Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

theogritzi

Vrem niste raspunsuri

Recommended Posts

Posted

Vrem niste raspunsuri de la VDragosh ...totusi voi moderatorii nu aveti nici o modalitate de contact ceva?

Va rog sa incetati cu replyurile prostesti in kre va spuneti parerea...k va fi rr db sau roll bk ..k oricum nu veti fi luati in seama...vdragosh decide..insa noi vrem doar sa stim ..see deschide pana luni sau nu? se deschide azi sau maine? Totusi dak stie ce are de facut pentru a repara greseala poate estima timpul care il necesita! HF and NO SPAM

Posted

Vrem niste raspunsuri de la VDragosh ...totusi voi moderatorii nu aveti nici o modalitate de contact ceva?

Va rog sa incetati cu replyurile prostesti in kre va spuneti parerea...k va fi rr db sau roll bk ..k oricum nu veti fi luati in seama...vdragosh decide..insa noi vrem doar sa stim ..see deschide pana luni sau nu? se deschide azi sau maine? Totusi dak stie ce are de facut pentru a repara greseala poate estima timpul care il necesita! HF and NO SPAM

gresesti cu faza cu decizia..eu zic ca ar trebui facut un topic de el...rr db sau roll back :)

Si daca e sa fie rr db nu stiu ce mai asteapta.... :D

Posted

dupa cum am zis ...dar "unii nu stie bine sa citeasca romaneasca"

Am zis ca nu vreau replyuri de genul tau escape...dar hai sa mai faci un post..ce ceapa crapi masi...parca ai fi batut in cap cu bata stramoseasca faurita in pestera cu inscriptii florale!

Posted

cu crezi ca sta dragos in week-end sa lucreze la server......... probabil de luni in colo, dar dupa cum stit voi lunea nici iarba nu creste deci nici dragos nu poate lucra...... de marti in colo o sa dea drumu parerea mea;)

Posted

pai ar treb sa stea cu stau 2000 de oameni dupa el ... nu zic cu parere de rau da cand depind atiatia oameni ( nu ca depind dar unii chiar au inebunit cu mu :)) ) ar treb sa incerce sa-l repare , cea mai evidenta obtiune fiind rr la db . Nu are rost sa stea pana marti sa ia o asemenea decizie

Posted

cu crezi ca sta dragos in week-end sa lucreze la server......... probabil de luni in colo, dar dupa cum stit voi lunea nici iarba nu creste deci nici dragos nu poate lucra...... de marti in colo o sa dea drumu parerea mea;)

E greseala lui dragosh ca s-a intamplat ce s-a intamplat deci trebuie sa o remedieze...el este platit sa tina serverul up !

Posted

parerea mea...ca e platit sa tina serv up de luni pana vineri ...nu si in weekend

da nah...parerea mea :-j

e sambata...mai iesiti si voi in oras mai vedeti un bulan...o tzatza o priveliste frumoasa ;))

mai agatzatzi ceva...in afara de elfi in noria =)))

Guest Diablo_xxl
Posted

E greseala lui dragosh ca s-a intamplat ce s-a intamplat deci trebuie sa o remedieze...el este platit sa tina serverul up !

corect..

dragos akm e in parc sau nush unde

crezi k deaia nu mai poate el k nu merge mu. :-j

:))

in fine

cu chestia asta ..sau sa dea roll back pff

poi o sa fi-e multi playeri care se las de linkmania!!

succes!!

Posted

pai sambata dimineata c dreaq vrei sa fac? si platit sa-l tina up non stop..crezi k in weekend nu tre sa-l tina up sau ce? sa se schimbe holderul dak vdragosh nu e in stare sa aiba grija de el!

Posted

si asta ar fi o solutie ... si poate cineva care se pricepe sa bage si o versiune mai noua ca dupa 4 ani sa apari cu season 1 ... tot " ceasca`s world " mi se pare

Guest KlitzY_MG
Posted

iesi in oras dute indeva nu sta in casa :)))

Posted

ce sa faca omu sambata dimineatza? =)))) GRATAR LA IARBA VERDE nu sa citeasca 10000 de topicuri deschise pe aceiasi tema ...nu sa stea ca prostu in fata pc'ului sa repare DROGU vostru

Posted

si asta ar fi o solutie ... si poate cineva care se pricepe sa bage si o versiune mai noua ca dupa 4 ani sa apari cu season 1 ... tot " ceasca`s world " mi se pare

spanzurate cu parerea ta...S1 e perfect cel putin 97 d si s1 sunt prefereatele mele!

Guest KlitzY_MG
Posted

at cautati un serv sa joci :)))

Guest Diablo_xxl
Posted

dragoshe remediaza problema cat mai rpd..:D

:error:

Guest Diablo_xxl
Posted

da diablo stim k esti o eroare a naturii..:))

:cigarette::adminpower:

Posted

daca se da rr db se da ca pe 1 aprilie ... nici un anunt nimic ... POC RR DB :) am aflat si io de pe mess pe 3-4 aprilie :P de data asta sunt pe faza :D hai cu RR DBBBBBBBBB

asfaniufnsagsd ew tmo34i25m2 3%#$^# #^ %#^#% ^LF:H>DFHG^$#^ %*&^%*@#%$#%@%!@$EFSDG<DLG<R<GL#253rfmpesmf%@#@$%^#&^%*^&(&*)$Fdsfs532%

asfaniufnsagsd ew tmo34i25m2 3%#$^# #^ %#^#% ^LF:H>DFHG^$#^ %*&^%*@#%$#%@%!@$EFSDG<DLG<R<GL#253rfmpesmf%@#T<LRE<GRWom,o0qm435m23p,mfad .,.v[3.5v32VQ@%Q$^46qqQETQ#$^$&^%*&^(I$#%@@#%#%&%^FDHfgHGDF@$#@RD#T<LRE<G

asfaniufnsagsd ew tmo34i25m2 3%#$^# #^ %#^#% ^LF:H>DFHG^$#^ %*&^%*@#%$#%@%!@$EFSDG<DLG<R<GL#253rfmpesmf%@#T<LRE<GRWom,o0qm435m23p,mfad .,.v[3.5v32VQ@%Q$^46qqeww6$#TGRyeret324%#@RWERWER!#@%@#$^$%&^*&%&*^(@#$

asfaniufnsagsd ew tmo34i25m2 3%#$^# #^ %#^#% ^LF:H>DFHG^$#^ %*&^%*@#%$#%@%!@$EFSDG<DLG<R<GL#253rfmpesmf%@#T<LRE<GRWom,o0qm435m23p,mfad .,.v[3.5v32VQ@%Q$^46qqQETQ#$^$&^%*&^(I$#%@@#%#%&%^FDHfgHGDF@$#@RDQETQ#$^$&

ERROR :error:

Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ May 9 2009, 14:05)

ma voi chiar nuu intelegeti ca o sa ne spuna cand termina ....nu mai deschideti atatea topicuri ce naiba... :banghead:

TACI NOOB TAMPIT CURLANGIU , PAREREA TA NU CONTEAZA :crazy:

RR DB acum !

Guest Diablo_xxl
Posted

^_^ |)-->

CITAT(| ^_^ | @ May 9 2009, 14:05)

ma voi chiar nuu intelegeti ca o sa ne spuna cand termina ....nu mai deschideti atatea topicuri ce naiba... :banghead:

tu trebuia sa mai comentezi.. :))

auzi.cu ce te deranjeaza topicu acesta.? :-?

chiar nu inteleg..vorbe in plus sa te afli si u in treaba.. :crazy:

Posted

Nu aveti minte , au zis atatia moderatori sa asteptati pana remediaza problema ... sau macar o sa dea ei un raspuns , deschideti ca nabii aia 15 mii de threaduri ptr ce ? sa va injurati unu pe altu . :banana2:

Posted

Nu aveti minte , au zis atatia moderatori sa asteptati pana remediaza problema ... sau macar o sa dea ei un raspuns , deschideti ca nabii aia 15 mii de threaduri ptr ce ? sa va injurati unu pe altu . :banana2:

ALTU BAAAAAA TACIII ESTI UN NIMIC CE ZICI TU NU ARE IMPORTANTA !

AM ZIS RR DB ACUM !

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...