Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest Diablo_xxl

Vreau un rasp sincer ce se intampla cu srv..si cand ii va da drumu:|

Recommended Posts

Guest Diablo_xxl
Posted

salut, ma scuzat in primul rand k am deschis acest topic dar vreau si eu un raspuns de la un moderator care stie ce se intampla.. cu srv si cand o sa ii de-a drumul sa mearga..

ms mult :beer:

Posted

salut, ma scuzat in primul rand k am deschis acest topic dar vreau si eu un raspuns de la un moderator care stie ce se intampla.. cu srv si cand o sa ii de-a drumul sa mearga..

puteai simplu sa dai un pm la un mod/admin si primeai acelasi raspuns ca si in N topicurile deschise pe acelasi subiect "incercam sa rezolvam problema".

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

corect.. :P dar probabil se lucreaza la un launcher nou :D parerea mea :D akm sa auzim de la un moderator ce sa intampla :D posibil rr bd ori roll back ..nu se stie nici odata.. :D

ai auzit la xtest.. :D nu se stie ce final are povestea asta :-j

:bananadance2:

Guest MuFantasy
Posted

e trist mai....pica serveru.... dureaza 5 ore pana un admin/mod vine si deschide un topic.... care de altfel este un topic cu un continut lipsit de informatzi concrete.... trec 3 zile si ne holbam la acelasi topic lipsit de informati conecrete!

insa eu zic sa avem rabdare!

se lucreaza probabil inca se lucreaza daca nu....luni o sa se inceapa sa se lucreze....

si eu sunt cam 99% sigur ca o sa fie un rr la bd!

insa astept sa vad ce o sa se intample! indiferent de decizia stafului voi continua sa joc link! :P

doar sa nu se intample iar!!!

Posted

sigur iti iei suspend....pentru topicu asta trebuia sa astepti maine e luni cred k o sa aflam mai multe nu cred k sta careva sa lucreze in weekend

Guest fuero^de^los^muerte
Posted

devi emo !

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

posibil sa lucreze si in weekend depinde ce treaba au avut.. :P

dc sa isi ia ss baiatu.? k a deschis topicu.?

are dreptate omu..nu trebuie sa aflam si noi niste informati.? da rr bd nu da ce fac..

eu acelas lucru cred .. k se va da rr bd :)

spor nb :P

Posted

Hai sa fim seriosi cine`si strica weekend`ul pentru un joc? k jumate din maniacii nu pot sta linistiti k nu merge srv :) mai dormiti si voi noaptea :) si mai iesiti prin oras alea alea..

Smile tu trebuia sa fi la somn de`mult :)) ce cauti pe forum ? :))

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

:)) posibil dak u zici k trebuie sa fiu la somn..

mai bine dute culcate..: :))

sanatate, nb :tiphat:

Guest ek2do
Posted

moderatori..admini..ce sunteti voi..tineti si voi oameni la curent ma nene..pai totusi 3 zile si nimic...un post lasat acuma 3 zile care nu prea spune nimic..

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

dati-le lu astia mu ca mai au putin si intra in sevraj =))

vorbesti in plus :) mai bine ai face bine sa te culci dekt sa vb numai tampeni :)

bafta :tiphat:

Posted

puteai simplu sa dai un pm la un mod/admin si primeai acelasi raspuns ca si in N topicurile deschise pe acelasi subiect "incercam sa rezolvam problema".

Daca nu ti-a convenit ce a spus omu ..... nu trebuia sa faci un reply .... el si-a cerut scuze .

Si cu toti asteptam un raspuns .. ce se intampla cu serverul.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...