Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

gabriellyy

Test de fidelitate..:))

Recommended Posts

Posted

buna ziua voinicilor....asteptand ca toata lumea sa vad ce se intampla cu acest joc...am observat o chestie interesanta...un nebun arunca o piatra in fantana si 100 de insi sar dupa ea sa o scoata... :-j

hai sa vedem daca e corect.....deci am o propunere :-j cand se acorda suspend sa fie suspend pe toate caracterele...nu sa poti intra cu alt caracter si asta e.....ca acum sa stai sa te uiti pe pereti... :))

Posted

Mai multe detalii. De ce vrei tu ca aceasta sugestie sa fie aplicata? Si oricum ce te face sa crezi ca respectivul suspendat nu-si face alt cont? Nici de se vrea, nu se poate.

Posted

dece sa fie aplicata....pai are mai mult timp de a se gandi la greseala pe care a facut-o.....poate sa isi faca alt cont corect...dar toate caracterele au lev 1...asa ca e mai greu sa o iei iar de la inceput si cred ca renunti....asa daca ai ss pe sm..intri cu elfa care are deja lev 200...sau iei ss pe mg..sigur ai un sm de lev 220 cel putin

Posted

Eu unul daca iau suspend pe un cont, imi fac alt cont, pe bune, chiar daca e de la lvl 1. Poate respectivul are un sm\elf\bk si restul caracterelor de lvl 1. Deci, e acelasi lucru. Pe bune, nu-si are rostul. Ce te faci daca respectivul se joaca pe un caracter al unui prieten? Ia si ala suspend?

Posted

Nu suna chiar atat de rau ideea asta :-?

La urma urmei cel care trebuie sa sufere suspendul este posesorul intregului cont nu doar al charului de pe care s-a facut fapta...

Ce te faci daca respectivul se joaca pe un caracter al unui prieten? Ia si ala suspend?

"Acel" caracter al unui prieten ar trebuii sa fie pe alt cont..

Posted

eu ma refeream la ss pe cont respectiv...adica am luat pe sm..sa nu mai pot intra cu elfa sau cu bk....pe care deja am lev 200 si cu set si cu tot...daca ai chef sa iti faci alt cont asta e...dar cred ca e mai greu pana faci rost de zeni...sa te apuci sa mai comentezi pe global... etc...sunt multe lucruri de facut cu un nou cont ca sa ajungi iar langa prieteni .....

Posted

buna ideea de suspend pe acount.. ca se poate totaliza numaru sanctiunilor real per player..

presupunem ca eu am un char ce nu mai joc cu el, si joc defapt cu un char de pe acelas cont si pot face PK de pe charul care si asa nu mai joc , imi permit sa fac pk si sa ma astept la 5 zile de la el,

asta doar la PK, spam pe post, injuraturi , etc, cred ca ar trebui pusa in aplicare dupa ce srw va fi up intucat un suspend atrage in sine o sanctiune si o vanatoare cu un alt char de pe acelas cont, s ar bloca anumite iteme pe acel cont si el ar lua totusi acele 5 zile pauza ca sa se relaxeze pe bune, bineinteles exista creare acount, insa sa faci acount nou si sa tot dai SW server si sa pui un alt user si parola mie cel putin mi se pare mult..

Posted

eu ma refeream la ss pe cont respectiv...adica am luat pe sm..sa nu mai pot intra cu elfa sau cu bk....pe care deja am lev 200 si cu set si cu tot...daca ai chef sa iti faci alt cont asta e...dar cred ca e mai greu pana faci rost de zeni...sa te apuci sa mai comentezi pe global... etc...sunt multe lucruri de facut cu un nou cont ca sa ajungi iar langa prieteni .....

Da, sa zicem ca ar fi o idee si-asta, sa nu se dea suspend 5 zile, ci cont blocat 5 zile, sau ceva de genu. Am inteles ce-ai vrut sa zici, doar ca, nu stiu cat de mult or sa le placa si celorlalti playeri\admini.

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...