Random Hero Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 -How many sides does a triangle have? -Four -There's no sides... One? -> Jalnic
Stargate Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 stiam o versiune mai scurta de anul trecut, iar apoi si americanii au facut versiunea lor cu inglismanii :P :nanana:
Tweety Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 -How many sides does a triangle have? -Four -There's no sides... One? -> Jalnic Cat am putut rade ! Totusi nu or fi facaturi? Adica cum sa nu stii cate laturi are un triunghi?
octavian_tavi_3 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Cat am putut rade ! Totusi nu or fi facaturi? Adica cum sa nu stii cate laturi are un triunghi? Un coleg la o lucrare la istorie despre comunism a scris "Nea Stalin ..." , deci tind sa cred ca exista si astfel de oameni.
Lancelot Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Din pacate acetse mostre de incultura au ajuns sa fie exportate cu succes de americani in toata lumea :)
wodoo17 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Un coleg la o lucrare la istorie despre comunism a scris "Nea Stalin ..." , deci tind sa cred ca exista si astfel de oameni. anu trecut la bac un coleg de`al meu la romana a scris pe foaie "mama dc m`ai facut prost" si la matematica a zis ca daca nu stie scrie "tata dc m`ai facut prost" dar a avut noroc si a copiat deci nici Romania nu e pe departe
Guest poor_design Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 mai bine nu stiam cate laturi are un triunghi dar sa traiesc ca eidaca tu lixandra esti atat de desteapta si-ti permiti sa razi de unii care s-ar pisa de tine doar cu portofelul, de ce te cauti prin 10 buzunare cand vrei sa-ti cumperi o inghetata?eu zic ca sunteti penibili, romanul e plin de invidie si de ura, d-aia se uita toti la noi ca la extraterestrii.
zetulescu Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 mai bine nu stiam cate laturi are un triunghi dar sa traiesc ca eidaca tu lixandra esti atat de desteapta si-ti permiti sa razi de unii care s-ar pisa de tine doar cu portofelul, de ce te cauti prin 10 buzunare cand vrei sa-ti cumperi o inghetata?eu zic ca sunteti penibili, romanul e plin de invidie si de ura, d-aia se uita toti la noi ca la extraterestrii. penibil esti tu si demn de mila...nu cred ca esti in masura sa spui care dintre noi are mai multi bani decat cine...din videoclipul ala de unde ti-ai dat tu seama ca sunt mai bogati ca noi ? manelisti inculti.....ne-ati invadat tara....tarani care viseaza cu ochii deschisi la America si n-aveti dupa ce bea apa...va place prostia in care va scaldati.OT : nu ma mira nimic , America este intr-adevar tara tuturor posibilitatilor ... :-?
swift Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 banii conduc lumea si sincer nu-i invidiezi pentru banii lor si ce au pe acolo.
lixandra Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 mai bine nu stiam cate laturi are un triunghi dar sa traiesc ca ei daca tu lixandra esti atat de desteapta si-ti permiti sa razi de unii care s-ar pisa de tine doar cu portofelul, de ce te cauti prin 10 buzunare cand vrei sa-ti cumperi o inghetata? eu zic ca sunteti penibili, romanul e plin de invidie si de ura, d-aia se uita toti la noi ca la extraterestrii. Mersi pentru portia de ras . Nu mai numiti "manelar" astfel de persoane pentru ca e un cuvant mai tampit ca persoana pe care o numesti. Pur si simplu spune-i... taran (desi au inceput sa se civilizeze in ultimul timp). Ma doare fix undeva de cati bani are in portofel, cat castiga, cum castiga, unde castiga atat timp cat eu nu am vreun stres legat de problema asta. Am vrut sa arat cat de "destepte" pot fi unele persoane, nu cum traiesc acele persoane, nu cum mananca acele persoane, nu cum flatuleaza acele persoane :). Ah, si inca un mic amanunt... in America nu sunt cainii cu colaci in coada, stai linistit. Toata lumea se indreapta spre acel continent pentru ca e mai permisiv in ceea ce priveste cladirea unei afaceri, la fel ca si in Germania, Spania, Italia etc (logic, afacerea aia o faci daca te duce capul). Salariile sunt raportate la nivelul de trai, ca peste tot. Sunt salarii de la 500 de dolari / luna in sus. Apropo, stii cat costa chiria pe la "your hommies" ?
Guest poor_design Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 am scris 3 propozitii si sunt manelist, incult si am invadat tara... sunteti o mana de cretini, daca din 3 propozitii m-ai caracterizat.. de ce sa ma mai mir la un film de 2 minute.lixandra, ai fost tu acolo? eu da si lucrurile stau total diferit fata de ceea ce spui tu.salarii de 500 de dolari? pe ce lume traiesti ma? ai rude in Mexic cumva? la avatar imi pari mai neagra asa.. sau ai rude prin suburbiile Romei? sau cersitul la metrou iti aduce 500 dolari/luna?cum spuneam, nu zici nici "ps" in fata unuia din america, dar lasa tu esti mai tare ca ei, cel putin cand bate unul la usa si-ti spune "a venit tatal tau beat acasa nu poate urca scarile", esti PLINA DE MANDRIE PUN PARIU.OT: america este tara tuturor posibilitatilor si romania tara cretinilor ingamfati. tu ce alegi? eu am ales sa rad de voi astia de mai susLE: adica, cine pana mea sunteti voi sa spuneti astfel de lucruri despre oricine cand traim in cea mai de cacat tara din lume?
lixandra Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Am fost in State, am chiar si o prietena care e stabilita acolo de ani buni, casatorita, la locul ei. Media e de 1000 de dolari / luna, maxim.Tot nu mi-ai spus cat e chiria :). Cat despre etnia mea, sunt romanca. Si chiar daca as fi tiganca, tot ma consider mai capabila decat tine, arianule ;).Mrrr, Grinchie, asta a fost ultima. 90%<_<, dar chiar m-a provocat :-w.LE: Btw, e o tara de rahat pentru cine vrea sa fie asa. Daca te duce capul, mananci. Daca nu te duce capul, rabzi de foame. Lucrul asta e valabil in orice colt de lume... dar, deh, asa a fost invatat romanul... sa isi planga de mila cand nu este cazul.
zetulescu Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 am scris 3 propozitii si sunt manelist, incult si am invadat tara... sunteti o mana de cretini, daca din 3 propozitii m-ai caracterizat.. de ce sa ma mai mir la un film de 2 minute.lixandra, ai fost tu acolo? eu da si lucrurile stau total diferit fata de ceea ce spui tu.salarii de 500 de dolari? pe ce lume traiesti ma? ai rude in Mexic cumva? la avatar imi pari mai neagra asa.. sau ai rude prin suburbiile Romei? sau cersitul la metrou iti aduce 500 dolari/luna?cum spuneam, nu zici nici "ps" in fata unuia din america, dar lasa tu esti mai tare ca ei, cel putin cand bate unul la usa si-ti spune "a venit tatal tau beat acasa nu poate urca scarile", esti PLINA DE MANDRIE PUN PARIU.OT: america este tara tuturor posibilitatilor si romania tara cretinilor ingamfati. tu ce alegi? eu am ales sa rad de voi astia de mai susLE: adica, cine pana mea sunteti voi sa spuneti astfel de lucruri despre oricine cand traim in cea mai de cacat tara din lume? Citind ce scrii deja ti-am gasit portretul , esti genul de om....(cacat tare , burta goala)......nu ai cum sa razi de mine cand esti un incult....este impotriva firii....cat despre situatia financiara a fiecaruia ...nu vreau sa intru in detalii , nu este o regula ca daca traiesti in America esti mai bogat ca mine (roman) ...Aleg sa-mi petrec timpul cu 1 om inteligent decat cu un "cacat tare , burta goala" ca tine " .
lixandra Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 El crede ca toti "este" de pe Wall Street, Palm Beach, Sillicon Valley, Haliud, al de Las Vegas . Somerii ii lasa lui tata mare .
Guest poor_design Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Citind ce scrii deja ti-am gasit portretul , esti genul de om....(cacat tare , burta goala)......nu ai cum sa razi de mine cand esti un incult....este impotriva firii....cat despre situatia financiara a fiecaruia ...nu vreau sa intru in detalii , nu este o regula ca daca traiesti in America esti mai bogat ca mine (roman) ...Aleg sa-mi petrec timpul cu 1 om inteligent decat cu un "cacat tare , burta goala" ca tine " .eu sunt un incult pentru ca nu-s ingamfat? hai succes, mai vorbim cand faci 30 de ani si o sa stai cu mama si cu tata in casa, sau cand te vei limita la 5 crispy strips pentru ca 8 e prea mult si cand iti iei de 8 te astepti sa-ti puna 15 pentru ca esti roman ce pm, trebuie sa mananci, nu sa ai burta goala.lixandra pari genul de femeie care lasa urma-n spate ca melcul cand pofteste la motor v8.le: e vreo 200 de euro ALL-INCLUSSIVE prin Grecia, bagati repede sa va cumparati bilete, strangeti din fund, sa va intoarceti cu burta mare si sa fim tooooooti fericiti (deci e clar ca la roman conteaza matzu')siiii lixandra, te prinde bine culoarea pamantului btw.
lixandra Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Bai, nene, tot nu mi-ai spus cat e chiria. Daca tot spui ca sunt cainii cu colaci in coada spune-mi si mie cat e chiria pe la "tovarasii" tai. Ingamfata? Poate ca sunt, dar cu cine merita . Am 21 si sunt la casa mea, nu-mi purta tu grija asta ;). Vrei si tu crispy crisps ? Promit ca iti dau 2 ca sa nu iti ghiortaie stomacul prea tare. Deci, imi spui cat e chiria? LE: Hai ca iti fac pe plac. Sunt tiganca, dar tot sunt mai capabila ca tine. Mai conteaza ca esti roman acum?
zetulescu Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Nu prea ai succes cu frazele astea cu mine ... ..numai stau cu ai mei de ceva ani....ma descurc singur..si pentru ca observ ca esti curios...da mananc la KFC ...inseamna ca sunt vai mama mea ? :( ...cat despre gluma mea cu "burta goala cacat tare " n-ai priceput te las pe tine acolo la ... all you can eat ........oricum eu ies din discutia asta penibila...n-am cu cine.....generalizezi si nu-mi place. Nu suntem toti romanii la fel.
lixandra Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 Uite ca Google iti da o medie de 1600 - 2000 de dolari / luna dar situatia nu e raportata la toti locuitorii.
Lancelot Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ps americanu de mai sus are suspend 2 saptamani..poae te-ai plimbat si tu prin state..si ai facut poze cu un ranjet de ala fericit pe fata si cu o punga de Nachos in fata la Statuia Libertati..dar asta nu-ti da niciun drept sa vorbesti asa pe formul unor romani fomisti care saliveaza in fata unor burgeri de aia plini de unsoare ca niste disperati.k esti tru..Si nu uita..Colonelul de la KFC iti va dona si o cutiuta de maioneza cu usturoi..la cat de mult le tii partea
darth_sirus Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 OT: america este tara tuturor posibilitatilor si romania tara cretinilor ingamfati. tu ce alegi? eu am ales sa rad de voi astia de mai susLE: adica, cine pana mea sunteti voi sa spuneti astfel de lucruri despre oricine cand traim in cea mai de cacat tara din lume?Esti un ratat infect! Romania e cea mai de cacat? Uitete in Africa sau in India sa vezi cum traiesc acei oameni fata de noi. Ar trebui sa va multimiti si cu atat ca inca o duceti bine. Nai pic de patriotism in tine. Tea facut mata american cu aspiratii catre miliardari. Mai degraba asi ramane in Romania sa ajut tara sa se ridice decat sa le fac pe plac ratatillor si incultilor alora de americani. Esti cel mai mare taran copile...mie sincer mila de tine.Btw: America nu conduce nimic....
Guest stefteo21 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Esti un ratat infect! Romania e cea mai de cacat? Uitete in Africa sau in India sa vezi cum traiesc acei oameni fata de noi. Ar trebui sa va multimiti si cu atat ca inca o duceti bine. Nai pic de patriotism in tine. Tea facut mata american cu aspiratii catre miliardari. Mai degraba asi ramane in Romania sa ajut tara sa se ridice decat sa le fac pe plac ratatillor si incultilor alora de americani. Esti cel mai mare taran copile...mie sincer mila de tine.Nu-i dau dreptate lui design ala, chiar ma intreb de sub ce piatra a iesit... am inteles ca nu-ti prea vine bine cu aerul de afara, mai bine te-ai intoarce in abis.Imi place gandirea ta darth, dar singurul lucru pe care l-ai putea ajuta sa se ridice ar fi o cladire...
LuckyShot Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 generalizezi si nu-mi place. Nu suntem toti romanii la fel.si nici americanii nu-s la fel. or fi prosti, dar pe noi cu ce ne incalzeste ca avem mai multa cultura generala decat ei? nici mie nu mi-ar fi placut sa traiesc printre inculti, dar atata timp cat in romania as fi murit de foame, n-as fi stat de doua ori pe ganduri. Lixandra, daca ai fi fost la fel de sarantoaca pe cat esti de incuiata, ai fi fugit mancand pamantul in america. razi degeaba de ei. au rusit sa faca din nimic ceea ce vezi acum si asta doar prin munca. cred totusi ca e mai de apreciat asta decat cultura generala.