Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ScarFaceQ

Ne dati sa jucam

Recommended Posts

Posted
Stam si noi cateva miiiiii, care am jucat nonstop si deodata nu mai avem server, e socant sa ti "atata prostimea" fara server mai mult de 3-4 zile, oameni care erau in Mu tot timpu' ; scrieti in chatul acela deasupra la : "08-05-2009 16:00 -> SERVER DOWN - downtime unknown" un simplu mesaj sau orice altceva, o data sau o ora etc pentru ca suntem extrem de deprimati.
Posted

Stam si noi cateva miiiiii, care am jucat nonstop si deodata nu mai avem server, e socant sa ti "atata prostimea" fara server mai mult de 3-4 zile, oameni care erau in Mu tot timpu' ; scrieti in chatul acela deasupra la : "08-05-2009 16:00 -> SERVER DOWN - downtime unknown" un simplu mesaj sau orice altceva, o data sau o ora etc pentru ca suntem extrem de deprimati.

sa-l plezneasca cineva -_-

Posted

Nu cred ca ma intalegi su nici nu doresc asta; postu acesta nu e facut pentru pareri de versiuni, ce s-a mai intamplat cu hdd'urile sau cat de glumeti sau plini de dume sunteti voi; este un simplu post care nu necesita raspuns si readuce aminte ca suntem nerabdatori, multi joaca intr-un stil hardcore si asta spune totul cand ramai fara server.

Guest BONDarel
Posted

:)) Nu cred k are cineva curaj sa de`a intr`un maniac :))) =)) cand e vb de mu . isi bate famiia :))

Tare asta :hail: =)) =)) :crazy:

nu ai fi primu omule care asteapta sau care nu ar astepta ... toti intr-un fel sau altu asteptam sa jucam in ce proportie de asteptare si dependenta avem in noi fiecare are gradul sau da fi putin realist toti am vrea srv UP , si multi stau frumos si asteapta o alta decizia a Stafului , stiind ca daca deschidem fiecare cate 1 post ca al tau sau ca alor alti ... acelasi final va fi " CLOSED " no raspuns , uni dintre noi avem noroc de uni ca voi care deschideti topicurile astea :D si cate-o data se mai scrie ceva nou :blink: " CLoosed Nimic New "

Guest BONDarel
Posted

Incetati ma ... uitati-va zilnic pe forum de cate o stire , in rest faceti si voi altceva numai MU stiti ? :comp1:

Mai iesiti si voi la un club , la aer :bananadance2:

totusi gandestete putin :D :D :-j uni din acesti vizitatori/jucatori sunt si minori in club nu au voie sau .. e criza asta care ne tine legati de pc ... ca nu oricine isi permite acu sa stea prin cluburi cu fete pe bar :))

La aer e singura solutie :D da sincer acelasi raspuns aveti toti .... dar cat sa stea 1 maniac de mu la aer.. 2-5 ore ... 1 ora in bar ca nu sunt $ multi ... tot la pc ajung :comp2: si ce fac atunci ? iarasi mai face omu 1 post :D

Posted

sunteti mai rau ca aia de la intersectii care-ti bat in geam si-ti zic "da si mie nenea 1 leu",desi astia dupa o zi macar se aleg cu ceva :happy1:

Guest KlitzY_MG
Posted

=)) =)) =)) =)) =)) =)) WSM

Guest MuFantasy
Posted

Ok lume, ideea de baza este ca incercam sa evitam un rr db, si dupa cum stiti un rollback din data in care s-a facut ultimu backup nu ajuta cu nimic, si mare dinferenta intre rollback-ul respectiv si rr db nu e, deci si varianta cu rollback este exclusa din start

acuma cautam solutii pentru a rezolva problema cu lvl/stats a caracterelor ce au fost afectate, ca sa aflam ce caractere au fost afectate trebuie sa le verificam manual mai pe toate si sunt numai vreo 7500 ( daca o sa ziceti ca nu sunt asa multe, tin sa va anunt ca multe sunt de lvl 2 si nu apar la stats, dar ele exista si sunt cu problema )

Dupa ce le depistam trebuie sa vedem care au fost starea lor initiala dinainte de a se produce incidentul : lvl-ul, punctele de stats si exp ... problema e ca doar valorile astea le avem si exact cifrele astea difera de la caz la caz ...

La unii apare lvl-ul real dar exp pe minus, la alti exp e buna, dar are lvl-ul necorespunzator, punctele de stats reflecta oarecum lvl-ul char-ului dar nu stim exact cate fructe a luat fiecare, la ce lvl a facut quest-ul de 6 puncte ... cate lvle a facut dupa ce s-a petrecut incidentul... de cate ori a fost readus char-ul respectiv la lvl 2 pana sa ajunga in starea finala ce o detinem ... ceea ce implica si o serie de erori pe care vrem sa le minimalizam la maxim .

Asadar incercam sa gasim modalitati de a rezolva problema, incercam formule, facem tabele, s.s.m.d.

Nu stim cat o sa mai dureze, cu singurata cateva zile va mai fi serverul offline pana vom finaliza tot ce avem de pus la punct .

Ce incercam noi sa facem este destul de greu, e mult si din pacate nici nu e asa sigur, dar facem tot posibilul pentru a nu se da rr db si de a restabili macar intr-o proportie cat se poate de mare a varientei reale a fiecarui caracter .

Multumim pentru intalegere .

quote din topicul acesta: http://www.linkmania.ro/forums/index.php?s...4892&st=425 :yum: By:Diablo

Deci ideea este ca serverul va fii down inca 1 saptamana lejer! :dontknow: 7500 caractere nu cred ca le rezolva azi ...maini ... oricum ideea este sa nu incerce sa repare caracterele bulite...... incercatzi sa facetzi rost de un database compatibil si care sa nu se mai buleasca...desi eu cred ca voi atzi luat SQL inject prin remote control :hello: .... deci cineva care avea aces la sql sa jucat pe acolo :nanana: ...parerea mea!

Posted

STARTING Muonline Game......Server Found

Conecting..........................Disconected :banghead:

Updateing from server........Data found

Recconect to server..........Disconected :comp1:

Updateing from "LIFE".......... :error: ...No data found.....connection loss =))

WARNING!!! EMO STATUS DETECTING........please close the computer and go outside =)) =)) =))

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...