Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

kenn3r

deci e oprit serveru!

Recommended Posts

Posted

deci e oprit serveru, poi ziceti aja mai.. sa nu mai intrebe lumea ca vad ca nu se poate trai 2-3 zile fara mu, suntem dependenti de mu, :banghead: e ca un drog, avem nevoie de Mu ca de aer :comp2: , in rest care stitti cand ii da drumu la server postati sa stim cand ca deabia ajteptam sa fim ON :)) hai va salut :tiphat:

Guest Diablo_xxl
Posted

deci e oprit serveru, poi ziceti aja mai.. sa nu mai intrebe lumea ca vad ca nu se poate trai 2-3 zile fara mu, suntem dependenti de mu, :banghead: e ca un drog, avem nevoie de Mu ca de aer :comp2: , in rest care stitti cand ii da drumu la server postati sa stim cand ca deabia ajteptam sa fim ON :)) hai va salut :tiphat:

pentru unii asa este mu este viata lor =))) :D

sorry dar nu's dependent de mu .

poate sa-l inchida si asa isi bate joc

nu mai este ce a fost odata

akm se umbla cu tot felu de tanpeni.. pe LINKMANIA

parerea mea

SA DE-A TATA RR BD

TOTI DE La '0'

Bafta :dontknow:

Posted

ba da voi sunteti cretini ma ?!

sa mor io crezi k dak deschizi un topic o sa primesti alte raspunsuri?

si eu vreau sa stiu ce se intampla da nu deschid topic ca dobitocu din 5 in 5 min X(

Posted

get a life dependetule :coffee:

Posted

asa propun ca pana la rezolvarea problemelor sa opreasca si forum-u..probabil multi or sa apra la stirile de la ora5 dp pro tv :))

Posted

pffffff buna buna buna idee prutus nota 10...asa n'ar mai deschide 15000 de topicuri 15000 mii de disperati cu DC NU MERGE SERV?????????????????????

Posted

pentru unii asa este mu este viata lor =))) :D

sorry dar nu's dependent de mu .

poate sa-l inchida si asa isi bate joc

nu mai este ce a fost odata

akm se umbla cu tot felu de tanpeni.. pe LINKMANIA

parerea mea

SA DE-A TATA RR BD

TOTI DE La '0'

Bafta :dontknow:

eu tin ca prostu calcu deschis o luna intrega non stop si apoi rr db :)) "?

mi-e indiferent

Guest Stiri
Posted

SERVER ON in 10 MINUTE

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...