Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Crys1209

Sugestie Pt un srw mai bun

Recommended Posts

Posted

Am jucat pe multe servere si nu am vazut o urmarire de suspend mai mare ca aici,

Propun scoaterea regulilor de KS , Stationare , PK pe spot,

Ce se intampla cand scoti aceste reguli ?

1. Fiecare are un loc unde poate da la ks si nimeni nu se va mai plange ca nu are spot

2. PK ul face parte din joc , ca esti phono si nu mai poti da move si ar cere un 100 mil zen de rr pk si un drop mare de iteme de pe tine la stage phono si asta o strategie

3. Nu va mai exista vanatoare de suspende , KS , afk , una alta si nimeni nu isi va da cu capu de tastatura daca vine unu si le face pk si ramane doar el pe spot pt ca spoturile nu se vor pierde,

4. exista posibilitatea de a face ks pe alt spot daca pe spotul unde ai venit tu a venit unul ce iti fura peste 70 % din xp

5. nu poti face ks unui party bun decat daca acel player ce iti face ks are deja 1 sau mai multe rr uri

6. riscul ca dimineatza cei ce lasa afk sa se trezeasca in baza datorita unui vanator de playeri.. insa si el la randul sau daca devine phono este vanat si poate pierde iteme de pe el, in consecinta si el poate fi omorat mai repede pt ca nu va lua set BD + 13 dsr dd si sa se riste sa il piarda in consecinta va avea defense praf, un rr phono fara un 100 de mil nu ar mai putea da iar move pe anumite harti

7. nu mai auzim favorizari de guilde playeri ca sa dat rr server anti afk, daca eu stiu ca elfu ala ce tine intreg party e afk il omor si nu revine pana dim si el face levele fara sa fie prezent in fata pc ului atunci ii dau aici ... nu caut nod in papura ca sa isi ia 5 zile pauza pe forum.. va este drag cineva sa se rezolve ingame problema prin pk..

Si poate ar fi mai multe beneficii ale scoaterii acestor reguli, ma indoiesc ca ar fi probleme mai mari decat aceste reguli daca ar fi desfiintate .. adminii nu ar mai avea cu zecile de pagini de plangeri si spam pe forum care mai de care ca ala a gresit da i suspend , ca eu am avut spotu, ca a venit cu rotile dupa el..

Ajungi ca dintr un joc sa stai 5 zile pe tusa ca ai facut 2 min ks pe un spot mi se pare cam iesit din contextul MU game joc de interactiune playeri .. ca isi ia pauza 5 zile pe un cont si ca vine cu altu e tot una..

Ori e facut jocul in asa fel incat sa joci cand ai timp , ori sa lasi afk vreo 8 ore si sa te trezesti cu vreo 100 pcte de pus , cand altu sa dus la somn cu PC ul inchis si se relaxeaza .. ori sa urmarim care cum il mai poate bana pe unu ca a spus un fmm fara sa se faca referire la el, ori alte situatii penibile gen ai stationat langa spot, sau ai facut ks si ala doarme sa nu si iti face 2 poze 3 pe neveu si a 2 zi te trezesti cu 5 zile..

Multi nu au timp sa joace si nu pot face fata celor ce stau 24/24 si isi traiesc viata in MU.. dar sa stai 10 zile pe acelas spot si sa te uiti ca pierzi spotu nu il pierzsi mi se pare NEBUNIE CURATA, nici la baie nu te mai poti pisa cum trebuie ca vine unu in 1 min si te pk.. nici sa mananaci 5 min nici nimic :)

Sunt doar unele sugestii si situatii .. iar add uri la aceasta sugestie se mai pot aduce sau reformula..

Multi le vor privi cu dispret insa altii le vor aprecia ca fiind parte a jocului..

Intradevar XP ul e mic pt aceste reguli sa fie scoase.. insa spoturi sunt destule..

Iar eu cat si altii am fost in situatia in care dupa 2 ore de negasit nici un spot sa dau exit game..

Posted

Ce zici u aici vezi doar pe serverele 99999 x , aici nu cred ca va fi si cel putin nu stiu cati playeri sunt de acord cu ce spui u aici , daca nu ar exista sansa de a avea un spot si de a fi stapan pe el fara ks / pk pe el nu vad sensul acestui joc ... cat despre AFK no way ... e chiar penala sugestia ta , nu e fun server :blink:

Posted

pai daca situatia impune un xp mai mare atunci de ce nu ?

Un 100 x nu e chiar atat de mult daca faci 65 k max stats ..

PS si daca toti aveti de obiectat ceva de adaugat sau impotriva acestor reguli scoate macar exprimati va punctul de vedere .. in cuvinte .. si de ce nu ar fi bun in ce situatie ..

Eu am adus o sugestie impotriva vanarii de SS si un stres cu mult scazut pe server..

Nimeni nu ar mai fi stresat cand revine srw sa prinda si el un spot :)

Va rog argumentati contra sau pro :)

Guest coco39
Posted

:down:

3 zile no-posting

Posted

pai daca situatia impune un xp mai mare atunci de ce nu ?

Un 100 x nu e chiar atat de mult daca faci 65 k max stats ..

PS si daca toti aveti de obiectat ceva de adaugat sau impotriva acestor reguli scoate macar exprimati va punctul de vedere .. in cuvinte .. si de ce nu ar fi bun in ce situatie ..

Eu am adus o sugestie impotriva vanarii de SS si un stres cu mult scazut pe server..

Nimeni nu ar mai fi stresat cand revine srw sa prinda si el un spot :)

Va rog argumentati contra sau pro :)

Un 100 x ar fi mult prea mare pentru LM , in + de asta la noi e 32 k nu 65 k ... u gandesti 1 secunda ce spui !? ar trebui dat rr la db din an in an , ar fi o harababura totala pe server iar pana in momentul de fata LM dupa parerea mea este cel mai decent server de Mu :P

Guest coco39
Posted

1. Fiecare are un loc unde poate da la ks si nimeni nu se va mai plange ca nu are spot

inseamna ca trebuie scos si ss pentru limbaj pentru ca la ks-ul tau nu o sa te poti abtine sa inghiti in sec :))

Posted

pai exista posibilitatea de a il face 65 k ..

Si daca ar tine 1 an db ul ce ? :) un rr db face bine oricarui server :)

Rank CS nu se da si ala clean dupa un anumit timp ? :)

Numai pe serverele oficiale intalnim pastrarea rankului si poate ca sunt si exceptii de la regula la unele reguli..

Insa sa declari la sf de DB in Hall of Fame .. cel mai rr iti player, cel mai mos wins Chaos Chaste, Cel mai mult detinator C Siege, Cel mai iscusit luptator/guilda la dueluri/war e cu totul atceva nu ? :)

Macar asa se pot aduce unele imbunatatiri dupa 1 DB intreg si nu asa zisele imbunatatiri dupa 2 saptamani cand cei ce au jucat 2 saptamani au benificiat de un xp poate prea mare, un drop de rena /10 bless per rena si multe altele cand cei ce au jucat mai tarziu nu le au prins

As propune si premierea celor mai buni astfel de playeri cu un set wings arma etc la noul DB la implinirea primului rr de char pt a nu denatura jocul la non rr playeri :)

@@ Limbajul ramane limbaj :)

Posted

Gandeste in felu urmator

Toti de pe server au 5rr, numai tu ai 0.

Toti stau si dau pe spoturi, tu avand 0 rr nu poti sa omori nimic nicaieri.

Iti dai seama ca doar cei rr-iti sunt avantajati, cei non rr o sa stea non stop in lorenci si davias?

Posted

Am jucat pe multe servere si nu am vazut o urmarire de suspend mai mare ca aici,

2. PK ul face parte din joc , ca esti phono si nu mai poti da move si ar cere un 100 mil zen de rr pk si un drop mare de iteme de pe tine la stage phono si asta o strategie

3. Nu va mai exista vanatoare de suspende , KS , afk , una alta si nimeni nu isi va da cu capu de tastatura daca vine unu si le face pk si ramane doar el pe spot pt ca spoturile nu se vor pierde,

4. exista posibilitatea de a face ks pe alt spot daca pe spotul unde ai venit tu a venit unul ce iti fura peste 70 % din xp

5. nu poti face ks unui party bun decat daca acel player ce iti face ks are deja 1 sau mai multe rr uri

6. riscul ca dimineatza cei ce lasa afk sa se trezeasca in baza datorita unui vanator de playeri.. insa si el la randul sau daca devine phono este vanat si poate pierde iteme de pe el, in consecinta si el poate fi omorat mai repede pt ca nu va lua set BD + 13 dsr dd si sa se riste sa il piarda in consecinta va avea defense praf, un rr phono fara un 100 de mil nu ar mai putea da iar move pe anumite harti

7. nu mai auzim favorizari de guilde playeri ca sa dat rr server anti afk, daca eu stiu ca elfu ala ce tine intreg party e afk il omor si nu revine pana dim si el face levele fara sa fie prezent in fata pc ului atunci ii dau aici ... nu caut nod in papura ca sa isi ia 5 zile pauza pe forum.. va este drag cineva sa se rezolve ingame problema prin pk..

Si poate ar fi mai multe beneficii ale scoaterii acestor reguli, ma indoiesc ca ar fi probleme mai mari decat aceste reguli daca ar fi desfiintate .. adminii nu ar mai avea cu zecile de pagini de plangeri si spam pe forum care mai de care ca ala a gresit da i suspend , ca eu am avut spotu, ca a venit cu rotile dupa el..

Ajungi ca dintr un joc sa stai 5 zile pe tusa ca ai facut 2 min ks pe un spot mi se pare cam iesit din contextul MU game joc de interactiune playeri .. ca isi ia pauza 5 zile pe un cont si ca vine cu altu e tot una..

Ori e facut jocul in asa fel incat sa joci cand ai timp , ori sa lasi afk vreo 8 ore si sa te trezesti cu vreo 100 pcte de pus , cand altu sa dus la somn cu PC ul inchis si se relaxeaza .. ori sa urmarim care cum il mai poate bana pe unu ca a spus un fmm fara sa se faca referire la el, ori alte situatii penibile gen ai stationat langa spot, sau ai facut ks si ala doarme sa nu si iti face 2 poze 3 pe neveu si a 2 zi te trezesti cu 5 zile..

Multi nu au timp sa joace si nu pot face fata celor ce stau 24/24 si isi traiesc viata in MU.. dar sa stai 10 zile pe acelas spot si sa te uiti ca pierzi spotu nu il pierzsi mi se pare NEBUNIE CURATA, nici la baie nu te mai poti pisa cum trebuie ca vine unu in 1 min si te pk.. nici sa mananaci 5 min nici nimic :)

Sunt doar unele sugestii si situatii .. iar add uri la aceasta sugestie se mai pot aduce sau reformula..

Multi le vor privi cu dispret insa altii le vor aprecia ca fiind parte a jocului..

Intradevar XP ul e mic pt aceste reguli sa fie scoase.. insa spoturi sunt destule..

Iar eu cat si altii am fost in situatia in care dupa 2 ore de negasit nici un spot sa dau exit game..

Sa inteleg ca ne propui sa trecem la o situatie de haos ...

Ei bine nu sunt multi cei ce vor agreea o asemenea situatie ...... ;;)

Posted

Aia cu 5 rr o sa dea pe spoturile grele , spoturile relativ usoare vor fi libere si daca vrei cu adevarat ai unde sa cresti pana recuperezi suficient cat sa poti da cot la cot cu ceilalti..

Posted

Gandeste in felu urmator

Iti dai seama ca doar cei rr-iti sunt avantajati, cei non rr o sa stea non stop in lorenci si davias?

Acest topic a meritat sa ii raspund.. in rest ce sa zic :) spam spam si iar spam din partea voastra

toti cei ce au 5 rr vor sta pe spoturi mai bune aferente levelurilor lor, iar cand vor face 200- mg/dl respectiv 300 vor merge pe spoturile din arena unde un non rr nu ar putea nici sa reziste.. mai exista BC DS unde se va umple la fiecare deschidere, iar avantajul in cazul unui probleme identice cu actuala problema iti e usor sa spui asta este o luam de la 0 si stiu ca voi fi iar in top pt ca voi juca si imi voi mentine iar pozitia intrucat ei joaca mult.. ca e 5 x ca e 1000 e aceiasi treaba.. insa sa stai primul rr 1 luna de zile si nici sa profiti de el si sa te enervezi ca stateai cu minutele bune sa faci un golden si sa iti faci rost de un spot cu preluari de spot de 5 min etc.. nush mie cel putin mi se pare prea dusmanos in conditiile actuale :).. iar multi pt ca nu isi mai pot exprima furia ingame si nu se pot bate parte in parte ca ei is zmeii cei mai mari o fac in diverse pe forum cum care e mai codat care e mai vanat prin prostii de limbaj prescurtat si etc..

Vad ca sa dat un nou inteles sensului de a juca pe linkmania.. iar jocul se duce pe 2 tabere..ingame cat si pe forum.. iar eu sunt de parere ca el ar trebui sa fie 99 % ingame.. limbajul tine de cei 7 ani de acasa, iar daca unii nu il au nu vad de ce nu ar fi sanctionat la fel..

Aici spun doar de ks pk pe spot cat si stationare, inclusiv ks la golden in afara de pk la golden.

Posted

Acest topic a meritat sa ii raspund.. in rest ce sa zic :) spam spam si iar spam din partea voastra

toti cei ce au 5 rr vor sta pe spoturi mai bune aferente levelurilor lor, iar cand vor face 200- mg/dl respectiv 300 vor merge pe spoturile din arena unde un non rr nu ar putea nici sa reziste.. mai exista BC DS unde se va umple la fiecare deschidere, iar avantajul in cazul unui probleme identice cu actuala problema iti e usor sa spui asta este o luam de la 0 si stiu ca voi fi iar in top pt ca voi juca si imi voi mentine iar pozitia intrucat ei joaca mult.. ca e 5 x ca e 1000 e aceiasi treaba.. insa sa stai primul rr 1 luna de zile si nici sa profiti de el si sa te enervezi ca stateai cu minutele bune sa faci un golden si sa iti faci rost de un spot cu preluari de spot de 5 min etc.. nush mie cel putin mi se pare prea dusmanos in conditiile actuale :).. iar multi pt ca nu isi mai pot exprima furia ingame si nu se pot bate parte in parte ca ei is zmeii cei mai mari o fac in diverse pe forum cum care e mai codat care e mai vanat prin prostii de limbaj prescurtat si etc..

Vad ca sa dat un nou inteles sensului de a juca pe linkmania.. iar jocul se duce pe 2 tabere..ingame cat si pe forum.. iar eu sunt de parere ca el ar trebui sa fie 99 % ingame.. limbajul tine de cei 7 ani de acasa, iar daca unii nu il au nu vad de ce nu ar fi sanctionat la fel..

Aici spun doar de ks pk pe spot cat si stationare, inclusiv ks la golden in afara de pk la golden.

U practic vrei sa transformi LM intr`un srv no rulles #-o

Posted

limbajul ingame n-ar trebui sanctionat. s-ar mai reduce in felul asta din tensiunea dintre jucatori, si n-ar mai fi asa mare vanatoare si asa de multe reclamatii imbecile pe la 'Plangeri'.

btw, OP, de la ce vine srw, de la serwer?

Posted

Genial #-o

Ce am de obiectat:

S1 este un joc de grup, de alianta, de guild, de echipa, de cum vrei tu sa ii zici. Daca esti singur nu rezolvi nimica. Daca ai alianta calumea gasesti spot la orice ora. Eu si cu "echipa mea" am tinut spot icarus circa 11-12 zile. Cum? foarte simplu: organizare frate ! Am avut timp si de iesit prin oras, si de alte probleme si de tot. Am eu vro vina ca 4 au fost afk si unu era on, iar cei care veneau cu afk nu stiau asta? Sa numai spun ca au fost "gauri" cand cateva ore au fost 5/5 afk. Nu luam in considerare raziile ca atuncea ne sunam si vedeam cum se remedia situatia. A trecut, am pierdut spotu' (restart la sever) si am luat altu mai sus. :bananadance2:

Mentionez ca am fost in jur de 10 persoane care ne-am ocupat de spotu' asta si am avut party treptat ( conteaza ca ne-am inteles noi cum sa dea fiecare si etc). :right:

AFK-ul este o regula, daca te-a prins cineva afk iti face take :tiphat:. Foarte corect. Eu nu sunt de acord la raziile facute de admini sa dea contor la cei care sunt prinsi afk in icarus/arena... dar aia este alta problema. Ce nu ti se pare corect ca iti face take atata timp cat tu incalci o regula? Regulamentu este facut pentru a fi incalcat, dar il incalci pe riscul tau. Stai on si nu vei mai avea astfel de probleme.

De ce sa imi bat capu ca daca are chef alianta "xulescu" nu ma mai lasa sa fac lvl si unde ma prinde pe spot ma omoara? Sa spunem ca ma cauta 140 de persoane ca au pica pe mine. Eu unde mai fac lvl? cum ma prins cum mi-a dato. :sef: . Sau imi face ks si abandonez eu pana la urma satul de tot. :hair:

KS-ul la invazii, sunt mic prind si eu un golden de 3/4 si dau in el, ca sa ce? sa vina unu full sa ii dea 2 hit-uri si sa imi ia bok-ul? :hail:

Mentionez se rezista la bok de 4 la non rr, chiar si la bok de 5 pentru BK.

Sa numai aduc aminte ca, cei care au intrat de la inceput pe server se cunosc intre ei, se stabilesc prietenii si nu o sa vina unu mic sa le incurce lor treburile. Daca se pun de acord ar putea ca 2 aliante puternice ( jumatate din server) sa se puna pe urmele tale si ce rezolvi atuncea?

Astea sunt doar cateva exemple pe care ti le-am dat, daca mai vrei iti pot aduce inca o mie. Sa numai spun ca o sa fi omorat de 20 de ori si o sa dai singur exit game, pentru ca incurci aliantele mari, si nu o sa te lase in pace, daca ar fi asa serveru' ar fi unei singure aliante si atat. Maxim 2, dar sigur se vor "lupta" pentru suprematie.

Singura parte buna in asa ceva o vad la cei care au alianta de pe primu' loc si al 2 lea loc. Prin cele spuse mai sus cred ca vrei sa se instaureze comunismul, iar alianta xulescu ce-a mai "frumoasa" ce-a mai asa sa fie stapana pe joc. Si nimeni sa nu ii comenteze ca ii da pm lu BK "xulescu" si vine ala si curata spotu'. Atata timp cat ai lvl 250 dar tu ai prins spot in icarus si stai cu qqqq pana vine cineva si spui ca ii dai spotu daca iti da party, mi se pare dreptul tau pentru ca este spotul tau ! dar asa vine iti da 1 hit si gata spot clean.

100 de milioane? ce este 100 de milioane la non rr? 7 life-uri :-j . Ce este 100 de milioane la full stats, daca la non rr este o nimica toata.

PS: Sunt de acord la ceea ce spui tu, dar in cazul in care linkmania ar fi plin de OAMENI si nu de alceva. In secunda actuala sunt multe animale prezente pe server. Cand serveru' va fi 99.9 % format din oameni atuncea sunt de acord sa fie asa regulamentu'. Pana atuncea sunt contra.

PS2: Daca mai vrei exemple iti mai aduc.

EDIT: 100 xp e mult pentru linkmania, deja este server de fun. Aici trebuie discutat cu cei de la conducere daca ar fi de acord sa fie 100 xp si etc. Cu stats-ul 64 de k nu sunt de acord , imagineazati ce avantaj are un bk la 64 de k, fata de restu raselor.

EDIT2: "iar multi pt ca nu isi mai pot exprima furia ingame si nu se pot bate parte in parte ca ei is zmeii cei mai mari o fac in diverse pe forum cum care e mai codat care e mai vanat prin prostii de limbaj prescurtat si etc.."

Oooo da, daca nu ma duc sa il trimit pe ala in baza mor in fata pc-ului ? mai bine pe forum, mai calm, mai relaxant etc. Nu stau sa ma omor cu ala n ani ca a fost o neintelegere o data.

Posted

Si cand ma gandesc ca topicul se numeste ''Sugestie pentru un server mai bun '' :hair:

Posted

Si cand ma gandesc ca topicul se numeste ''Sugestie pentru un server mai bun '' :hair:

Spamarule daca ai ceva de spus spune concret si al subiect de ce nu la ce ???

Asta se aplica tuturor celor ce mai postati aici.. sunteti patetici cu reply urile voastre de NU.. :cool2: asthia sunteti voi , bagaretii in seama :comp1:

Explica altfel postezi degeaba, nu ma intereseaza nici un Reply de Nu cat nici unul cu DA.. o sugestie adusa si vazuta si pe alte servere unde merge bine se discuta de ce nu ar fi bine, sau intradevar de ce ar fi bine asa..

Ori jucam ori incepem sa talmacim un regulament pana cand nici regulamentul nu se mai aplica..

link topic http://www.linkmania.ro/forums/index.php?showtopic=281678

poza la 03:17 http://www.imagebam.com/image/af965f33551398

http://www.imagebam.com/image/db4acf33551423

ia spune mi si mie cum e regulamentul asta cu preluare cand vine unu peste 2 min si e din acel party si el nici nu mai are voie sa stea acolo..

daca el facea preluare unde scrie ca cel ce face parte din acel party daca e plecat si vine intre timp cineva si face preluare el nu se mai pune la socoteala ??..

si unde scrie ca daca incepi sa faci o preluare toti cei plecati de pe spot nu mai pot interveni la salvarea lui ?

iar daca acel player da cu ES pe party asta nu il face pe el titular pe spot ? cu ce drept ii face pk lui ? ca doar pe sine nu o sa se posteze ca face ks la proprii membrii de party

Si asta e doar un exemplu de interpretare regulament.. de ce sa nu eliminam aceasta faza din vanatoarea de spoturi si de suspende ? sa o faca parte in parte acolo .. sa faca ks acolo sau sa caute alte spoturi convenabile,

Cand mai vad si ca exista vanatoare de spot cu goldeni :hair: #-o da ce frate am adus eu goldenu pe harta ?? apartine jocului , cum poti sa fii atat de naiv si sa spui ca te a vanat cu un mob de pe harta care e setare de srw.

Aceasta vanatoate nu va incetat pana cand jocul nu va fi lasat full PVP si nu cu reguli de ks pe spot , pk pe spot si etc.. pk este o parte din joc iar asta il face un joc frumos..

Ce ar fi sa jucam CS si sa zicem ca facem si acolo regulament, ca nu ai voie sa dai din colt , ca nu ai voie sa te ascunzi, ca nu ai voie sa folosesti nush ce arma, doar de dragu de a avea un regulament complex ce strica jocul asa cum este el..

Pune te tu la ks cu un full party cu xp bonus pt un perfect party , sau PK tu un intreg party la un acelas nivel de rr uri.. am vazut si alte servere d full pvp si chiar daca poti apasa acel CTRL multi se abtin .. sa te faci stage 3 si sa pice iteme de pe tine sau sa nu ai zen de rr pk , sau move la invazii , sau sa fuga toti dupa tine, toate sunt gandite astfel incat chiar si cei care cred ca daca fac 3 pk si stage 3 scapa usor.. stiti povestea cu cazutu itemelor de pe tine.. intradevar nu era setata la stage 3 si am inteles ca pica si la stage 1.. insa daca unu mic si noob iti face probleme , e clar ca daca il prinde unu ii pica itemele de pe el si in concluzie va avea si defense mai slab ... Si ma repet.. chiar si asta face parte din joc.. :nanana:

Posted

Crys1209 daca nu iti convine atmosfera de aici nu te tine nimeni legat de maini si de picioare sa joci !Ai inceput cu 2 saptamani mai tarziu sau cat ai zis mai sus , pe cine crezi ca intereseaza, s-a anuntat lansarea oficiala trebuia sa te apuci atunci daca ai avut probleme sau altceva mai importat e doar problema ta . Dupa capsoru tau de fiecare data cand cineva se apuca de jucat de ex : eu ma pun acuma sa joc si nu-mi convine ca x dupeaza si are xxxxx jwl's sa se dea rr ca sa pot sa-mi faci si eu? :))) . daca tu te-ai nascut mai tarziu , trebuia toti sa ne fi nascut deodata cu tine ca sa nu avem un avantaj? =)) .Hai lasa-ne cu teoriile tale despre jucat .

Marea problema la tine ca nu ai rabdare sa stai la lvl , si ai vrea o exp unde dai 100 rr /zi , sunt multe servare de genu ala poti sa iti cauti si tu unul.

Posted

Crys1209 daca nu iti convine atmosfera de aici nu te tine nimeni legat de maini si de picioare sa joci !Ai inceput cu 2 saptamani mai tarziu sau cat ai zis mai sus , pe cine crezi ca intereseaza, s-a anuntat lansarea oficiala trebuia sa te apuci atunci daca ai avut probleme sau altceva mai importat e doar problema ta . Dupa capsoru tau de fiecare data cand cineva se apuca de jucat de ex : eu ma pun acuma sa joc si nu-mi convine ca x dupeaza si are xxxxx jwl's sa se dea rr ca sa pot sa-mi faci si eu? :))) . daca tu te-ai nascut mai tarziu , trebuia toti sa ne fi nascut deodata cu tine ca sa nu avem un avantaj? =)) .Hai lasa-ne cu teoriile tale despre jucat .

Marea problema la tine ca nu ai rabdare sa stai la lvl , si ai vrea o exp unde dai 100 rr /zi , sunt multe servare de genu ala poti sa iti cauti si tu unul.

vezi ca esti in aer amice ? arata mi mie unde scrie ca m am apucat dupa 2 saptamani.. ce atmosfera amice ?

Ce a fost acum 3 ani pe forum si ingame sa schimbat drastic prin introducerea a tot mai multor reguli si interpretari de regulament iar jocul dupa cum am spus acum se duce pe 2 tabere, ingame 50 % si 50 % pe forum. Daca nu stii cum sta treaba nu mai deschide o discutie cu afirmatii care nu isi au nici o baza reala..

ps. joci acum pe srw? sau doar afirmi din experienta ta de expert in MU ca aici este o atmosfera minunata?

Iar pt info tau ca sa afli m am apucat pe 2 aprilie ;) si nu sunt disperat ca altii iar noaptea ma odihnesc si la ora 22 maxim inchid PC ul .. voi nu aveti decat sa va pierdeti nopti si zile prin acest joc ca doar alta viata nu aveti :crazy: :photo: sa te punem si pe tine in acea lista ?

Joc de phun si joc aprox 6 12 ore pe zi.. numai la pc.. restu cat joaca ? aaa da mai si recunosc ca se duc in oras in afk vreo 4 5 ore noaptea la fel.. iar daca ai si ceva admini ce fac razii prin guilde poate scapi si de intrebat daca esti afk .. iti zambesc si pleaca mai departe.. dar ar fi in stare cineva sa recunoasca ? neah..

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...