Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crys1209

Sugestie Pt un srw mai bun

Recommended Posts

Posted

Am jucat pe multe servere si nu am vazut o urmarire de suspend mai mare ca aici,

Propun scoaterea regulilor de KS , Stationare , PK pe spot,

Ce se intampla cand scoti aceste reguli ?

1. Fiecare are un loc unde poate da la ks si nimeni nu se va mai plange ca nu are spot

2. PK ul face parte din joc , ca esti phono si nu mai poti da move si ar cere un 100 mil zen de rr pk si un drop mare de iteme de pe tine la stage phono si asta o strategie

3. Nu va mai exista vanatoare de suspende , KS , afk , una alta si nimeni nu isi va da cu capu de tastatura daca vine unu si le face pk si ramane doar el pe spot pt ca spoturile nu se vor pierde,

4. exista posibilitatea de a face ks pe alt spot daca pe spotul unde ai venit tu a venit unul ce iti fura peste 70 % din xp

5. nu poti face ks unui party bun decat daca acel player ce iti face ks are deja 1 sau mai multe rr uri

6. riscul ca dimineatza cei ce lasa afk sa se trezeasca in baza datorita unui vanator de playeri.. insa si el la randul sau daca devine phono este vanat si poate pierde iteme de pe el, in consecinta si el poate fi omorat mai repede pt ca nu va lua set BD + 13 dsr dd si sa se riste sa il piarda in consecinta va avea defense praf, un rr phono fara un 100 de mil nu ar mai putea da iar move pe anumite harti

7. nu mai auzim favorizari de guilde playeri ca sa dat rr server anti afk, daca eu stiu ca elfu ala ce tine intreg party e afk il omor si nu revine pana dim si el face levele fara sa fie prezent in fata pc ului atunci ii dau aici ... nu caut nod in papura ca sa isi ia 5 zile pauza pe forum.. va este drag cineva sa se rezolve ingame problema prin pk..

Si poate ar fi mai multe beneficii ale scoaterii acestor reguli, ma indoiesc ca ar fi probleme mai mari decat aceste reguli daca ar fi desfiintate .. adminii nu ar mai avea cu zecile de pagini de plangeri si spam pe forum care mai de care ca ala a gresit da i suspend , ca eu am avut spotu, ca a venit cu rotile dupa el..

Ajungi ca dintr un joc sa stai 5 zile pe tusa ca ai facut 2 min ks pe un spot mi se pare cam iesit din contextul MU game joc de interactiune playeri .. ca isi ia pauza 5 zile pe un cont si ca vine cu altu e tot una..

Ori e facut jocul in asa fel incat sa joci cand ai timp , ori sa lasi afk vreo 8 ore si sa te trezesti cu vreo 100 pcte de pus , cand altu sa dus la somn cu PC ul inchis si se relaxeaza .. ori sa urmarim care cum il mai poate bana pe unu ca a spus un fmm fara sa se faca referire la el, ori alte situatii penibile gen ai stationat langa spot, sau ai facut ks si ala doarme sa nu si iti face 2 poze 3 pe neveu si a 2 zi te trezesti cu 5 zile..

Multi nu au timp sa joace si nu pot face fata celor ce stau 24/24 si isi traiesc viata in MU.. dar sa stai 10 zile pe acelas spot si sa te uiti ca pierzi spotu nu il pierzsi mi se pare NEBUNIE CURATA, nici la baie nu te mai poti pisa cum trebuie ca vine unu in 1 min si te pk.. nici sa mananaci 5 min nici nimic :)

Sunt doar unele sugestii si situatii .. iar add uri la aceasta sugestie se mai pot aduce sau reformula..

Multi le vor privi cu dispret insa altii le vor aprecia ca fiind parte a jocului..

Intradevar XP ul e mic pt aceste reguli sa fie scoase.. insa spoturi sunt destule..

Iar eu cat si altii am fost in situatia in care dupa 2 ore de negasit nici un spot sa dau exit game..

Tu la asta zici serv bun??? Nu sunt deloc de acord cu tine #-o

Posted

Crys nu mi-ai raspuns la post-ul meu lung de pe prima pagina. :P

Si eu am jucat acum 3 ani si stiu cum era atuncea. Diferenta? iti spun eu care, pe vremea aia pe link erau oameni, acuma sunt destui care numai oameni nu pot fi numiti. :crybaby:

Si da eu sunt printre cei multi care recunosc ca am stat afk. In joc ai dreptu' la 2 optiuni sa alegi calea ce-a dreapta (concediu la munca, nu te mai duci la scoala, si stai on 24/24 pe mu pana crapi), sau stai on cat poti si lasi afk in restul timpului.

Am lasat afk pe riscul meu. Ca dovada ca mi-am luat d/c de multe ori cand am fost afk te rog sa citesti aici, deja am intrat in memoria lu TyreXel de cate ori mi-a dat d/c pt afk :)). Dar daca primeam d/c acuma si ma suna cineva si in 2 minute (30 de min-> o ora -> x timp) eram inapoi la party cu ce ma afecta? pierdeam putina experienta, mare lucru. Sau ma suna in timpul raziei si daca eram pe langa pc, mergeam si spuneam ca sunt on. Ca orice alianta unita, este suficent ca un admin sa treaca pe langa unul din party-uriile "noastre" (adica ale aliantei), si deja se stia totu' ca in toate aliantele (celebrul "RAZIEEEEEEEEE" pe 97d). Asta este, trebuie sa ne conformam.

Mentionez ca mi se pastra loc in party, ca asa este frumos :tiphat:

Nu inteleg de ce sa nu recunosc ca am fost si plecat in oras ca mi-am vazut de viata si am reusit sa dau si un restart in timpul asta? Spune-mi mie ala care a fost on pe joc 24/24 si a stat langa pc 24/24. Crezi ca admini sunt prosti ? Ca ei nu stiu ca ne suna ala cand e razie? sau asa mai departe? iti spun eu ca le stiu pe toate! dar datoria lor este sa ne ia cu afk, nu sa fie detectivi si sa faca circu' de la otv sa vada care la sunat pe ala, cine a anuntat alianta ca este razie aida s.a. eventual sa ceara si ce sa vorbit pe telefonu respectiv la ora aia, ca daca la sculat pe ala din somn si a injurat ? sa il puna si pentru limbaj nu? nu au ce sa faca, daca ai raspuns. Ca te-a sunat, ala ca te-ai trezit tu fara sa iti zica nimeni sau mai stiu eu ce, se numeste ca te-ai descurcat.

Asta este linkmania, sau asta a devenit linkmania, te conformezi si joci asa, sau joci cam degeaba.

PS: Daca revine serverul (desi nu prea cred) intra intr-o alianta mai mare si vei vedea cum sta treaba si cum ai party cam mereu, mai ales daca iti faci si un "gang".

EDIT:

Ai spus ca daca este phono sau asa sa ii cada itemele in caz ca e omorat. Cu ce crezi ca il impiedica pe VerdeBK sa vina dezbracat cu un item la misto? sa iti dea pk, iti da un combo si te-a ras. Sau cei rr-iti sa vina imbracati in set din inimi +9 si o arma excelenta cu un dmg cat de cat, in caz ca ii pica sa nu regrete? de unde fac rost de itemele astea panarama? fac ks la invazii, ca doar tu ai zis mai sus ca sa fie allow ks la invazii.

Sincer o sa se ceara si taxa de protectie ca sa poti sa faci lvl...sa iei 10 life-uri pe zi de la un pleyer (si sa ai "sub protectie" vro 10) 100 de life-uri.

100 x 15= 1500 (1 miliard jumatate), ceea ce iti permite sa te faci phono de mai mult de 15 ori in ziua aia. Sau in caz ca ai "lotul" te duci te faci murder te duci in lot dai la ks cu cineva din alianta pana scapi, iar te mai duci il sacai pe respectivul si tot asa, ca tu ai chef sa nu il lasi sa faca lvl. Asta doar la o persoana dar daca vin 10 persoane, respectivu' nu va mai face lvl. Oricum incerci sa o iei tot nu e bine. Este doar parerea mea.

Posted

Crys1209 , iti sugerez ceva. Nu mai face nici un topic la sugestii ca deja mi s-a acrit de aberatiile spuse de tine.

Nu e problema nimanui ca tu nu esti in stare sa-ti faci rost de spot in 2 ore ! Daca intrii la 13:00 , probabil ca nu faci rost de spot...dar daca intri dimineata , nu cred ca ai mai fi facut topicul asta.

La cati de multi playeri are LM , sugestiile tale sunt niste simple aberatii. Si no rules = 9999999 xp ! Ceea ce nu cred ca vei vedea pe LM niciodata :)

Sper ca maine sa nu mai gasesc inca o sugestie de genu -_-

Posted

Stely, mai nou se practica te iau in party pana vine din alianta. Si aici revenim la vorbele mele ca este un joc de mai multe persoane, si ca nu ai ce sa faci singur.

Posted

ti-a zis fury exact ceea ce vroiam sa iti zic si eu.

imi cer scuze daca te-am jignit. se vede ca esti veteran pe linkmania si ca esti atotstiutor in d'ale mu-ului.. d'asta vii cu sugestii de 999999999999999XP. esti un adevarat linkmaniac :rofl2:

Posted

Am jucat pe multe servere si nu am vazut o urmarire de suspend mai mare ca aici,

Propun scoaterea regulilor de KS , Stationare , PK pe spot,

Ce se intampla cand scoti aceste reguli ?

1. Fiecare are un loc unde poate da la ks si nimeni nu se va mai plange ca nu are spot

2. PK ul face parte din joc , ca esti phono si nu mai poti da move si ar cere un 100 mil zen de rr pk si un drop mare de iteme de pe tine la stage phono si asta o strategie

3. Nu va mai exista vanatoare de suspende , KS , afk , una alta si nimeni nu isi va da cu capu de tastatura daca vine unu si le face pk si ramane doar el pe spot pt ca spoturile nu se vor pierde,

4. exista posibilitatea de a face ks pe alt spot daca pe spotul unde ai venit tu a venit unul ce iti fura peste 70 % din xp

5. nu poti face ks unui party bun decat daca acel player ce iti face ks are deja 1 sau mai multe rr uri

6. riscul ca dimineatza cei ce lasa afk sa se trezeasca in baza datorita unui vanator de playeri.. insa si el la randul sau daca devine phono este vanat si poate pierde iteme de pe el, in consecinta si el poate fi omorat mai repede pt ca nu va lua set BD + 13 dsr dd si sa se riste sa il piarda in consecinta va avea defense praf, un rr phono fara un 100 de mil nu ar mai putea da iar move pe anumite harti

7. nu mai auzim favorizari de guilde playeri ca sa dat rr server anti afk, daca eu stiu ca elfu ala ce tine intreg party e afk il omor si nu revine pana dim si el face levele fara sa fie prezent in fata pc ului atunci ii dau aici ... nu caut nod in papura ca sa isi ia 5 zile pauza pe forum.. va este drag cineva sa se rezolve ingame problema prin pk..

Si poate ar fi mai multe beneficii ale scoaterii acestor reguli, ma indoiesc ca ar fi probleme mai mari decat aceste reguli daca ar fi desfiintate .. adminii nu ar mai avea cu zecile de pagini de plangeri si spam pe forum care mai de care ca ala a gresit da i suspend , ca eu am avut spotu, ca a venit cu rotile dupa el..

Ajungi ca dintr un joc sa stai 5 zile pe tusa ca ai facut 2 min ks pe un spot mi se pare cam iesit din contextul MU game joc de interactiune playeri .. ca isi ia pauza 5 zile pe un cont si ca vine cu altu e tot una..

Ori e facut jocul in asa fel incat sa joci cand ai timp , ori sa lasi afk vreo 8 ore si sa te trezesti cu vreo 100 pcte de pus , cand altu sa dus la somn cu PC ul inchis si se relaxeaza .. ori sa urmarim care cum il mai poate bana pe unu ca a spus un fmm fara sa se faca referire la el, ori alte situatii penibile gen ai stationat langa spot, sau ai facut ks si ala doarme sa nu si iti face 2 poze 3 pe neveu si a 2 zi te trezesti cu 5 zile..

Multi nu au timp sa joace si nu pot face fata celor ce stau 24/24 si isi traiesc viata in MU.. dar sa stai 10 zile pe acelas spot si sa te uiti ca pierzi spotu nu il pierzsi mi se pare NEBUNIE CURATA, nici la baie nu te mai poti pisa cum trebuie ca vine unu in 1 min si te pk.. nici sa mananaci 5 min nici nimic :)

Sunt doar unele sugestii si situatii .. iar add uri la aceasta sugestie se mai pot aduce sau reformula..

Multi le vor privi cu dispret insa altii le vor aprecia ca fiind parte a jocului..

Intradevar XP ul e mic pt aceste reguli sa fie scoase.. insa spoturi sunt destule..

Iar eu cat si altii am fost in situatia in care dupa 2 ore de negasit nici un spot sa dau exit game..

nu mai scrie asa de mult ca nu are nimeni rabdare sa se uite si dupa sa realizeze ca sia pierdut 5min din viata ca a citit o porcarie...

Posted

Crys nu mi-ai raspuns la post-ul meu lung de pe prima pagina. :P

Si eu am jucat acum 3 ani si stiu cum era atuncea. Diferenta? iti spun eu care, pe vremea aia pe link erau oameni, acuma sunt destui care numai oameni nu pot fi numiti. :crybaby:

ca un raspuns pt tine , intreaba i pe cei de la tine din guild care e faza cu mine :)

Ps joc in Rage nume Dangerous

Boom intreaba si la tine cum l am scapat pe CyrusMG de un ban de ks pe spot cam in perioada de 17 aprilie..

Nu sunt genu de vanat persoane , nu am jucat pt jwls, nu am jucat pt levele si una alta si alta la mana nu sunt un disperat pt rank,

Intrebare pt voi..

cum se poate rezolva dupa voi altfel zecile de topicuri deschise la plangeri cat si la reevaluari ? din care 30 % sau poate mai mult aduc un suspend de un minim 5 zile..

Eu imi aduc aminte ca pe 0.97 nu a existat atata ura intre guilde ca aici.. toti erau amici si etc ... insa aici no comment, ati si in stare sa aruncati dupa unu pe strada din guilda rivala..

Unii dintre voi aveti probleme mari de mentalitate nu vin eu sa aduc ideii ce ar putea fi bune in creierul vostru praf de la atata MU =))

Asa va demonstati voi taria ? Si daca eu joc doar pana la max ora 22 asta nu ar insemna ca voi veti fi mai smecheri ca mine ?

Vedeti voi in aceasta sugestie ceva care sa ma avanjeze pe mine ca jucator cu o medie de 5 ore pe zi in intervalul de 1 saptamana ?

Mie imi place doar jocul.. daca voi vedeti prin acesta sugestie un mod prin care aceasta ura intre jucatori s ar putea amplifica e ok, daca vedeti o posibilitate prin care aceste reguli scoase ar aduce si mai multe probleme atunci sa imi scuzati interventia prosteasca de a aduce mai multa placere cand intri pe srw si nu bucuria ca Ieeeee am prins spot :X sunt bengos =)) :tiphat:

Posted

Esti in rage, si nu gasesti party? sunt fara cuvinte. Bine numai stiu ce este rage in ultimul moment, dar totusi ar trebui sa se gaseasca. O sa ii intreb pe cei din guild care e treaba cu tine.. :tiphat: .

Eu ti-am spus ce se poate intampla daca se scot aceste reguli. Nu ca o sa practic eu asa ceva sau ca o sa practice xulescu asa. Daca imi aduci dovezi ca 90 % dintre comunitatea de pe linkmania o sa fie oameni sunt de acord si te sustin cu aceasta regula. Momentan nu prea exista sugestii ca sa se termine cu plangeriile si sa numai exista atata ura. Daca atata gandeste persoana aia, asta este.

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ May 10 2009, 21:40)

nu mai scrie asa de mult ca nu are nimeni rabdare sa se uite si dupa sa realizeze ca sia pierdut 5min din viata ca a citit o porcarie...

#-o super feedback nu stiu ce anume sa iau ca pro sau contra sugestie..

bv cafeniule ti ai expus un punct de vedere .. asa se face, insa vin toti astia care stau numa la q q q party pls :crybaby: :crybaby: si aberati cu un reply pe masura inteligentii voastre :clap:

Ma repet: nu aveti ceva de argumentat la pro sau contra opinie la aceasta sugestie nu o mai faceti.. nu necesita semnarea voastra in fiecare topic creat ca un post de prezenta.. bagati va in seama acolo unde aveti IQ uri apropiate gen guilds cu un reply aberant gen " #-o " sau

Inca aveti o varsta unde a fi in cercul atentiei si a fi cineva este prioritatea voastra?

Daca da atunci daca mai postati faceti o la subiect cu primul meu post cat si adduri cu reply uri la colegi la care a meritat sa raspund si intradevar au avut un punct de spus

:yum:

care o fi urmatorul spammer ? :pumn:

si ca un alt punct nespus ar fi ca nici eu nu vad ca aceasta sugestie sa fie pusa in practica la un sub 50 x exp pe srw :)

Posted

si ca un alt punct nespus ar fi ca nici eu nu vad ca aceasta sugestie sa fie pusa in practica la un sub 50 x exp pe srw :)

Daca pe beta sa pus 40 xp, slabe sanse sa se creeze un server de fun. A spus cineva in trecut (din conducere) ca nu ii pasa ce se intampla pe server atata timp cat serverul este jucat, ce prefera cei de la conducere sa fie 100 xp sa faci full destul de usor si sa pleci de pe serverele lor, sau sa faci full mai greu si in final sa pleci de pe serverele lor ? sincer cred ca varianta nr 2. Dar oricum e discutabila situatia...

EDIT: vom continua maine discutia mai dau o pauza la pc si asa e nestins de mult timp :)

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ May 10 2009, 21:40)

word!

Boom intreaba si la tine cum l am scapat pe CyrusMG de un ban de ks pe spot cam in perioada de 17 aprilie..

Nu sunt genu de vanat persoane , nu am jucat pt jwls, nu am jucat pt levele si una alta si alta la mana nu sunt un disperat pt rank,

Intrebare pt voi..

cum se poate rezolva dupa voi altfel zecile de topicuri deschise la plangeri cat si la reevaluari ? din care 30 % sau poate mai mult aduc un suspend de un minim 5 zile..

Eu imi aduc aminte ca pe 0.97 nu a existat atata ura intre guilde ca aici.. toti erau amici si etc ... insa aici no comment, ati si in stare sa aruncati dupa unu pe strada din guilda rivala..

Unii dintre voi aveti probleme mari de mentalitate nu vin eu sa aduc ideii ce ar putea fi bune in creierul vostru praf de la atata MU =))

Asa va demonstati voi taria ? Si daca eu joc doar pana la max ora 22 asta nu ar insemna ca voi veti fi mai smecheri ca mine ?

Vedeti voi in aceasta sugestie ceva care sa ma avanjeze pe mine ca jucator cu o medie de 5 ore pe zi in intervalul de 1 saptamana ?

Mie imi place doar jocul.. daca voi vedeti prin acesta sugestie un mod prin care aceasta ura intre jucatori s ar putea amplifica e ok, daca vedeti o posibilitate prin care aceste reguli scoase ar aduce si mai multe probleme atunci sa imi scuzati interventia prosteasca de a aduce mai multa placere cand intri pe srw si nu bucuria ca Ieeeee am prins spot :X sunt bengos =)) :tiphat:

nu ma intereseaza ce ai facut pentru nuj ce membru din alianta mea. sugestia asta este una depasita pentru serverul pe care jucam.

singurele reguli cu care as fi de acord sa fie scoase ar fi alea de limbaj, stationare, si cont blocat. atat. restul sunt foarte bune.

sa detaliez:

*regula limbaj scoasa(injuraturile cu atac la persoana nu se pedepsesc; cele cu atac la rude,familie sa fie singurele pedepsite):

-s-ar reduce tensiunea dintre jucatori/aliante - s-ar rezolva totul cu un "bagamish ^^^ in tine"

-s-ar reduce vanatoarea pe server = se pot regla conturile cum am precizat mai sus. ii dai doua cruci si termini balciul

*regula stationare scoasa:

-mi se pare stupida regula asta

*regula 99=cont blocat

-se poate da instant delete la tot contul. pentru ce atatea 99? pentru ce atatea liste, tabele, motive etc. a facut dupe? cont sters. a dat d/c? cont sters. pe 97 se dadea numa 99 pe fiecare char care dadea d/c. pana intra vrazvan sa blocheze conturile respective dura cel putin o luna, timp in care "hecarul" avea timp sa isi creasca si celelalte charuri de pe contul respectiv si sa dea d/c cu ele.

aici cei care au acces la "delete account" trebuie sa fie alesi cu grija in stafful linkmania, nu de-al de ulise sau adrian care cand s-au lasat de functia de mod/assist au golit conturi sau au impartit suspenduri pe forum in stanga si in dreapta.

daca vrei iti ofer si motive pentru care nu sunt de acord cu regulile care vrei tu sa le scoti.

Posted

Wake up there :)) o sa jucati tot pe linkmania #-o cand o sa se inchida o sa migrati pe alte servere pe unii ia-m intalnit pe servere 9999999 si aplicau regulamentul de pe link =)) nam mai vazut asa ceva eu unu is de acord cu crysty deja de 6 ani cam tot acelasi regulament cu mici modificari pk/ks/afk sa fie scoase de restu nu ma intere ce fac.

PRO.

Posted

*regula limbaj scoasa(injuraturile cu atac la persoana nu se pedepsesc; cele cu atac la rude,familie sa fie singurele pedepsite):

-s-ar reduce tensiunea dintre jucatori/aliante - s-ar rezolva totul cu un "bagamish ^^^ in tine"

-s-ar reduce vanatoarea pe server = se pot regla conturile cum am precizat mai sus. ii dai doua cruci si termini balciul

crezi ca daca ai face cuiva pk pe spot, acesta pierzandu-l, s-ar multumi cu faptul ca ti-a luat familia si mortii in &#@$&*@ ?

stau si ma intreb, le gandesti cu pierce-u ? ca materie cenusie .. pauza

hai, numai bine

Posted

crezi ca daca ai face cuiva pk pe spot, acesta pierzandu-l, s-ar multumi cu faptul ca ti-a luat familia si mortii in &#@$&*@ ?

stau si ma intreb, le gandesti cu pierce-u ? ca materie cenusie .. pauza

hai, numai bine

aceleasi intepaturi si chef de scandal. :-j

ai tu o idee mai buna?

Posted

Acest topic a meritat sa ii raspund.. in rest ce sa zic :) spam spam si iar spam din partea voastra

toti cei ce au 5 rr vor sta pe spoturi mai bune aferente levelurilor lor, iar cand vor face 200- mg/dl respectiv 300 vor merge pe spoturile din arena unde un non rr nu ar putea nici sa reziste.. mai exista BC DS unde se va umple la fiecare deschidere, iar avantajul in cazul unui probleme identice cu actuala problema iti e usor sa spui asta este o luam de la 0 si stiu ca voi fi iar in top pt ca voi juca si imi voi mentine iar pozitia intrucat ei joaca mult.. ca e 5 x ca e 1000 e aceiasi treaba.. insa sa stai primul rr 1 luna de zile si nici sa profiti de el si sa te enervezi ca stateai cu minutele bune sa faci un golden si sa iti faci rost de un spot cu preluari de spot de 5 min etc.. nush mie cel putin mi se pare prea dusmanos in conditiile actuale :).. iar multi pt ca nu isi mai pot exprima furia ingame si nu se pot bate parte in parte ca ei is zmeii cei mai mari o fac in diverse pe forum cum care e mai codat care e mai vanat prin prostii de limbaj prescurtat si etc..

Vad ca sa dat un nou inteles sensului de a juca pe linkmania.. iar jocul se duce pe 2 tabere..ingame cat si pe forum.. iar eu sunt de parere ca el ar trebui sa fie 99 % ingame.. limbajul tine de cei 7 ani de acasa, iar daca unii nu il au nu vad de ce nu ar fi sanctionat la fel..

Aici spun doar de ks pk pe spot cat si stationare, inclusiv ks la golden in afara de pk la golden.

moama ce idei tampite ai omule...pune-te si joaca fifa...nu MU...vai...

Posted

Vai, ma mir cum de "za big uabit" nu ti-a zis cat de "inteligenta" e sugestia :))...

Cred ca nu ai fost in ziua in care a fost "no rules"... nu ti-ai dori :).

Posted

eram Asrai :) si se plangeau doar cei ce au pierdut itemele de pe ei la stage 1 ce era nedrept,

Fara reguli eu am spus limbajul tine de bunul simt si trebuie la fel pedepsit, dar un limbaj repetat sau un limbaj grav

Cei cu speed si alte hackuri nu am sugerat sa se scoata pedeapsa pt ei, era speed allowed era altceva ca venea un noob din atlans in atlans 2 3 si omora tot ce prindea in cale chiar daca era phono stage 3 . am vazut pe un srw ca stage nu se oprea la stage 3 .. iar rr pk costa 10 mil per stage nu e mult zici.. insa acea persoana nu putea sta cu itemele on pe el sa nu il omoare mobii, stage urile se totalizau si avea un nr de vreo 130 de pk.. echivalentu a 1300 milioane zen, iar situatia lui d aici se complica drastic, te faci phono insa riscu de a fi phono si sa pice iteme de pe tine la stage 1 respectiv 2 trebuie sa fie 0 %.. doar la stage 3 + sa pice..

Si chiar daca era no rules, si era deja unu sau 2 3 in party pe spot de obicei mergeam sa dau si eu la ks in locuri unde era doar 1 player sau poate care ma lua in party..

Zici ca linkmania pune xp mic ca sa pastreze oamenii pe linkmania ?

Ce zici de un rr db odata la un an ? faci rr char daca joci nonstop in vreo 3 4 luni in schimb altu ce joaca moderat rspectiv 2 3 ore pe zi medie nu apuca sa faca full stats nici la un xp de gen 50 sau 100,

Se da la 400 nu la 350, majoritatea stim cum merg levelele dupa 350 si ce xp se ia pe diferite harti , iar in lipsa unui bust de xp cu membrii low lvl s ar da rr iar in vreo 2 3 saptamani,

Stiu ca e greu de inghitit faza cu protectia de spot cu no ks daca esti on si la mai multi membrii .. insa eu cred ca asa ar fi echitabil fata de toti cei ce vor sa se joace si sa nu ia pauza 5 zile pt un pk sau ks pe spot

Guest kaliman12
Posted

sa presupunem ca spotu.e. navasta-ta....mi-o dai si mie 2 minute s-o....ard??

sau poate toata noaptea... ca am voie ks..

ce sansa ash avea sa cresc daca ma apuc peste 1 an.. cind tu osi restu servarului

or sa aibe rr la greu???

e bine..asacum este .. mai putin faza cu poza pe spot cind tio da ala:)

un jucator care stie regulamentul stie ce are de facut..stie sa faca o preluare

lasa-ti servaru asa cum e..

adik inchis :))

Posted

sa presupunem ca spotu.e. navasta-ta....mi-o dai si mie 2 minute s-o....ard??

sau poate toata noaptea... ca am voie ks..

ce sansa ash avea sa cresc daca ma apuc peste 1 an.. cind tu osi restu servarului

or sa aibe rr la greu???

e bine..asacum este .. mai putin faza cu poza pe spot cind tio da ala:)

un jucator care stie regulamentul stie ce are de facut..stie sa faca o preluare

lasa-ti servaru asa cum e..

adik inchis :))

daca tu consideri un spot ca fiind nevastata =))

sansa ai avea pt ca nimeni din cei cu multe rr nu ar sta la un spot in lorencia ci ar face lvl de urmatorul bc ds, sau ar merge pe harti cu xp mai bun

La faza cu lasati srw inchis nush ce sa zic, poate aberezi tu asa in firea ta de glumetz insa poate ca ai si dreptate , degeaba se face acum editarea unor 7500 de charuri cum a spus Diablo in ultimul sau post la info al lui Lance daca nu se afla cum sa dat rr charuri iar eventul se poate reproduce,

Acum poate vor da save DB mai des ca invatatura de minte :) dar daca versiunea este invulnerabila care e scopul repararii temporare a problemei..

Posted

eram Asrai :) si se plangeau doar cei ce au pierdut itemele de pe ei la stage 1 ce era nedrept,

Eu ma refer la acea zi de pe 97d ;).

Oricum, ceea ce sugerezi e total inutil si necorespunzator. Pentru ca o comunitate sa reziste trebuie sa fie bazata pe niste reguli.

Sunt multe hibe, le-au evidentiat cei de dinaintea mea.

Guest Hidra
Posted

Ce uita lume....si incepe sa o ia pe aratura...

La deschiderea contului spui acolo "Sunt de acord cu...."

Nu nene, incepem cu de-alea, ca ala are platfus, ca ala se uita sasiu...

Sa se uite fiecare inainte sa dea OK la conditii si pe urma... ciocu mic...

Nu iti convine politica serverului si ai prieteni pe aici...fa-ti un cont de figuratie pt discutii/meatinguri..etc si lasa-i pe "tampiti" sa-si vada de treaba...

Respect pe toata lumea care ma respecta !

:bananadance2:

Guest Old Skull
Posted

singurele reguli cu care as fi de acord sa fie scoase ar fi alea de limbaj, stationare, si cont blocat. atat. restul sunt foarte bune.

sa detaliez:

*regula stationare scoasa:

-mi se pare stupida regula asta

*regula 99=cont blocat

-se poate da instant delete la tot contul. pentru ce atatea 99? pentru ce atatea liste, tabele, motive etc. a facut dupe? cont sters. a dat d/c? cont sters. pe 97 se dadea numa 99 pe fiecare char care dadea d/c. pana intra vrazvan sa blocheze conturile respective dura cel putin o luna, timp in care "hecarul" avea timp sa isi creasca si celelalte charuri de pe contul respectiv si sa dea d/c cu ele.

aici cei care au acces la "delete account" trebuie sa fie alesi cu grija in stafful linkmania, nu de-al de ulise sau adrian care cand s-au lasat de functia de mod/assist au golit conturi sau au impartit suspenduri pe forum in stanga si in dreapta.

daca vrei iti ofer si motive pentru care nu sunt de acord cu regulile care vrei tu sa le scoti.

boom sunt eu fanul tau :))

total de acord

sa detaliez

*regula limbaj scoasa --- stiu multe injuraturi si imi place sa le folosesc, in plus eu oricum va injur si acum numa ca imi e lene sa tastez :-j

*regula stationare scoasa --- de neinteles :-?

*regula 99=cont sters --- inca un motiv pro pentru regula asta ar fi ca dak fac dupe si sunt prins pot folosi acelasi nume la char :cool2:

In rest numa bine

PS multa lume praf pe aici.....auzi spotul e nevastasa =))

Posted

Eu as fi de acord cu un server separat cu conditiile scrise de tine Crys.

Dar serverul principal sa ramana asa cum este.

Linkmania a fost mereu un server mai greu, cu reguli mai stricte, cu exp mica si probabil aici s-au adunat majoritatea playerilor care doresc acest gen de joc.

Ar fi funny si varianta pe care ai spus-o tu, insa numai optional, serverul de baza sa ramana asa cum este : low xp, drop mai mic, multe eventuri, PvP dar cu anumite reguli ce trebuiesc respectate....eu unul asta apreciez la linkmania.

Posted

am vazut pe un srw ca stage nu se oprea la stage 3 .. iar rr pk costa 10 mil per stage nu e mult zici.. insa acea persoana nu putea sta cu itemele on pe el sa nu il omoare mobii, stage urile se totalizau si avea un nr de vreo 130 de pk.. echivalentu a 1300 milioane zen, iar situatia lui d aici se complica drastic, te faci phono insa riscu de a fi phono si sa pice iteme de pe tine la stage 1 respectiv 2 trebuie sa fie 0 %.. doar la stage 3 + sa pice..

Si chiar daca era no rules, si era deja unu sau 2 3 in party pe spot de obicei mergeam sa dau si eu la ks in locuri unde era doar 1 player sau poate care ma lua in party..

Zici ca linkmania pune xp mic ca sa pastreze oamenii pe linkmania ?

Ce zici de un rr db odata la un an ? faci rr char daca joci nonstop in vreo 3 4 luni in schimb altu ce joaca moderat rspectiv 2 3 ore pe zi medie nu apuca sa faca full stats nici la un xp de gen 50 sau 100,

Se da la 400 nu la 350, majoritatea stim cum merg levelele dupa 350 si ce xp se ia pe diferite harti , iar in lipsa unui bust de xp cu membrii low lvl s ar da rr iar in vreo 2 3 saptamani,

Stiu ca e greu de inghitit faza cu protectia de spot cu no ks daca esti on si la mai multi membrii .. insa eu cred ca asa ar fi echitabil fata de toti cei ce vor sa se joace si sa nu ia pauza 5 zile pt un pk sau ks pe spot

Cum am spus: zen se face rost, si inca foarte lejer. Cel putin nu vad o problema serioasa pentru 10 pk-uri respectiv 20-30. Iar la faza cu itemele merg dezbracat cu o arma panarama pe mine.

Linkmania a spus ca ii doare ca serverul sa fie jucat, nu ii intereseaza ce este pe server. Cate persoane vezi tu ca joaca 2-3 ore pe zi in genul tau? cate persoane ti-au sarit in cap ca prefera sa lase pc-ul 24/24 cateva luni fac full si dupa stau la misto pe server, fac war-uri, eventuri s.a. Cum a spus cineva mai sus sunt bune sugestiile pentru un alt server decat cel original.

Momentan sunt foarte putini care joaca in ritmu tau, crezi ca ii intereseaza pe cei "de la putere" despre problema ta? mai ales ca esti singurul ? sau ma rog sunt cativa pleyeri...? Sa deschida un server separat pentru voi, nu cred ca vei vedea, iar sa faca din acel server "vestit" low xp ceea ce ai spus tu, iarasi nu cred ca se va lasa mai mult de 60 % din comunitate.

Eu zic ca rr bd la 1 an mi se pare ok. Mai ales ca joc 3-4 luni (pe linkmania) dupa imi iau pauza de acest joc 1-2 ani. Cum a fost peste tot minoritatea se supune majoritatii, iar majoritatea a ales.

Pentru faza cu ks, ti-am spus ca daca sunt oameni pe server totul este ok. Multe persoane nu au postat pe nimeni pentru ks/pk pe spot pentru ca cei care au "pacatuit" au stiut sa vorbeasca. Cei pk-iti si-au recuperat acel spot si toate bune si frumoase. Ce vezi pe forum sunt doar cei rau intentionati sau persoanele care au facut ks/pk au avut prea mult sange in ... si de aici a inceput totul. Personal nu am dat ss decat la o singura persoana in 4 ani de link (cu pauze) si aia pentru limbaj, in rest mereu am retras pentru ca lumea a stiut cum sa vorbeasca.

Si pana la urma ia pus cineva sa faca? da inteleg mai exista confuzi cand se da restart la server si toti sar pe spoturi, sau cand toti sunt afk si ii face cineva take dupa no ks si etc. (as considera vanatoare atuncea) dar inafara de aia ce scuza ai sa faci ks? sti ca este regula de ce nu se poate invata ca nu ai voie ks. Pentru pk la fel. Mai simplu ar fi sa se invete niste reguli si sa se aplice decat sa se schimbe totul pentru cateva persoane.

Cred ca mai bine am schimba cateva persoane de pe server, si sa lasam serverul asa cum este decat sa adoptam modificari severe care ar face ca unele persoane sa isi exprime ura pe "ala" punand alianta pe el si sa numai faca lvl. :tiphat:

EDIT: Cred ca va fi ultimul meu post aici, pentru ca se pierde timp cand ne spunem sugestiile, nu ma doare ca se pierde timp pe forum, ma doare ca se pierde timp aiurea. Garantez ca nici un moderator nu va lua in considerare cele spuse de tine, si repet serverul linkmania nu sa schimbat insa oameni da.:tiphat:

Nu le va lua in considerare din cauza majoritati.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...