a1urea Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 Si ce fel de utopie hormonala trebuie sa observ, don'soara ?
tthdd Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 n-ar strica sa mai vorbesti si tu in romana din cand in cand, vad ca practici sportul asta, sa aberezi cand n-ai ce spune, np inca-mi esti draga.
Lancelot Posted May 14, 2009 Posted May 14, 2009 warn up pentru spam amandoi :)Va cam place asta..am vazut si prin alte topice ..:) si usor usor..pierdeti firul..:) si utiati de ce va certati
Guest beautiful Posted May 16, 2009 Posted May 16, 2009 si daca ne-am uita in ograda noastra....the fabulos ROMANIA ne-ar apuca plansul nu rasul ;)
Guest stefteo21 Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ca orice show e regizat... sunt sigur. Nu este posibil sa spui ca triunghiul are 4 laturi sau ca populatia din Israel e araba ( parca asa a zis unu )...
Guest Xspeed Posted May 17, 2009 Posted May 17, 2009 Ca orice show e regizat... sunt sigur. Nu este posibil sa spui ca triunghiul are 4 laturi sau ca populatia din Israel e araba ( parca asa a zis unu )...nue pur si simplu suaoricumnormal ca au existat zeci de persoane care au raspuns corectpeste tot exista idiotisi in sua destepti
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Nu a fost regizata. Ia-l ca pe un filmulet de la "Gags".
bunny Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Avem si noi destui ca astia, e plina tara si mai mult de jumatate din forumul asta. Face it, nu exista padure fara uscaciuni. Si-n plus cine suntem noi sa radem de altii? :) Suntem murdari la gura si radem de altii ca mananca rahat, hai ma ce dracu. :)
L3x@ Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Daca razi de cineva nu inseamna ca il desconsideri ca persoana. Pur si simplu te amuzi de situatia respectiva, nu trebuie sa generalizezi viata lui. Dupa cum se vede si in titlul topicului "Si totusi ei 'conduc' lumea ... ", a fost o remarca ironica, faptul ca exista anumite asteptari de la ei iar ei prin acest filmulet arata ca sunt sub asteptari. Culmea, cand trebuie sa adopte o atitudine serioasa, unii nu o fac ci pur si simplu se agita si cauta motive inutile in discutie si lipsite de directie. In unele situatii e cum zice si John Lenon: "Let it be!". Nu trebuie sa cauti dedesubturi, nu trebuie sa privesti sute de aspecte, nu trebuie sa auzi / vezi ceva banal de n ori pentru a-i intelege "cu adevarat mesajul"... just let it be. Asta inseamna sa mananci rahat, sa cauti / spui ceva ce nu trebuie crezand ca faci ceva. Cand vedeti un filmulet de la AFV radeti cu gura pana la urechi si nu mai stiti cum sa va strangeti de burta, dar cand vedeti un film care are o remarca ironica politica, stai ca se schimba foaia... de ce s-ar schimba? Cine mananca rahat?
liquidlove Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 Haa,funny aia cu /_\ :rofl1: Sunt unii care habar nu au pe ce lume traiesc,de aia aflii peste tot,poate ca acolo in proportii mai mari
Notorious DOC Posted May 18, 2009 Posted May 18, 2009 reprezinta un procent destul de insemnat din populatie genu asta de persoane si cred fiecare tara ii are , dar U.S.A. are putere pentru ca are $$
Guest Xspeed Posted May 19, 2009 Posted May 19, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=lCJ3Oz5JVKs...player_embedded
Random Hero Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 omg , fara cuvinte . Cate topicuri mai ai de gand sa invii pana faci faci 101 mesaje? Cred ca 3. Go on.
Guest Xspeed Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 threadu e vechi, dar totusi e un thread despre america, e pretiosasa ca on topic:http://img411.imageshack.us/i/1268490229162.jpg/http://img14.imageshack.us/i/1268471681346.png/
Guest LoLz0o0r Posted March 14, 2010 Posted March 14, 2010 -How many sides does a triangle have? -Four -There's no sides... One? -> Jalnic ))) lol ce nobi dar totusi ei au banii puterea n`ai ce sa le faci.
JwnKie Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 aaa.... sa ghicesc.. umm... a doua varianta a "doi cai frumosi" ?
Random Hero Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 aaa.... sa ghicesc.. umm... a doua varianta a "doi cai frumosi" ? Diferenta fiind ca intre tigan si romani exista o oarecare bariera de comunicatie. In cazul americanilor exista doar o bariera spre cultura.
darth_sirus Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Tu vorbesti de patriotism si bati cu pumnul in piept sustind ca tu esti patriotul perfect,dar nici sa scrii corect romaneste nu stii...Tu vorbesti de corectitudine in scriere ma? Te iei de 2 greseli intentionate ale mele ca sa imi demonstrezi mie ca nu stiu sa scriu? Intr-un forum in care nici nu trebuie sa te astepti la corectitudine gramaticala? Daca cauti corectitudine du-te frate intr-un sistem de invatamant nu pe net. Ar fi mai bine sa te uiti la tine inainte sa judeci pe altulLol cica: ENGLISH: It was "made" by americans!
Kabuky Posted March 15, 2010 Posted March 15, 2010 Americanii pot sa fie cat de "inculti" vreti voi,dar tot o sa ajunga mai mari ca marea majoritate dintre romani.De ce?Pur si simplu au posibilitati uriase sa`si gaseasca un loc bun de munca in tara lor.Un exemplu:Am avut un coleg in generala care era american,baiat foarte cuminte si foarte cinstit.Stiti ce ne spuneau marea majoritate a profesorilor?"Luati exemplu de la el este american" #-o .De multe ori era chiar enervant sa ni se tot repete asta,dar am ajuns la concluzia ca aveau dreptate.Americanii sunt crescuti cum trebuie de parinti inca de mici,stiu ce este important in viata+ca tara lor le ofera mult mai multe posibilitati decat ne ofera noua Romanica.