Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

solo_boy

Sugestie pt lehap

Recommended Posts

Posted

Se poate pune nenea lehap in BC sau DS?,si daca se poate sa apara dupa ce faci qestu de BC/DS adica sa ai 1 min timp la dispozitie sa iti stokezi jwl-urile...sau macar sa fie pus acolo ca nu merge trade=nu dupers

Posted

Nu..de ce? pt k vreau sa'mi fac un item +9 si nu am jw desfactue..

1. tre sa astept pana vine bc/ds

2. tre sa ma apuc sa caut blood si scrol sa'mi faci invitatie

3. trebuie sa termin si questu ca sa apara lehap (cel putin asa am inteles de la tn) ceea ce este ff greu la 0 rr chiar si la 3 pentru ca la ultimu bc sunt monsstrii ff puternici iar in ds sunt monstrii din arena

Posted

nici eu nu sunt de acord, pt ca poti face doar un pachet la 30/60 de min cand incepe ds/bc si ce faci te duci cu stash plin in event ? eu vreau sa iau iteme din bc ds scroluri spirite jwls .. nu sa ma duc deja plin :D

Am inteles ca Lehap are un bug iar pozitionarea lui in arena este temporara ..

Cu toate ca si pe alte servere este la fel pozitionat

Posted

3. trebuie sa termin si questu ca sa apara lehap (cel putin asa am inteles de la tn) ceea ce este ff greu la 0 rr chiar si la 3 pentru ca la ultimu bc sunt monsstrii ff puternici iar in ds sunt monstrii din arena

da dar asa scapam de duperi :P

Posted

Dar iti pun eu o intrebare de unde ai u jwl-uri impachetate #-o citeste inainte sa dai un reply..,....tre sa termini bc-u ca le impachetezi si dupa sa le despachetezi...corect?

PRO

Posted

nu mi se pare o idee buna , daca pica itemu de mai multe ori si tot trebuie sa desfaci si nu te incadrezi intr-un min ce faci? ca nu o sa stai toata ziua sa impachetezi si sa despachetezi jwl #-o

Posted

Eu propun ca Lehap sa se gaseasca in mijlocul unei harti, de exemplu in tre Atlans2 si 3 sau intr-un colt al hartilor noria si lorencia, astfel ma gandesc ca timpul care-l are la dispozitie cel care face dupe va fi insuficient.

Sau Lehap sa apara si sa dispara la fel ca Marlon, dar perioada mai scurta.

P.S. Nu stiu cum se fac dupe pe S1 cu Lehap dar sunt sigur ca exista rezolvare si la asta.

Guest Hidra
Posted

Levelul cerut de Arena este prea mare pt Lehap....

Daca esti BK, SM, pana nu ai facut lv 300...nu vezi jw mixate....

Pozitionarea in Arena nu cred ca a rezolvat problema.... :banghead:

Respect pe cei care ma respecta ! :bananadance2:

Guest MuFantasy
Posted

sa va zic eu ceva?

lehap = dupe hack!

cine stie cunoaste!

lehap sa fie activ o data pe saptamana la o anumita ora intrun anumit punct pentru o anumita perioada de timp!

exista rezolvare! :cool2:

Posted

sa va zic eu ceva?

lehap = dupe hack!

cine stie cunoaste!

lehap sa fie activ o data pe saptamana la o anumita ora intrun anumit punct pentru o anumita perioada de timp!

exista rezolvare! :cool2:

pai tocmai de aia am zis sa fie bagat in BC si DS....scapam de dupe

Posted

Si eu daca nu am chef sa fac BC/DS,ce fac?Ma obligi sa stau 15 minute in BC ca sa sparg 10 jewels? :|

Hell no!

1.Nu trebuie neaparat sa iti apara lehap dupa ce faci bc...doar sa fie bagat acolo....

2.gandestete ca asa o sa capete valoare invitatile de bc....

3.scapi de dupe iar valoare jwl va revenii la normal...adica nu mai dai pe un item lk dsr 500+jwl

Posted

Se poate pune nenea lehap in BC sau DS?,si daca se poate sa apara dupa ce faci qestu de BC/DS adica sa ai 1 min timp la dispozitie sa iti stokezi jwl-urile...sau macar sa fie pus acolo ca nu merge trade=nu dupers

Pai de putut se poate, si-ar fi o idee buna, daca stau sa ma gandesc bine. :-?

Posted

1.Nu trebuie neaparat sa iti apara lehap dupa ce faci bc...doar sa fie bagat acolo....

3.scapi de dupe iar valoare jwl va revenii la normal...adica nu mai dai pe un item lk dsr 500+jwl

presupunem ca am vandut un item + 13 si etc , am strans multe jwls si eu si ajung sa imi ridic helmul la + 9 fara lk si imi pica de spe mii de ori ce faci ? lehap e pus cu un scop de a micsora spatiul in inventar.. ca sunt unii ce fac dupe e partea a 2 , dar scriptul ii vede si iau 99 ban acount ;)

preturile din pacate au ramas ridicate pt ca acele jwls dupate au facut inflatie , si ca sa stergi nush cate sute de souls compactate mi se pare o treaba mult prea grea, indiferent pe ce mana au ajuns ele..

Din cate stiu eu un dolar fals ramane un dolar fals, si nu ca i am vandut o paine pe el si dolarul acum este spalat si curat..

Eu sincer mi am pierdut orice speranta ca va deveni un srw unde toti au o posibilitate, explotatorii de bugguri au adus ca un item sa se vanda cu 2 k jwls, si mie imi trebuie 1 luna ca sa stranga 2 k jwls.

Si asa la inceput se strange multe iteme cu add nonexe pt wings in inventar, sa stau juma de ora ca sa ma duc sa fac abia 30 de blesi compacti sau sa le despachetez si mai uit ca nu am nici zen :))) ce faci :D

Sa fie pus in Tarkan ca necesita un lvl mai mare, iar cei ce ar face dupe ar trebui sa isi ridice charurile mai mult

Posted

Nu conteaza, s-a adus vorba chiar scoaterii lui lehap din cauza dupelor. Dar vorba lui solo_boy, locurile unde nu merg a se face trade sunt un raspuns la problema cu lehap si dupele.

Poti sa ai si zeci de jwls, iti faci un caracter de minim 15 lvl, cumperi invitatie bc+1 si in 5min pana incepe bc-ul (aici presupunand ca dai move, si-apoi iar intri in bc sa-ti faci treaba) ai timp sa-ti spargi/impachetezi jwls cate vrei.

Posted

am inteles ca dupe se pot face numai cu ajutorul lui lehap nu??...dak e asha...de ce nu se scoate nenea lehap de tot?

Daca asta e singura solutie pentru a stopa duperii... sunt deacord cu ea

Posted

mai bine scapam de lehap , sa nu va aud ca nu puteti sta fara lehap ca nu ai loc in inventry chestii deastea pe 97d aveam cate 7 conturi tot cu jwl iteme si alte porcarii asa putem face si pe versiunea asta :)

Posted

mai bine scapam de lehap , sa nu va aud ca nu puteti sta fara lehap ca nu ai loc in inventry chestii deastea pe 97d aveam cate 7 conturi tot cu jwl iteme si alte porcarii asa putem face si pe versiunea asta :)

Eu zic ca si ramanerea lui in arena e solutie destul de buna pentru moment

Dat fiind ca pana la lvl 300 nu o sa reusim noi sa adunam atatea jvls incat sa nu mai avem loc pe cont.

Daca cineva va avea mai multe sa dea un PM si i le tin eu in custodie . Taxa 5 jvls la 24 ore :P pana vor fi toate ale mele.. :))

Posted

My bad,intelesem altceva.

BC/DS,nu merge functia trade.Damn good idea. :cool2:

Posted

Dar iti pun eu o intrebare de unde ai u jwl-uri impachetate #-o citeste inainte sa dai un reply..,....tre sa termini bc-u ca le impachetezi si dupa sa le despachetezi...corect?

PRO

tu vezi ce scrii acolo..? jwl impachetate am de la un trade..sa zicem am vandut ceva bd cu 1 pachet de 10 s si 1 de 10b si cu acele jwl vreau sa'mi fac sa zicem un item gs ..ce fac? intai ma chinui sa imi fac invitatie...apoi astept bc'ul ..a venit si bc ..intru in bc7 si incerc sa fac eventul..deodata imi dau seama ca eu nu am 2 rr ca sa pot sa termin..ce fac? astept sa dau 2 rr sa'mi fac si eu un item +9?

Posted

Sau Lehap sa apara si sa dispara la fel ca Marlon, dar perioada mai scurta.

P.S. Nu stiu cum se fac dupe pe S1 cu Lehap dar sunt sigur ca exista rezolvare si la asta.

Dar ce`ar fi daca ar disparea de tot Lehap? No more dupe, etc.

Pe 97D toata lumea s-a descurcat de minune FARA jwl-pack.

"N" conturi pentru jwls, etc. S-au gasit solutzii pentru stocarea de jwls.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...