Jump to content
Domino628

"Pula" non-stop

Recommended Posts

Posted

Asta trebuie sa le-o arat directorilor de la mine , ma intreb oare imi scade media de la purtare de la 7 la 4 sau la 3 =))

Guest The_KniveS
Posted

puteai si tu sa cenzurezi numele....

Guest The_KniveS
Posted

singurul cuvant pe care lam gasit in croata e "pola" si inseamna "jumatate" ce ai scris tu aici nu exista in croata,probabil filmuletul este editat.

Posted

singurul cuvant pe care lam gasit in croata e "pola" si inseamna "jumatate" ce ai scris tu aici nu exista in croata,probabil filmuletul este editat.

Te-ai gandit ca poate, din greseala, e regula de pronuntare la ei?

Guest The_KniveS
Posted

Te-ai gandit ca poate, din greseala, e regula de pronuntare la ei?

use google translate ca sa te convingi

Posted (edited)

use google translate ca sa te convingi

asa, si ce sa vad pe google translate?

da bun, am inteles, nu exista "pu*a" la ei, dar exista "pola", iar acest cuvant se citeste "pu*a"

e vorba de sunete, ca pe google nu-mi arata cum se pronunta fiecare cuvant

LE: last post

Edited by BlueNuker
Posted (edited)

google translate e cel mai tampit translator posibil

traduce cuvant cu cuvant si ce nu stie sa traduca lasa asa

Fi on topic te rog!

Edited by BlueNuker
Posted

pardon. lasati-ma sa va explic ;)

cuvantul acela pe care il pronunta ei, si este un organ al omului ( spus in romana ) este un Oras foarte populat si popular din Croatia :)

Posted

Este un oras

Posted

Oricum nu pronunta la fel cuvantul :blink: deci e ff sec:(,se vede ca nu's romani si e o coincidenta poate si noi romani avem cuvinte care in alte limbi suna a prosti sau alteceva de genu :crazy:

Posted

Oricum nu pronunta la fel cuvantul :blink: deci e ff sec:(,se vede ca nu's romani si e o coincidenta poate si noi romani avem cuvinte care in alte limbi suna a prosti sau alteceva de genu :crazy:

Ai cam chiulit de la scoala.... :))

OT : :))

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...