Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest -=RaT0N3L=-

Am shi eu o problema cu lanceru :|

Recommended Posts

Guest -=RaT0N3L=-
Posted

dau dublu click pe el ... shi nu mi se deskide :| ... imi apare doar kestia aia la maus ca shi cum sar incarca... :| dar nu imi intra in lancer :| .... stiti ceva ? =((

Guest Cleste
Posted

Tu te`ai mai uitat pe forum ?? asa din cand cand.. macar azi ..

Tu nu intelegi k nu merge srv? tu ce vrei sa iti mearga??:|

ce te agiti asa? :kar: :kar: :nanana: :kar: :kar:

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

pff cate topicuri..:|

ma ce tot va agitati atata k nu mere srv..

credeti k admini , vdragosh nu incearca sa-l faca dar..akm asteptati si voi pana il face..

k o fi maine k o fi peste o luna asta este.. mai puneti mana pe invtat .. pana va reveni linkmania !!

:P

Posted

ce te agiti asa? :kar: :kar: :nanana: :kar: :kar:

eu nu ma agit :) k alti ma :) mie mi se rupe daca nu mai merge srv :) k pot sa ma joc si altceva :P sunt atatea srv si atatea jocuri online .. pfff nu ai loc de ele pe net

Guest SmiLe_SmiLe
Posted

eu nu ma agit :) k alti ma :) mie mi se rupe daca nu mai merge srv :) k pot sa ma joc si altceva :P sunt atatea srv si atatea jocuri online .. pfff nu ai loc de ele pe net

corect

toti cu atatea topicuri ce inseamna asta baieti.? :|

inseamna k dak nar mai merge linkmania o luna ati muri :))

:bananadance2:

Guest -=RaT0N3L=-
Posted

mah nu e kestia de mers srv X( da mie nu mi se deskide lanceru ce nu INTELEGITI ??? AM ZIS DC E OFF SRV SAU ALCEVA??????!!?!?!?!?! :comp1:

Posted

mah nu e kestia de mers srv X( da mie nu mi se deskide lanceru ce nu INTELEGITI ??? AM ZIS DC E OFF SRV SAU ALCEVA??????!!?!?!?!?! :comp1:

Si eu patesc acelasi lucru cateodata , dar incerc de cateva ori si isi da drumu daca vad ca tot nu merge dau un restart la pc si isi revine automat ... s`a mai discutat problema asta si nici un raspuns :blink:

Posted

Am patit si eu o data ceva in genu' asta (daca nu ma insel ieri cand era srv on) am dat din nou dublu click si a mers, dar nu a luat-o din prima. Eventual dai un restart ...

EDIT: [sadness] am postat amandoi in acelasi timp :)

Posted

dau dublu click pe el ... shi nu mi se deskide :| ... imi apare doar kestia aia la maus ca shi cum sar incarca... :| dar nu imi intra in lancer :| .... stiti ceva ? =((

Mai incearca cu dublu clik... poate poate.. :D

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...