Jump to content
Parazitu'

[Cancerul]

Recommended Posts

Posted

Cancerul vindecat cu un plasture luminos

O echipa de oameni de stiinta din Marea Britanie si-a facut publica cea mai recenta descoperire din domeniul medical: un plasture luminos care poate inchide ranile si, cel mai important lucru, poate distruge celulele canceroase.

Plasturele-minune este alcatuit dintr-o bucata de plastic maleabil in care au fost introduse diode (dispozitive electronice) emitatoare de lumina care trimit niste raze extrem de puternice de lumina rosie in tumoare. Inainte de folosirea plasturelui, este necesara aplicarea unei creme speciale, pentru crearea conditiilor necesare nasterii respectivei reactii chimice care ucide cancerul. Tratamentul curent al cancerului de piele consta in expunerea pacientului la tratamente cu lasere, fiecare sedinta de terapie durand aproximativ sase ore. Plasturele anti-cancer emite aceeasi cantitate de electricitate ca cea a unui televizor, iar dimensiunile lui extrem de reduse ii ofera pacientului o mai mare libertate de miscare in timpul tratamentului. (A.M.)

Sursa : www.infoportal.ro

Posted

poi platurele acesta distruge numai celulele cancerigene sau si celulele sanatoase? dak ar distruge numai pe cele cancerigene ar fi excelent.

Posted

poi platurele acesta distruge numai celulele cancerigene sau si celulele sanatoase? dak ar distruge numai pe cele cancerigene ar fi excelent.

Banuiesc ca doar cele cancerigene . Dar ... pretul unui plasture dinasta cat e ? :))

Posted

Banuiesc ca doar cele cancerigene . Dar ... pretul unui plasture dinasta cat e ? :))

poi de exemplu tratamentul cu laser distruge si celulele sanatoase...iar acest lucru poate avea efecte secundare.

Posted

nu cred ca se va pune pe "piata" acest plature inca, se vor mai face teste, etc

oricum, sa speram ca ajungem intr-un punct, unde nici o boala nu poate fi tratata

Guest stefteo21
Posted

Ca de obicei... cat costa ? :| 1 milion de euro costa ! Cat poate sa coste din moment ce este facut pentru toti oamenii ? Nu cred ca scrie pe el : " Destinat celebritatilor si oamenilor cu foarte multi bani ! "

Mie mi se par oarecum aceste descoperiri, am vazut mai de mult tot un fel de film-documentar ceva in genul lui Zeitgest, dar mai realist, in care spuneau ca in atatia ani de istorie a fost inventat antidotul pentru fiecare tip de cancer, dar ca nu poate fi dat spre consum pentru ca altfel am fi 20 de miliarde nu 6,7. Eu cred ca daca ficare familie ar avea cel mult 2 copii si n-ar mai fi problema populatiei, ar putea sa dea spre uz asemenea medicamente. Acuma nu cred ca au gasit numai la cancer ci la mai multe boli, va dati seama ca ar creste speranta de viata la 70-80 de ani cel putin cu asemenea descoperiri in medicina... nu?

V-ati intrebat vreodata de ce tatal lui Bush mai traieste ? Ati auzit vre-un presedinte important de tara sa moara de o boala incurabila ?

Guest Good.[4].You
Posted

Bvo lor pentru descoperirea facuta.

Guest Kamikaze
Posted

oricum, sa speram ca ajungem intr-un punct, unde nici o boala nu poate fi tratata

tot inainte, asa-i? hurray for science

Posted

nu cred ca se va pune pe "piata" acest plature inca, se vor mai face teste, etc

Ce ai scris tu (as vrea sa fi facut o greseala si sa nu intentionezi sa scrii asta) se poate realiza in cazuri particulare... Imbolnaveste-te si nu te trata. Doar nu se va ajunge pe viitor ca simplele boli sa nu se mai poata trata... Inca nu suferim un regres (atat de puternic) :tiphat:

Posted

:D In sfarsit s-a descoperit

Esti sigur?

Cancerul se putea trata descoperit devreme.Nu cred ca plasturele asta vindeca si cancerul in stadiu terminal. -_-

Posted

cat vrei sa fie 1 mil de euro?esti penibil....e facut pt toata lumea...si chiar daca ar fii scump tot n-ai avea de ales...

PS o buna descoperire.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...