Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Veritasaga

salut

Recommended Posts

Posted

BA INCETATI CU TOPICURI SI DASTEA NU VA IA NIMENI IN SEAMA ,VOI NU VEDETI CA VA DA BAN , INCHID TOPICURILE , CEI ASA GREU FRATE SA SE DEA ROLL BACK DE PE 17 SI GATA , TOTI SUNT DEACORD , PIERDERE DE TIMP SI ASCULTATI LA MINE , PANA LA URMA PESTE 1 SAPT 2 , 1 LUNA , 2 LUNI O SA SE DEA ORI RRDB ORI ROLLBACK SI AM STAT SI AIUREA SA ASTEPTAM , NU SUNT SOLUTII !

Guest Marouane_Chamack
Posted

BA INCETATI CU TOPICURI SI DASTEA NU VA IA NIMENI IN SEAMA ,VOI NU VEDETI CA VA DA BAN , INCHID TOPICURILE , CEI ASA GREU FRATE SA SE DEA ROLL BACK DE PE 17 SI GATA , TOTI SUNT DEACORD , PIERDERE DE TIMP SI ASCULTATI LA MINE , PANA LA URMA PESTE 1 SAPT 2 , 1 LUNA , 2 LUNI O SA SE DEA ORI RRDB ORI ROLLBACK SI AM STAT SI AIUREA SA ASTEPTAM , NU SUNT SOLUTII !

Capul cat damigeana si mintea cat dopul :)

Posted

sa ne spuna cva macar..sa stim si noi...sunt multi care asteapta un raspuns...eu raman la parerea k e mai bne un rr ....eu am mg d lvl 290...si nu pot spune k nu am muncit...e aiureala k lvl 250 faci intr-o zi..nu e aja usor..si eu am stat la fel k si ceilalti sa fac lvl...zi si noapte...degeaba se plang cei cu rr...normal k la nimeni nu ii convine sa inceapa d la 0..dar in situatia unui roll back..e mai bne rr..eu am inceput acu 2-3 sapt...si nu mi-a fost usor..cu un rr macar se va incepe d la nik...si se vor vedea cei care joaca si cei care nuh...

As Vrea Sa Primim Un Raspuns!!!...

Posted

care toti?...ca sunt la fel de multi si care vor rr db

Posted

Stati k deschid si eu un topic =)) sa va anuntz k sa nu mai postati degeaba =)) cand imi aduc aminte mai fac eu cate un topic =)) sa fiu sigur k intelegeti .. k nu va merge srv :))) =))

Posted

Stati k deschid si eu un topic =)) sa va anuntz k sa nu mai postati degeaba =)) cand imi aduc aminte mai fac eu cate un topic =)) sa fiu sigur k intelegeti .. k nu va merge srv :))) =))

nu ma mir k se duce LM d rapa cu uameni din astia :clap:

Posted

vorbeste in numele tau, cand ai sa stai si tu cu pcl aprins 24/24 atunci ai dreptul la replica #-o

Posted

sa-l plezneasca cineva si pe asta -_-

Posted

sa ne spuna cva macar..sa stim si noi...sunt multi care asteapta un raspuns...eu raman la parerea k e mai bne un rr ....eu am mg d lvl 290...si nu pot spune k nu am muncit...e aiureala k lvl 250 faci intr-o zi..nu e aja usor..si eu am stat la fel k si ceilalti sa fac lvl...zi si noapte...degeaba se plang cei cu rr...normal k la nimeni nu ii convine sa inceapa d la 0..dar in situatia unui roll back..e mai bne rr..eu am inceput acu 2-3 sapt...si nu mi-a fost usor..cu un rr macar se va incepe d la nik...si se vor vedea cei care joaca si cei care nuh...

As Vrea Sa Primim Un Raspuns!!!...

Si ce raspuns vrei? Orice raspuns ai primi, l-ai interpreta dupa bunul tau plac. Asa ca degeaba ne obosim sa va raspundem, ca tot degeaba o facem. Ati fost rugati sa asteptati, dar nuuuuuuuu, trec 2 zile, deja o dati in disperare, lasati pc-ul sa respire, mai frecventati scoala, mai luati o gura de bere, apucati-va de alte jocuri, gasiti voi ce sa faceti. Cand se va da drumul, veti stii, nu va ascunde nimeni nimic.

Deci chiar sunteti pe langa subiect cand va vad replici de genul: "sa ne spuna ceva macar, sa stim si noi". O spui de parca ti-ai lua jucariile si pleci acasa, nu ne deranjeaza, la fel si celorlalte persoane care cred la fel. Asteptati oameni buni, s-a dus dracu serverul, caracterele voastre sunt pe apa sambetei, s-a incercat recuperarea lor prin ajutorul statusului, nu se poate face exact si-ar dura mult timp, sunt multe caractere, trebuie gasita o formura de calcul transformata intr-un program incat sa nu se ia fiecare caracter in parte. DAR NUUUUUUUUUUUUU, E USOR DE ZIS SI DE REPROSAT! Geez.

Posted

Bun, hai ca v-ati gasit ocupatie, injurati-va 8-|, dar macar nu mai faceti topice inutile cu acelasi subiect.

te-am prins, ai dat edit ^ :D

Posted

cine il injura :)) ma enerveaza ,are 6 topicuri in 5 min in care se ia d careva :))

edited: de la cn am invatat :))

imi permit , tu nu :closedeyes:

Guest Iepurica
Posted

ba e bataie de joc asta sa mor yo...sunt 3 zile de cand nu merge serverul..(asta e a3-a) si totusi e luni...hai frate sa il frecam ca pe 97 d

De ce sa frecat 97 d? din cauza ca nu a avut nimeni grija

De ce sa frecat S1 ? din auza ca nu a avut nimeni grija

Frate daca tot nu stiti sa aveti grija de servere inchideti-le naibii si gata nu va bateti joc de playeri! Nici macar nu ne bagati in seama..tot ce stiti este sa ne dati ban..poate printre noi este cineva care se pricepe care poate da o solutie..insa voi atat stiti : ASTEPTATI!

La fel cum a-ti zis si pe 97 d : Asteptati ca se va rezolva!

Cat timp este ma de cand sa inchis 97 d? S-a rezolvat?

Raspunsul: NU , nu s-a rezolvat

Asa o sa facem si pe S1:

Raspunsul :DA

Si pt tarzii care tot cer RR db si RB ...fratilor daca a-ti facut lvl 250 ..si credeti ca e mult...apucati-va de srvr 9999x

Dar ganditi-va la cei cu 350+ care stau 4-5 ore la un lvl sau la cei cu reseturi!

HF si cred ca tre sa ma astept la un ss..ca am spus adevarul...nu?

Guest Fur1os
Posted

sa-l plezneasca cineva si pe asta -_-

:gun: :violent: :pumn::box:

Posted

ba e bataie de joc asta sa mor yo...sunt 3 zile de cand nu merge serverul..(asta e a3-a) si totusi e luni...hai frate sa il frecam ca pe 97 d

De ce sa frecat 97 d? din cauza ca nu a avut nimeni grija

De ce sa frecat S1 ? din auza ca nu a avut nimeni grija

Frate daca tot nu stiti sa aveti grija de servere inchideti-le naibii si gata nu va bateti joc de playeri! Nici macar nu ne bagati in seama..tot ce stiti este sa ne dati ban..poate printre noi este cineva care se pricepe care poate da o solutie..insa voi atat stiti : ASTEPTATI!

La fel cum a-ti zis si pe 97 d : Asteptati ca se va rezolva!

Cat timp este ma de cand sa inchis 97 d? S-a rezolvat?

Raspunsul: NU , nu s-a rezolvat

Asa o sa facem si pe S1:

Raspunsul :DA

Si pt tarzii care tot cer RR db si RB ...fratilor daca a-ti facut lvl 250 ..si credeti ca e mult...apucati-va de srvr 9999x

Dar ganditi-va la cei cu 350+ care stau 4-5 ore la un lvl sau la cei cu reseturi!

HF si cred ca tre sa ma astept la un ss..ca am spus adevarul...nu?

Ai dreptate intr-o singura privinta, da, s-au dus dracu serverele. Unul hardware, altul software. :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...