Jump to content
Parazitu'

[Monica, impacata cu ideea divortului de Columbeanu]

Recommended Posts

Posted

“Nu mai e de mult o surpriza pentru nimeni sa divorteze!”, aceasta a fost replica socanta a Monicai Columbeanu, imediat dupa ce prezicatoarea Carmen Harra i-a dat vestea cea mare: la un moment dat, va divorta de Iri si se va casatori cu un barbat mai t?nar, dar nu la fel de bogat, cu care va avea doi copii. Contrar aparentelor, s-ar parea ca de vina pentru despartire ar fi milionarul si nu mai t?nara lui sotie, despre care s-a speculat din greu ca ar prefera compania sexy-soferului, in detrimentul barbatului grizonat cu care este maritata.

Familia Columbeanu nu inceteaza sa ne uimeasca si isca subiecte de barfa din aproape orice aparitie publica. Ba Monica este surprinsa fara verigheta, ba Irinel este fotografiat in club bucurandu-se de compania unor domnisoare frumoase, printre care nu se regasea nicicum sotia lui. In ultimul timp, din afara se resimte o oarecare raceala in cuplul lor, iar declaratiile fara perdea ale Monicai nu fac decat sa confirme faptul ca flacara pasiunii s-a stins de mult timp in dormitorul lor. “Nu m-ar deranja ca Iri sa aiba o aventura. O relatie de trei ore pe care sotul meu ar putea sa o aiba nu ar distruge sub nici o forma casnicia noastra!”, a declarat cu nonsalanta stapana de la Izvorani. Este greu de crezut cum o tanara de 22 de ani, aflata la inceputul vietii in doi, se poate complace intr-o asemenea situatie conjugala. Model renumit in tara si peste hotare, o femeie, indiscutabil, foarte frumoasa la care saliveaza o droaie de masculi, s-ar putea crede centrul universului unui barbat intre doua varste, fie el si milionar, si nicidecum nu poate accepta locul doi in viata lui amoroasa. Prezicatoarea Carmen Harra, aceeasi care a profetit cu lux de amanunte si caderea turnurilor gemene sau sfârsitul logodnei lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez, anunta acum caderea unei casnicii la nivel înalt. Intrebata de Maruta daca Irinel este iubirea vietii Monicai, “ghicitoarea” a facut o predictie teribila: “Este un factor extrem de puternic în viata ei la ora asta, dar nu este singurul om din viata ei. O sa mai aiba un sot. La un moment dat, va exista acest divort si din cauza lui, în special.” În fata unei asemenea previziuni, Monica Columbeanu nu pare surprinsa, spunând ca în ziua de azi divorturile sunt ceva normal: “Nu mai e demult o surpriza pentru nimeni sa divorteze!”.

În plus, Carmen Harra crede ca divortul sotilor Columbeanu nu va fi cu surle si trâmbite, ci, dimpotriva, unul linistit, iar cei doi vor ramâne prieteni. La rândul ei, Monica spune ca ”la cât de speciala e relatia asta, nu avem cum sa ne certam vreodata”. Totodata recunoaste ca mariajul ei nu are la baza o pasiune fulgeratoare, ci, mai mult, o prietenie solida. “Niciodata nu mi-a placut sa ma îndragostesc, sa-mi pierd capul. Am avut grija sa ma îndragostesc de cine trebuie!”.

Si Ramona este suparata pe sora ei

Intre surorile Gabor a fost o oarecare tensiune dintotdeauna si se pare ca nu mai pot pastra o relatie de prietenie doar de ochii lumii. Se zvoneste ca de ceva vreme nu-si mai vorbesc, lucru confirmat chiar de Ramona, care a marturisit ca “nu este nevoie sa ne intelegem bine, doar pentru ca suntem persoane publice”. Se pare ca sora cea mica a Monicai este inca destul de suparata, pentru ca nu a fost invitata la nunta Columbenilor. “Este destul de dificila, foarte ambitioasa, reuseste sa îsi atinga toate scopurile, este o persoana buna la suflet, dar, daca se enerveaza, reuseste sa te scoata destul de repede de la inima, fara sa-i pese.” Asa îsi descrie Ramona Gabor sora la ”Happy Hour Special”, tinând sa mentioneze ca, desi au avut destule certuri, a simtit nevoia sa îi fie alaturi, ca sora, în cele mai importante momente ale vietii. Tocmai de aceea îi va reprosa toata viata Monicai ca nu a invitat-o la nunta sa.

Iri a intrat in silentio stampa

Curios pentru multa lume din mass-media, dar si pentru apropiatii cuplului, Irinel Columbeanu a disparut, de ceva vreme, din atentia publica. Extrem de rar isi insoteste nevasta pe la mondenitati si nici nu comenteaza declaratiile ei socante. Refuza orice invitatie din partea televiziunilor, iar contactul cu presa este pus in stand-by. Curiosi sa aflam si parerea lui Irinel, direct implicat in povestea iminentului sau divort prorocit la televizor, ne-am lovit de gestul milionarului care nu a dorit sa ramana mai mult de cinci secunde la telefon.

Sursa : www.infoportal.ro

Apoi cred si eu frate...si-a asigurat viata... ce'i pasa ei acu 8-|

Posted

dar pana la urma cui ii pasa ce face monica columbeanu sau barba-su?

si astia sunt reprezentanti ai imaginii romaniei?????

Da, ei sunt, alaturi de Alina Plugaru, Elodia, Tolea, Nikita, Tarky, Oana Zavoranu, Dan Diaconescu si toti cei care fac parte din aceasta turma, dar pe care, din pacate, nu mi i-am amintit acum...

I'm getting sick of those people, do you?

Posted

dar pana la urma cui ii pasa ce face monica columbeanu sau barba-su?

si astia sunt reprezentanti ai imaginii romaniei?????

Pune problema astfel..era o mare dragoste si nu conta varsta da?uite ca pentru Monica asta conta banu' ... l-a pacalit pe Columbeanu..pentru ce?femei ca ea putea avea cate isi putea dori...si pe mult mai putini bani..a vrut imagine..uite ca de asta a avut parte..insa nu as da nici o suta de mii din averea mea la o astfel de "miss'a" sau ce'o fi ea.. -_- in 3 cuvinte rezumat a luat teapa pe bani multi :) gagica de acu are si bani e si frumoasa..ar tot ce ii trebuie pentru a duce o viata cum isi doreste...sa ne gandim inainte sa fie cu Columbeanu ce era ea? o fata care arata bine da? ei bine..cate au norocul ei si cate sunt mult mai frumoase ca ea la noi in tara?destule.. :)

Guest Kamikaze
Posted

Pune problema astfel..era o mare dragoste si nu conta varsta da?uite ca pentru Monica asta conta banu' ... l-a pacalit pe Columbeanu..pentru ce?femei ca ea putea avea cate isi putea dori...si pe mult mai putini bani..a vrut imagine..uite ca de asta a avut parte..insa nu as da nici o suta de mii din averea mea la o astfel de "miss'a" sau ce'o fi ea.. -_- in 3 cuvinte rezumat a luat teapa pe bani multi :) gagica de acu are si bani e si frumoasa..ar tot ce ii trebuie pentru a duce o viata cum isi doreste...sa ne gandim inainte sa fie cu Columbeanu ce era ea? o fata care arata bine da? ei bine..cate au norocul ei si cate sunt mult mai frumoase ca ea la noi in tara?destule.. :)

n-ai inteles. 'stargate-doesn't-give-a-fuck'

Posted

Eram sigur

Ca ce?

Putine cupluri cu mari diferente de varsta reusesc sa mentina un mariaj stabil.La cat e de proasta Monica Columbeanu,nu ma mir ca urmatorul ei sot sa fie Dan Diaconescu.

Posted

asta e o stire?...eu sunt plictisit de toti nataraii astias si de prostituatele lor :) asa ca nu prea vad de ce am sta sa citim ceva legat de cuplul asta de toata jena

Posted

era de asteptat ca Monica (proasta) sa faca asta...a facut-o om ca inainte era panarama,l-a facut pe Columbeanu de bani,a facut-o model,are afaceri acum.am vaz intr-un interviu ca ea daca vrea poate sa numai i-a bani de la Irinel ca are bani destui stransi de ea la o parte...deci e clar...

Posted

O intrebare a la mircea badea : Cine-s astia ?

Cine sunt? Ti-as raspunde tot cu o intrebare, care a fost pusa de Stargate mai sus: Reprezentantii imaginii Romaniei?

Bine zici, Lance :tiphat:

Posted

si ar fi primul caz pe mapamond cand o parasuta il jecmaneste de bani pe un mosneag ... Duuh =))

restul e publicitate de cea mai proasta calitate a unor posturi de tv obscure...umplerea spatiului de programe cu prostii - vreti sa vedeti in direct cum naste nevasta lu' columbeanu? :)) LoL frate, asist la nasterea pe care o face nevasta-mea sau eventual sora-mea, de restul mi se rupe dak nu-s dr ginecolog - duuh :P

Posted

Da, ei sunt, alaturi de Alina Plugaru, Elodia, Tolea, Nikita, Tarky, Oana Zavoranu, Dan Diaconescu si toti cei care fac parte din aceasta turma, dar pe care, din pacate, nu mi i-am amintit acum...

I'm getting sick of those people, do you?

I Do :)

dupa ce divorteaza, o s-o sune iar pe monica " monii nu vii iar sa ne ..... stii tu ... dar acuma fara paparazii la usa " :)))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...