VirusiK Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 As avea o sugestie :Lehap sa fie mutat intr-un oras care poate sa aiba acces toata lumea deoarece :1.Poate cineva vrea sa stranga jwl multe sa isi cumpere un set bun ( nu mai are loc stash , nici pe alt char ).2.Nu trebuie sa se ajunga la lvl 300 ca sa ma duc stadium sa fac stacking , sau sa rog pe o persoana/prieten ( Nici nu stiu daca imi va face scam ) cu lvl 300 sa se duca pana acolo sa faca si mie jwl stacking.
Fury Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 A fost mutat temporar in stadium pentru a nu se mai face dupe foarte usor.
Sam Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 pe 97d cum aveai loc de 10000 de jwl? asa se poate si aici
Cafeniul Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 As avea o sugestie :Lehap sa fie mutat intr-un oras care poate sa aiba acces toata lumea deoarece :1.Poate cineva vrea sa stranga jwl multe sa isi cumpere un set bun ( nu mai are loc stash , nici pe alt char ).2.Nu trebuie sa se ajunga la lvl 300 ca sa ma duc stadium sa fac stacking , sau sa rog pe o persoana/prieten ( Nici nu stiu daca imi va face scam ) cu lvl 300 sa se duca pana acolo sa faca si mie jwl stacking.Guild ai? Alianta ai? do it. #-o Sta foarte bine in stadium, pentru ca multi care vor sa faca dupe nu se obosesc sa faca ei lvl 300. Pe 97d cum strangeai "toata viata" jvl peste tot? Asa si aici strange pana faci 300 daca guild/alianta nai. Ca vad ca de prieteni duci lipsa. Daca un prieten iti face scam atuncea sti sa ti alegi foarte bine...
_Deza Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Nu stiu ce va agitati atat,e doar temporar pana cand se va gasi o solutie impotriva dupelor.Pe urma,poate sa puna pe orice harta.(pana se gaseste alt program de dupat 8-| )
VirusiK Posted May 12, 2009 Author Posted May 12, 2009 pe 97d cum aveai loc de 10000 de jwl? asa se poate si aicipacat ca nu e 97d ...... "Think" inainte sa postezi
Phonomania Posted May 12, 2009 Posted May 12, 2009 scuzati-ma daca imi bag nasul!dar eu sustin idea lui MuFantasy: CLIK HERE TO READAja scapam de dupe frate!Cea mai buna idee de pana acum!Asta daca nu cunva avetzi voi vreon coder bun care sa codeze in GS si sa scapam de dupe bug !
Lapusneanu Posted May 13, 2009 Posted May 13, 2009 As avea o sugestie :Lehap sa fie mutat intr-un oras care poate sa aiba acces toata lumea deoarece :1.Poate cineva vrea sa stranga jwl multe sa isi cumpere un set bun ( nu mai are loc stash , nici pe alt char ).2.Nu trebuie sa se ajunga la lvl 300 ca sa ma duc stadium sa fac stacking , sau sa rog pe o persoana/prieten ( Nici nu stiu daca imi va face scam ) cu lvl 300 sa se duca pana acolo sa faca si mie jwl stacking.Eu nu cred ca la inceput reusesti tu sa strangi atat de multe jvls incat sa iti rezolvi si nevoile curente ( sa cresti o arma , cateva items pentru a rezista si a merge mai departe ) si sa mai pui si deoparte atat de multe incat sa nu ai loc .Pe 97D nu exista si tot reuseam sa ne facem spatii de stocare .Aici de ce nu reusim pana la lvl 300...?
AxelLow Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 E Season1 ! nu e 97d nu mai ziceti de 97d!! Si lehap nici nu poate fi scos si nici nu poate fi bagat in bc/ds si nici nu poate fi scos dupe bugu ! Dupe se face si fara lehap asa ca nu va mai plangeti lasati`l in arena si gata
TzuYoshi Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 E cea mai proasta idee ca lehap sa stea in arena. Oricum jwl apar pe banda rulanta. Ca vand si eu o arma mai buna pe 80-100-200 de jwl la lvl 200+ ... si ce fac mai departe? La trade primesc pachete de 30? Cum le desfac... Le vand la NPC pt zen ?Puneti Lehap in Lorencia, ca dupe se face fie ca e in arena fie ca e in alt oras.
3XTR3M Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Oricum, atata timp cat exista Lehap aici, indiferent ca e in Arena sau in alta parte, nu vor scapa de duplicate. Chestia cu mutarea lui in arena a fost o solutie valabila maxim 2 saptamani si oricum am inteles ca sa poate dupa pe server si fara Lehap, asa ca e inutila punerea lui in BC/DS sau mai stiu eu unde. In Arena nu face decat sa reduca numarul celor care fac dupe, dar o sa prinda curaj baietii repede :))
AxelLow Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 Oricum, atata timp cat exista Lehap aici, indiferent ca e in Arena sau in alta parte, nu vor scapa de duplicate. Chestia cu mutarea lui in arena a fost o solutie valabila maxim 2 saptamani si oricum am inteles ca sa poate dupa pe server si fara Lehap, asa ca e inutila punerea lui in BC/DS sau mai stiu eu unde. In Arena nu face decat sa reduca numarul celor care fac dupe, dar o sa prinda curaj baietii repede :))Idem :>Si daca nu ai pe nimeni in guild on ce faci ? Sau daca nu ai guild ? ...
Ignition Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 cumpara itemele pe bucati asa scapi din jwli si mai faci loc de alti ! :error: