Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

theogritzi

Vrem niste raspunsuri

Recommended Posts

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 9 2009, 14:05) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

ma voi chiar nuu intelegeti ca o sa ne spuna cand termina ....nu mai deschideti atatea topicuri ce naiba... :banghead:

TACI NOOB TAMPIT CURLANGIU , PAREREA TA NU CONTEAZA :crazy:

RR DB acum !

de parca tu esti mai destept... :-j

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 9 2009, 14:12) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

de parca tu esti mai destept... :-j

Posted

theogritzi esti de moda veche ... 97 d ... in primu rand se vede ca esti un obsedat si in al 2 lea rand nu te`ai plictisit de aceasi omuletz de toate culorile pt care daca stai mai multa de 2-3 ore cu fatza in culorile astea aprinse te ia durerea de cap ? sau tu probabil esti obisnuit .... maar sa jucam season 4 sa fie mai multe culori :)) p.s: spanzurate tu obsedatule !!!

Posted

theogritzi esti de moda veche ... 97 d ... in primu rand se vede ca esti un obsedat si in al 2 lea rand nu te`ai plictisit de aceasi omuletz de toate culorile pt care daca stai mai multa de 2-3 ore cu fatza in culorile astea aprinse te ia durerea de cap ? sau tu probabil esti obisnuit .... maar sa jucam season 4 sa fie mai multe culori :)) p.s: spanzurate tu obsedatule !!!

Ma omule, da sigur exista si alte servere! Ce tii neaparat sa fie alta versiune pe linkmania?

Posted

ALTU BAAAAAA TACIII ESTI UN NIMIC CE ZICI TU NU ARE IMPORTANTA !

AM ZIS RR DB ACUM !

Fa un serviciu comunitatii si spanzura-te si tu te rugam frumos! Ce rr db ma? ai facut si u lvl 10 si de acu vrei rr ?

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ May 9 2009, 14:16)

e clar...esti batut in cap nu avem cu cn discuta..

tuti cristosii ma-tii , IO TE-AM FACUT IO TE OMOR !

RR DB ! am zis RR DB !

Posted

exista alte servere dar nu cu atatia jucatori ... de ce sa joc pe un server full de polonezi si sa nu joc aici cu romani ? nu mai raspundeti cu " dute pe alt serv " asta e cel mai ordinar reply care poate sa il dea un obsedat de mu .. m`am plictisit toti sunteti la fel de banali toti aveti aceleasi replyuri

Posted

daca vrei s4 incearca alta servere si app iti dau eu funie? ai tu scaun si grinda nu ?:P

Posted

exista alte servere dar nu cu atatia jucatori ... de ce sa joc pe un server full de polonezi si sa nu joc aici cu romani ? nu mai raspundeti cu " dute pe alt serv " asta e cel mai ordinar reply care poate sa il dea un obsedat de mu .. m`am plictisit toti sunteti la fel de banali toti aveti aceleasi replyuri

Daca te-ai plictisit, incearca alt server :D

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 9 2009, 14:16) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

RR DB ! am zis RR DB !

u suferi cu nervi mah :duh: dute la spitalu de nebuni....fa-ne un bine dati foc si dute si te arunca in dunare.

Posted

Mai exista un srvr in romania cu acelasi nr de jucatori experienta la fel si este s4 pe el...numele lui incepe cu d....insa nu-l voi spune ca nu am chef sa iau ss pt reclame..:P

Posted

iar acelasi reply banal " incearca alt serv ".... ba cred ca voi astia stati numai in casa va traiti viata pe forumu` asta si sugrumati pelicanu la redtube in timp ce lasati afk .... get a life obsedatule

Posted

iar acelasi reply banal " incearca alt serv ".... ba cred ca voi astia stati numai in casa va traiti viata pe forumu` asta si sugrumati pelicanu la redtube in timp ce lasati afk .... get a life obsedatule

:yum: Spanzura-te :yum:

Si ontopic: Vreun gm ne mai da cv informatii?:D

Posted

La cat de repede vii cu reply-urile, as zice ca si tu iti traiesti viata pe forumu asta.

Posted

^_^ |)--><div class='quotetop'>CITAT(| ^_^ | @ May 9 2009, 14:16) </div><div class='quotemain'><!--quotec-->

RR DB ! am zis RR DB !

vezi ca lama e pe masa..sau iti aduc eu o funie si un scaun?? :-?

Posted

ma uitam pe forum si aici vad ca sunt cei mai multi on .. oricum eu ma pregaesc sa plec voi sunteti aia care stati de dim pana seara aici si asteptati sa dea drumu la serv nu eu ...

Posted

' date='May 9 2009, 14:27' post='3799576']

Si eu am o intrebare catre moderatori :

-Se lucreaza la remedierea problemii si in weekend ?

ms

altu :blink: tu nu ai vazut ce am zis pe pag 1?

Posted

' date='May 9 2009, 14:27' post='3799576']

Si eu am o intrebare catre moderatori :

-Se lucreaza la remedierea problemii si in weekend ?

ms

Pai nu cred...ce naiba o cui ii pasa de playerii de pe link? :P

Posted

ma uitam pe forum si aici vad ca sunt cei mai multi on .. oricum eu ma pregaesc sa plec voi sunteti aia care stati de dim pana seara aici si asteptati sa dea drumu la serv nu eu ...

Demonstreaza ca noi stam aici de dimineata pana seara. Dupa ce demonstrezi, fa afirmatia. Nu inainte.

Posted

-=DennyS=-' date='May 9 2009, 14:42' post='3799622']

Ce as da cu ss in stanga is in dreapta :|

Ca bine zici :)

Degeaba, va consumati k bateriile si oricum nu spune nimeni nimic :)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...