Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

solo_boy

Sugestie pt lehap

Recommended Posts

Posted

Pro ... De ce sa nu profitam de Lehap ce o data e inclus in versiune , ideea e super buna , vorba lui Ari cum pe 97 d ne`am descurcat si fara Lehap aici nu vad de ce nu am faceo ... daca ar fi pus in Bc / Ds ... mai putem profita si sa economisim spatiu facand un stack de 30 ... and no more dupe , foarte buna ideea daca sar putea pune in aplicare :P

Posted

Dar ce`ar fi daca ar disparea de tot Lehap? No more dupe, etc.

Pe 97D toata lumea s-a descurcat de minune FARA jwl-pack.

"N" conturi pentru jwls, etc. S-au gasit solutzii pentru stocarea de jwls.

lehap vrea sa fie un bonus fata de 97d ,de ce sa nu profitam de el daca tot avem posibilitatea...si cred ca ideea mea cu bagatul in bc/ds nui rea...eventurile fiind de 2 ori pe ora plus ca invitaitiile de bc/ds capata valoare....sa zica unu care o vandut vreo invitatie de bc/ds de cand o inceput servu? :-?

Posted

M-am documentat un pic pe internet si se pare ca Lehap constituie o mare problema pentru majoritatea serverelor de la Season 1 in sus.

Unele srv. au ales sa-l scoata definitiv din joc, altele au ales ca dupa o perioada sa modifice setarile lui Lehap astfel incat nu semai puteau mixa decat jwl of soul ( cei care aveau multe bless au ramas cu stasuri intregi imapchetate si nu mai au ce face cu ele decat sa le dea la NPC sau sa faca trade cu ele dar s-a anuntat pe forum si in joc ca nu se mai pot despacheta), iar cele din urma servere s-au obisnuit cu ideea ca Lehap e un bug de care nu se scapa cu una cu doua si au lasat totul la voia intamplarii ( bineinteles ca toata lumea de pe srv respective dupeaza cu Lehap).

Observ ca desi Lehap s-a mutat arena, in continuare se dupeaza la greu jwls pe server.

Le dau un indiciu adminilor ca sa stie ce conturi controleaza sau de unde sa inceapa controlul.

Urmariti seara pe global si o sa vedeti ca sunt personaje care dau mesaje in cateva ore de cel putin 200 milioane zen....ceea ce e greu de crezut ca au obtinut din vandut cateva creation care sunt la mare cautare acum, ci te duc cu gandul la faptul ca eu dupat 4-5 k jwls din care vand cate 30 cand au nevoie de zen.

Sugestia mea este ca Lehap sa nu mai poata mixa decat jwls of soul :), si sa nu mai recunoasca bless-ul o perioada....pana isi revin baietii cu picioarele pe pamant :), ca s-or satura sa stea luni de zile cu stash-urile pline de bless fara sa aiba ce face cu ele.

In fond si la urma urmei, jocul de MU a fost facut sa te descurci doar cu ce ai pe un singur cont in principiu si nu vad ce au unii de castigat din faptul ca dupeaza si au itemele cele mai tari, ca pentru mine si multii altii ca mine nu sunt decat niste gainari si nu se vor bucura de respectul nostru niciodata si pe deasupra, degeaba esti cel mai bogat in joc daca nu ai prieteni adevarati (ci numai pe interes), daca habar nu ai ca jocul cel mai frumos este atunci cand este greu si te chinui, au degeaba seturile cele mai bune de pe server daca o fura la duel de la altii cu seturi si arme mult inferioare ( si asta e probata si pe S1 si pe 0.97d, intrebati pe bunny si pe SudenDeath cati dupperi au batut la war ).

Posted

1.La season 4 nu merge sa faci dupe cu lehap

2.Dupe se poate face si fara lehap si cu lehap deci chiar daca il scoti sau il lasi nu mai conteaza...

3.Lehap nu poate fi mutat in BC/DS trebuie sa umbli la gameserver ... Si nu cred ca e pe aici vreun programator prea bun ..

4.Ar fi fost o idee buna sa fie bagat in bc/ds dar nu e asa de usor si nu cred ca va reusi cineva sa faca acest lucru pe LM

Posted

2.Dupe se poate face si fara lehap si cu lehap deci chiar daca il scoti sau il lasi nu mai conteaza...

3.Lehap nu poate fi mutat in BC/DS trebuie sa umbli la gameserver ... Si nu cred ca e pe aici vreun programator prea bun ..

4.Ar fi fost o idee buna sa fie bagat in bc/ds dar nu e asa de usor si nu cred ca va reusi cineva sa faca acest lucru pe LM

hai ma tata cum lo mutat in arena asa face si la bc/ds....

Guest *ROSY*
Posted

Daca functioneaza...pro :D

Guest [Doni]
Posted

Sugestia e buna , si la punctul numarul 4 te contrazic pe linkmania este programator bun chear vdragosh :tiphat: , ce-l mai bine ar fii mutat intr`o harta... cu mobi si pazit de vreo 7 monstri puternici(bossi) si doar ce`i cu rr :tiphat: peste 10 sa rezista, findca asa nu s`ar risca nimeni la dupe

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...