum vreun sinucigas din cauza MU Linkmania?Nu de alta,dar nu m'ar mira. 8-|

Hardul de la 0.97d s'a ars,cum dracu' ati vrea sa ii dea drumul?

La S1,probabil,se incearca gasirea unei solutii fara a fiind necesar un roll-back pana pe 17 aprilie.

Posted

14% emo :)) clar...maine poimaine imi tai venele :) pacat ca nu a pus intrebari din mu ..legate de server ;)

poti sa o faci si acuma :D -_-

Posted

Propuneri :

1. Sunteti dependent de Mu linkmani ?

2. Ati plans vreodata cand v-a picat un item lk dsr dd/ref la goblin ?

3. Dati singur pe spot in "fundul" icarusului sa nu va gaseasca nimeni ?

4. Astept propuneri :))

Posted

Propuneri :

1. Sunteti dependent de Mu linkmani ?

2. Ati plans vreodata cand v-a picat un item lk dsr dd/ref la goblin ?

3. Dati singur pe spot in "fundul" icarusului sa nu va gaseasca nimeni ?

4. Astept propuneri :))

1.am fost

2.de plans nu...de enervat da.

3.cateodata :))

Posted

Daca e atat de greu de reparat serv dc nu se da rr db ? si ca x si y s-au chinuit 100 de ore 200 de ore asta e daca se intampla peste o luna ce faceau isi taiau venele?:)) totusi e mai bine ca s-a strikt si asa vine sesiunea mai invatam drag si noi :D

Posted

poti sa o faci si acuma :D -_-

numai cauta scandal...ca ai sa te uiti pe la guilde cum posteaza altii daca aici nu-ti place :|

1.da(vrei sa vezi factura de la curent?)

2.da(numai o data? :| )

3.da(cand am sa rezist)

4.ai batut-o pe "mata" ca ti-a inchis pc-u? Si atunci ti-a picat un item "beton" si ii faceai print sa tii minte...

5.Ai dat in cap sa faci bani de cumparat conturi/iteme?

5.Cate linii ai pe mana de la iteme "furate" de goblin?

atat vreau sa stiu :))

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

rr bd!!!

ar fi ce-l mai bine ..nu mai stateam atat si cat mai stam in continuare

pentru uni nu'i convenabil si ii cred sau chinuit atat sa de-a rr

dar.. dekt sa stam asa pe uscat ^^^ :D

mai bine ar fi un rr bd :D

:bananadance2: :bananadance2:

Posted

4.ai batut-o pe "mata" ca ti-a inchis pc-u? Si atunci ti-a picat un item "beton" si ii faceai print sa tii minte...

5.Ai dat in cap sa faci bani de cumparat conturi/iteme?

5.Cate linii ai pe mana de la iteme "furate" de goblin?

atat vreau sa stiu :))

=))

4. nu ca il inchid singur :))

5. nu bag bani in online games

5. stai sa le numar =)) ........................................................................................... se pare ca nici una :)) nu taia lama =))

Posted

Daca e atat de greu de reparat serv dc nu se da rr db ? si ca x si y s-au chinuit 100 de ore 200 de ore asta e daca se intampla peste o luna ce faceau isi taiau venele?:)) totusi e mai bine ca s-a strikt si asa vine sesiunea mai invatam drag si noi :D

In primul rand se incearca rezolvarea problemelor...

In caz ca nu vor reusi vor da rr DB cel putin asha reese din postul lui Diablo

Posted

rr bd!!!

ar fi ce-l mai bine ..nu mai stateam atat si cat mai stam in continuare

pentru uni nu'i convenabil si ii cred sau chinuit atat sa de-a rr

dar.. dekt sa stam asa pe uscat ^^^

mai bine ar fi un rr bd

:bananadance2: :bananadance2:

amuzant esti :) ma mir de unde aveti atat spirit justitiar e clar ca uh nu ai lvl mare ca dak ai avea un reset cred ca ai incepea sa faci scandal sa nu deie rr bd plus se lucreaza la server :) lasa oameni sa lucreze crezi ca e usor sa verifice 7500 caractere ? fiecare account separant etc fiecare punctuletz :momentan se pare ca cauta incet solutii sau au gasito pana il remediaza dureaza dak nu mai exista nici o solutie normal ca o sa se intample inevitabilu si eu sunt nerabdator dar decat sa fac scandal si sa le ocup timpu sa citeasca posturile pe care le facem noi oameni care repara serveru mai bine isi vad de treaba PS: moderatori mai bine spuneai ca peste o luna se remediaza ca nu facea asa mare bairam sau ca in 3 zile o sap ceva de genu , o momeala

Esti 22% Emo. Damn nu e bine :D

http://www.channel4.com/life/microsites/G/.../gayometer.html >> Test de gay e tare :D hahah

damn it 43% :/ ... ceva nu e bine :D

Guest MuFantasy
Posted

Voi chiar credeti ce a zis xtest ? :)) :tiphat:

eu nici nul bag in seama! :whistle:

Posted

cel mai bine era sa le fi lasat asa charurile .....asta e sa intamplat sa intamplat numai sa faca in asa fel incat sa nu mai fie o a 2-a intamplare de acelasi fel, mie unul imi convenea kit ca mie nu mi sa dat lvl-ul la 2...... orcum care vor vrea rank or sa aibe si daca se da rr la db si daca nu....... full status tot la 32767 pct. aici sigur se vor oprii =)))

nb baieti si fete.....mai mergeti la somn ca maine tare de dimineatza se face dimneatza si poate aveti scoli....servici :banghead: ...alea alea :D

Guest MuFantasy
Posted

ma jur ca imi doresc sa incep de la lvl 0....oricum in 3 zile ma fac LvL 300+

Posted

Nu!! Sa nu cumva sa indraznesti sa le inchizi topicul, ca astia fac altul, lasa-i sa-l spameze pe-asta. =))

da da asa sa nu inchizi topicu ca e deja distractiv :D

Guest MuFantasy
Posted

33% gay! hmmm e grav?

Posted

Ma uit pe posturile acestea si vad numai ipocriti care ne spun sa iesim in oras ca nu stiu ce, dar el e toata ziua pe forum sa vada cand se da drumu si posteaza tot timpu'.

Cat despre lucrari la server nu stiu daca se fac, insa cred ca daca singura posibilitate de a reface serverul este de a edita 2500 de caractere, poate chiar mai mult, atunci as lasa balta edit-ul si as pune la vot. Dam rr db? Sau rollback. Majoritatea decide. Indiferent de ce zic unii, ca vai doamne Cristal a muncit degeaba ... sau altceva ... Daca s'a jucat o data o va mai face probabil. Asa tii tu un server intreg pe bara doar ca sa editazi NUMAI 2500 de caractere. Omul gresete ... Daca se intampla sa ratati un caracter ce s'ar intampla??

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...