Guest stefteo21 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 razi degeaba de ei. au rusit sa faca din nimic ceea ce vezi acum si asta doar prin munca. cred totusi ca e mai de apreciat asta decat cultura generala.Din nimic ?! Stii ce potential economic urias aveau in 1776 cand si-au declara independenta ? Cate materii prime aveau ? Stii ce mana de lucru aveau ? Numai tineri veniti cu niste colonii engleze, olandeze etc. Nu mai zi tu ca nu aveau nimic... cat despre cultura generala... ei bine, prefer sa traiesc ca un domn in Romania sau in Austria sau in alte tari europene, si sa fiu destept decat sa fiu o gorila paroasa transpirata sub bratz care mananca la KFC in SUA.
LuckyShot Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 nu poti sa traiesti ca un domn daca nu ai posibilitatea asta de la inceput. vorbiti foarte frumos voi, care v-ati nascut in puf si le-ati avut pe toate de-a gata la nas. si da stiu ce potential aveau si mai stiu si ce potential am avut noi si inca mai avem.
lixandra Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 si nici americanii nu-s la fel. or fi prosti, dar pe noi cu ce ne incalzeste ca avem mai multa cultura generala decat ei? nici mie nu mi-ar fi placut sa traiesc printre inculti, dar atata timp cat in romania as fi murit de foame, n-as fi stat de doua ori pe ganduri. Lixandra, daca ai fi fost la fel de sarantoaca pe cat esti de incuiata, ai fi fugit mancand pamantul in america. razi degeaba de ei. au rusit sa faca din nimic ceea ce vezi acum si asta doar prin munca. cred totusi ca e mai de apreciat asta decat cultura generala. Incuiata :huh:? Cine o tine langa-langa cu teoriile subiective si mereu gasite sa ma contracareze ? Inteleg faptul ca gandim diferit dar asta nu inseamna ca poti numi incuiat pentru ca esti impotriva. Nu, n-as fi fugit daca as fi fost saraca, pentru ca stiu ceea ce pot, stiu cat ma duce capul si n-as fi murit de foame. Munca? Orice tara s-a ridicat prin munca. Hai ca asta ai zis-o... Daca doar America s-a ridicat prin munca, celelalte ce au facut? Au luat o saltea, au umflat-o si gata, tara instant? Vreau si eu asa ceva. Pe unde gasesc? Banca Mondiala unde se afla, daca tot s-a ajuns la discutia asta? Fortele militare care au impanzit Europa ale cui sunt, majoritatea? Ia sa aud... Stii ce ma irita? Ca trebuie neaparat sa ii arati "tieliespiectatorului" ca e un pamflet mai mult sau mai putin si ca trebuie tratat ca atare. Dar, deh... fiecare spune ce il doare, din pur "obiectivism". Pa si pussy, iti raspund la o eventuala remarca de "descuiata" cand revin :*.
LuckyShot Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Incuiata :huh:? Cine o tine langa-langa cu teoriile subiective si mereu gasite sa ma contracareze ? Inteleg faptul ca gandim diferit dar asta nu inseamna ca poti numi incuiat pentru ca esti impotriva. Nu, n-as fi fugit daca as fi fost saraca, pentru ca stiu ceea ce pot, stiu cat ma duce capul si n-as fi murit de foame. Munca? Orice tara s-a ridicat prin munca. Hai ca asta ai zis-o... Daca doar America s-a ridicat prin munca, celelalte ce au facut? Au luat o saltea, au umflat-o si gata, tara instant? Vreau si eu asa ceva. Pe unde gasesc? Banca Mondiala unde se afla, daca tot s-a ajuns la discutia asta? Fortele militare care au impanzit Europa ale cui sunt, majoritatea? Ia sa aud... Stii ce ma irita? Ca trebuie neaparat sa ii arati "tieliespiectatorului" ca e un pamflet mai mult sau mai putin si ca trebuie tratat ca atare. Dar, deh... fiecare spune ce il doare, din pur "obiectivism". Pa si pussy, iti raspund la o eventuala remarca de "descuiata" cand revin :*. presupun ca ai incercat sa fii putin acida si in acelasi timp si comica. you just failed. si nu eu te fac incuiata, maica-ta te-a facut. tu nu intelegi? totul se bazeaza pe noroc. ai norocul ca te-ai nascut in bucuresti, ai norocul ca poate nu te-ai nascut intr-o familie de tigani. daca te-ai fi nascut intr-o familie de la tara, de la mama dracu si ai fi avut niste parinti betivi, sarantoci si lenesi, am fi discutat altfel acum (poate prin semne). si da, america spre deosebire de noi, s-a ridicat prin munca si au si continuat sa pastreze ritmul cu toate ca-s prosti. sa nu se-nteleaga faptul ca tin cu americanii sau ca am cea mai mica simpatie pentru ei. ii detest pentru simplul fapt ca exista si da, ma amuza si pe mine incultura lor, dar cand vine vorba de lucruri serioase nu pot sa nu bag de seama exagerarile unora la adresa lor.
logs Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 on topic:Sunt prosti sau nu le pasa?Nici un popor nu s-a bazat pe cultura (sau a avea cultura) in demersul de a obtine/pastra puterea. nearly on topic :):Oamenii se impart in doua categorii: cei care impart oamenii in categorii si ceilalti. Totul depinde de felul in care raportarea la propria persoana ia ca prioritate locus of controlul intern sau extern. Iar tampitii sunt o molima care ataca fara discriminare pe ambele maluri ale oceanului.
tthdd Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Munca? Orice tara s-a ridicat prin munca. Hai ca asta ai zis-o... Daca doar America s-a ridicat prin munca, celelalte ce au facut? Au luat o saltea, au umflat-o si gata, tara instant? Vreau si eu asa ceva. Pe unde gasesc?ai dreptate, orice tara s-a ridicat prin munca, numai ca la noi munca nu prea veziromanu ia salteaua, face sex pe ea, scoate copilul si la ora 14:00 pleaca la alaptat.^dodge that.
[k1ll] Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Sa nu mai spuneti ca prostia se trage de la romani :blink:
ANdy5 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ^ cel mai bun exemplu e construirea "autostrazilor " Romaniei , 1 lucreaza ceilalti stau, din pacate ,poate generalizez dar in 85 % din situatii cam asa e in tarisoara noastra , si sincer pe buna dreptate ,cand acei lucratori sunt platiti cu niste salarii mizere pentru ce, sa puna osu sa isi strice sanatatea pentru nimic ?
tthdd Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 poti spune si asa, americanului i se ofera conditiile necesare de munca, asta-l face pe american sa vrea sa munceasca, ii formeaza caracterul si se pare ca a format o tara.la noi nu se intampla nimic din ce-am spus mai sus, totul se transforma-n lene si-n prostie.
kuumba2 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ai dreptate, orice tara s-a ridicat prin munca, numai ca la noi munca nu prea veziromanu ia salteaua, face sex pe ea, scoate copilul si la ora 14:00 pleaca la alaptat.^dodge that.Este destul de greu de...digerat (ca tot vorbeati de KFC) o astfel de afirmatie pentru ca este greu de cuatificat "munca" unei tari. Drept contraexemplu luati tarile cu resurse mari de petrol, care s-au dezvoltat (unele exploziv) aducand forta de munca de afara, forta de munca platita cu petrodolari.
swift Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ce va mai agitati voi pe aici ! :lol: De parca ar fi curiosi americanii de parerea voastra fie ea pro sau contra.Pentru ce-i frustrati / complexati / marginalizati si stiti ce urmeaza... incepe cu r si se termina cu ti luati-va viza de State si plecati n-o sa va simta nimenie lipsa
lixandra Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 presupun ca ai incercat sa fii putin acida si in acelasi timp si comica. you just failed.si nu eu te fac incuiata, maica-ta te-a facut. tu nu intelegi? totul se bazeaza pe noroc. ai norocul ca te-ai nascut in bucuresti, ai norocul ca poate nu te-ai nascut intr-o familie de tigani. daca te-ai fi nascut intr-o familie de la tara, de la mama dracu si ai fi avut niste parinti betivi, sarantoci si lenesi, am fi discutat altfel acum (poate prin semne). si da, america spre deosebire de noi, s-a ridicat prin munca si au si continuat sa pastreze ritmul cu toate ca-s prosti. sa nu se-nteleaga faptul ca tin cu americanii sau ca am cea mai mica simpatie pentru ei. ii detest pentru simplul fapt ca exista si da, ma amuza si pe mine incultura lor, dar cand vine vorba de lucruri serioase nu pot sa nu bag de seama exagerarile unora la adresa lor.Nu sunt de la circ ca sa fiu comica. Failed? La ce? Si cine spune asta? Tu? :laugh:Ma, nu m-am nascut intr- familie de la tara, n-am avut parinti betivi (slava Domnului), nici sarantoci si nici lenesi. S-au nascut la tara, s-au zbatut pentru ce au, nu au primit de-a gata de la nimeni. E un lucru ce se numeste gena, nu tine de noroc. Si complexele astea legate de "etnie" sunt cele mai idioate. Cum am mai zis, chiar daca as fi fost tiganca tot as fi fost capabila pentru ca tine de gena, nu de noroc. Ca si taranul ala cand vine la Bucuresti: "Moaaaamaaaaa! Ce misto e aici!!!", asta ca sa intelegi despre "lucrurile serioase" care s-au vorbit. Eu am spus ca nu e totul atat de roz la ei, ca e ca si in alte tari... asta ce da de inteles? Faptul ca tu ai fost mai mult preocupata de ceea ce ai vrut tu sa intelegi sau de ceea ce s-a discutat sau ce am zis ("obiectivo", ce esti... )?Si mai baga o fisa la "incuiata", poate iti iese altceva.Singurul lucru care il apreciez la americani este politia, in rest nimic mai mult, nu vad altceva mai deosebit decat la alte state, altceva care sa ii ofere statutul de stat superior.Sunt state care vor si nu au, state care nu vor dar au si state care au si pot. @Thade: se vede ca te asemeni cu Luckyshot, cat de "descuiat" esti. Momentul potrivit pentru a avea un copil nu inseamna ca trebuie sa fie la 25-30-40 de ani ci atunci cand simti ca poti. Daca ai parerea asta despre romani, nu ar trebui sa fugi cu amicul Vengeance si turbomaxim? turbomaxim e in Canada. Fugi dupa el, ca doar e de rahat tara.
tthdd Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Ce va mai agitati voi pe aici ! :lol: De parca ar fi curiosi americanii de parerea voastra fie ea pro sau contraai spus cel mai bun lucru din tot threadu asta.
Guest stefteo21 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Discuta cineva, cumva aici ca sa schimbam America ? Ce-i cu voi, discutam ca sa nu ne plictisim si sa vedem care si cum gandeste, ce gandeste despre ce...
swift Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Discuta cineva, cumva aici ca sa schimbam America ? Ce-i cu voi, discutam ca sa nu ne plictisim si sa vedem care si cum gandeste, ce gandeste despre ce...Nu , dar multi se cearta dintr-un subiect prea SF pentru noi pamantul American.
swift Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Explica "prea SF pentru noi".ei n-au avut parte de un Nicu si au inflorit ,cu 100 de ani in fata noastra . Din pacate pentru noi :(
lixandra Posted May 11, 2009 Author Posted May 11, 2009 ei n-au avut parte de un Nicu si au inflorit ,cu 100 de ani in fata noastra . Din pacate pentru noi :(Altul care il baga pe Nicu in fata :). Ce 100 de ani, omule :)? Au si ei vagaunele lor, someri, saraci, aurolaci, maidanezi, corupti, violatori, criminali, prosti, inteligenti... Ce naiba vedeti atat de "superior"? Si tu compari 54 de state cu 1 singur? Sau Anglia care a colonizat atatia ani, o compari cu noi? Ma retrag din discutie... nu poti impiedica un berbec sa mai impinga, e imposibil, ca sa nu zic altceva.
a1urea Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ei n-au avut parte de un Nicu si au inflorit ,cu 100 de ani in fata noastra . Din pacate pentru noi :(Cu toate ca era cum era pe vremea lui "Nicu" dar o duceam mult mai bine atunci ca acum.
_Deza Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 ei n-au avut parte de un Nicu si au inflorit ,cu 100 de ani in fata noastra . Din pacate pentru noi :(Mie unu mi se pare ca pe perioada lui nea Nicu Romania a inregistrat cel mai mare progres. ;/
swift Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Altul care il baga pe Nicu in fata :). Ce 100 de ani, omule :)? Au si ei vagaunele lor, someri, saraci, aurolaci, maidanezi, corupti, violatori, criminali, prosti, inteligenti... Ce naiba vedeti atat de "superior"? Si tu compari 54 de state cu 1 singur? Sau Anglia care a colonizat atatia ani, o compari cu noi? Ma retrag din discutie... nu poti impiedica un berbec sa mai impinga, e imposibil, ca sa nu zic altceva. sunt multi n-ai ce face : 54 STATE noi avem JUDETE plm... chiar n-are rost sa discutam :)
tthdd Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Nu sunt de la circ ca sa fiu comica. Failed? La ce? Si cine spune asta? Tu? :laugh: Ma, nu m-am nascut intr- familie de la tara, n-am avut parinti betivi (slava Domnului), nici sarantoci si nici lenesi. S-au nascut la tara, s-au zbatut pentru ce au, nu au primit de-a gata de la nimeni. E un lucru ce se numeste gena, nu tine de noroc. Si complexele astea legate de "etnie" sunt cele mai idioate. Cum am mai zis, chiar daca as fi fost tiganca tot as fi fost capabila pentru ca tine de gena, nu de noroc. Ca si taranul ala cand vine la Bucuresti: "Moaaaamaaaaa! Ce misto e aici!!!", asta ca sa intelegi despre "lucrurile serioase" care s-au vorbit. Eu am spus ca nu e totul atat de roz la ei, ca e ca si in alte tari... asta ce da de inteles? Faptul ca tu ai fost mai mult preocupata de ceea ce ai vrut tu sa intelegi sau de ceea ce s-a discutat sau ce am zis ("obiectivo", ce esti... )? Si mai baga o fisa la "incuiata", poate iti iese altceva. Singurul lucru care il apreciez la americani este politia, in rest nimic mai mult, nu vad altceva mai deosebit decat la alte state, altceva care sa ii ofere statutul de stat superior.Sunt state care vor si nu au, state care nu vor dar au si state care au si pot. @Thade: se vede ca te asemeni cu Luckyshot, cat de "descuiat" esti. Momentul potrivit pentru a avea un copil nu inseamna ca trebuie sa fie la 25-30-40 de ani ci atunci cand simti ca poti. Daca ai parerea asta despre romani, nu ar trebui sa fugi cu amicul Vengeance si turbomaxim? turbomaxim e in Canada. Fugi dupa el, ca doar e de rahat tara. iar te faci de panarama continua.
turbomaxim2 Posted May 11, 2009 Posted May 11, 2009 Prosti exista in toata lumea.Daca ma duc si il intreb pe Nea Ion de la carciuma sau pe Magda Ciumac ce religie are Israelu habar nau.Dupa accentul multora din videoclip mi-am dat seama ca multi dintre ei sunt imigranti, nu americani nativi.