Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Wolver_MG

Mdea ...

Recommended Posts

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 11 2009, 20:36) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

MENIUL ZILEI

incepem dimineata cu umpic spam pe paine si o gustarica cu lapte si spam

la pranz luam o cioarba cu spam

iar seara mancam ceva usor cu spam de preferat o pizza

:))

ce tot zic aia mai in sus iesi pe afara =)) baaaaaa u ai iesit macar pe afara...ca acilea in BH ii ca in iad mai bine stau in casa ma ascund in frigider dracului ca ma topesc acilea de caldura da afara...ca si cum la-i vizita pe cel de jos.

ehh..te duci si tu la un restaurant care are aer conditionat comanzi o apa minerala si o bei si tu in 2 ore..

Guest -=RaT0N3L=-
Posted

... ma sa zic ca srv va fi inkis ptr 1 saptamana sau mai mult sau mai putin :)) [a spus ca repara toate bugurile bla bla :-@ nu doar kestia cu pagina .. shi altele... ] deci .. sa asteptam cu sufletu la gura :-ss :dontknow:

Guest Hrusciov
Posted

copii, treaba e ca xtest nu glumea cu alea 3 luni (nici el nu ştie ca nu a glumit).

spor. stergeti si voi MU din PC si gata... gasiti-va alta ocupatie pana revine sau , cel mai bine, nu mai jucati deloc. O sa va faceti un bine voua si lasati locu' cald pentru copii de 11 ani sa joace si ei.

Daca vreti faceti Asociaţia MU-xxxxlor Anonimi sa va fie mai usor.

Posted

evil daca tot nu ai treaba si bat astia apropouri cu suculete, ce zici de o bere :)) dar nu asta seara ca nu mai incap =))

P.S. valabi si pentru ceilalti cu conditia sa aiba peste 18 ani nu ca la alte gathere si sa nu cuva sa vina fara bani sa i se faca iar cinste =))

Posted

evil daca tot nu ai treaba si bat astia apropouri cu suculete, ce zici de o bere :)) dar nu asta seara ca nu mai incap =))

P.S. valabi si pentru ceilalti cu conditia sa aiba peste 18 ani nu ca la alte gathere si sa nu cuva sa vina fara bani sa i se faca iar cinste =))

punetil la cersit =)) se castiga bine :)) din cate au zis asti-a pe la tv.

Posted

' date='May 11 2009, 20:05' post='3807993']

Ca fapt divers...nu prea a mai mers treaba de cand a plecat vRazvan si a venit vDragos ..

cred ca se observa

:starwars:

good point

Posted

:lol:

Posted

ai zis ce ai tu de gand sa faci sau cum? :D nu-i nici o problema...te sustin. scapam de-un prost

iti dadeam un sfat pentru tine la cata prostie scoti pe gura aia nu se mai poate zice ca esti intreg la cap.

Posted

sfatele(ca sa vorbesc pe limba ta) le poti tine pentru tine ;)

nu mc fale pentru tine.....u citesti despre ce se vorbeste in topicul asta ? sau doar dai cu corectarile tale gramaticale ? ia uitate si pe la alti uitate si pe la mod/admin sa vezi ce greseli gramaticale au "unii" pana atunci dai cu praf de mers si taio din topicul asta.

Posted

Sunteti incredibili :o

Nu!! Sa nu cumva sa indraznesti sa le inchizi topicul, ca astia fac altul, lasa-i sa-l spameze pe-asta. =))

Posted

nu mc fale pentru tine.....u citesti despre ce se vorbeste in topicul asta ? sau doar dai cu corectarile tale gramaticale ? ia uitate si pe la alti uitate si pe la mod/admin sa vezi ce greseli gramaticale au "unii" pana atunci dai cu praf de mers si taio din topicul asta.

si ce as putea sa fac? sa repet ce au zis altii de 1000 de ori? ajut cu ceva remedierea problemei daca imi dau cu parerea? asa macar ma ocup cu ceva, invat gramatica pe unii...nu trebuia sa o iei de rau, ci sa-mi multumesti ;)

Guest CRISTALDRAGON
Posted

=)) =)) ^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 11 2009, 20:26) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

mie mia iesit 22% si sa stii ca nus niciunu dintre specimenele precizate de tn mai sus

Posted

si ce as putea sa fac? sa repet ce au zis altii de 1000 de ori? ajut cu ceva remedierea problemei daca imi dau cu parerea? asa macar ma ocup cu ceva, invat gramatica pe unii...nu trebuia sa o iei de rau, ci sa-mi multumesti ;)

deja ma vad multuminduti (iara am scris gresit...corecteazama)...pe unii ii supara cand vad chestii de genul ce ai postat u mai in sus...it`s also called off-topic as the same things we are doing write now.(corecteazama si aici) -_-

apropo nu vrei sa te angajezi ca profersor de Limba si literatura romana ?

Posted

deja ma vad multuminduti (iara am scris gresit...corecteazama)...pe unii ii supara cand vad chestii de genul ce ai postat u mai in sus...it`s also called off-topic as the same things we are doing write now.(corecteazama si aici) -_-

apropo nu vrei sa te angajezi ca profersor de Limba si literatura romana ?

it`s also called off-topic as the same things we are doing write(right) now.

si de engleza ;)

Hai multa bafta!

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...