Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

ratandula

PLayerii nu inseamna nimic?

Recommended Posts

Posted

Bha fratilor dar nici macar o veste ...sa stim este vreo sansa sa fie facut serverul pana luni sau nu? sau va doare fix in ....de playeri? haide admin baga suspend k altcv nu sti sa ne raspunzi...nu l-am vazut p dragosh sa posteze nici macar un reply...

Vreau sa stiu sa deschide srvr pana luni sau ba?

Posted

Bha fratilor dar nici macar o veste ...sa stim este vreo sansa sa fie facut serverul pana luni sau nu? sau va doare fix in ....de playeri? haide admin baga suspend k altcv nu sti sa ne raspunzi...nu l-am vazut p dragosh sa posteze nici macar un reply...

Vreau sa stiu sa deschide srvr pana luni sau ba?

Pai daca nu stiu ce sa iti zica , ce vrei sa zica ... Da se deschide la ora 22 , si la ora 22 10 k topicuri daca nu e srv on . Asa mai bine asteptam pana va fii ceva concret , altceva nu avem ce face .

Posted

Huh? Ce s-a intamplat cu serverul? Acum aflu si eu pentru prima oara. :-? Ultima oara cand am intrat, adica ieri, mergea, s-a intamplat ceva mai mult decat un shutdown?

Posted

dar macar sa arate ca ii pasa..nu-l vad un signur reply sa fi dat..sa ne spuna cum merg reparatiile sau cv...daca se poate rezolva fara roll back...sau dak e roll bk de ce naiba ultimu save e pe 17 aprilie? nu insemana neglijenta? :-/ Vdragosh nu este platit de rds pt a intretine srvr`u? :-/

Posted

dar macar sa arate ca ii pasa..nu-l vad un signur reply sa fi dat..sa ne spuna cum merg reparatiile sau cv...daca se poate rezolva fara roll back...sau dak e roll bk de ce naiba ultimu save e pe 17 aprilie? nu insemana neglijenta? :-/ Vdragosh nu este platit de rds pt a intretine srvr`u? :-/

OMG, dati-mi un link sa citesc si eu despre ce e vorba, ce rollback, despre ce vorbiti. >.<

Cat despre rollback-ul in sine, e necesar, e un fel de Load la un game, se incarca ultima salvare, iar daca ce spui tu ca 17 aprilie ar fi ultima salvare a jocului, well, o sa am lvl 1 iar. =))

Posted

Huh? Ce s-a intamplat cu serverul? Acum aflu si eu pentru prima oara. :-? Ultima oara cand am intrat, adica ieri, mergea, s-a intamplat ceva mai mult decat un shutdown?

Pai multi playari care au iesit din joc si au reintrat care inainte sa iasa aveau 200 lvl 200+ 300+ depinde de fiecare

Pe cand au reintrat aveau lvl 2 3 :))

Si de ieri numai merge:) mai mult nu stim:) doar ca se lucreaza:)

Guest Locust1902
Posted

sa se dea rr si gata ce tot atata ........incepem toti si gata macar jucam ce pana mea

Guest Cleste
Posted

Frate dar exagerati si voi ma :| Aveti dreptate..intr-un fel dar..lasati-o mai moale ! Nici daca venea apocalipsa nu v-ati fi agitat asa :) A trecut 1 zi juma aveti rabdare ;)

Guest smiley_real92
Posted

rr db :cool2:

Posted

Ok, am citit in mare, asa s-a intamplat si pe 0.97d de s-a ajuns la a 3-a baza de date. Dar cam devreme cu S1, si-n plus de asta, un rr bd ar fi mai bun, deoarece la miile de jwls care s-au dupat nu-ti mai cumpara un item lk+dsr ca-ti vine altu si-ti supraliciteaza la infinit. Oh well, vad ca la admin section nu scrie nimic, de-asta v-am intrebat pe voi. Thx. :D

Vedem ce decide dragosh si veti fi anuntati.

Posted

rr db :cool2:

spanzurate cu rr-u mati cu tot..dak u ai lvl 5 si nu te intereseaza gandeste-te la restul ! scz d limbaj dar m-am saturat de astia kre vb fara sa gandeask!

Guest Locust1902
Posted

am lvl 366 sunt bk si vreau si eu rr am realizat ca trebuie...unii au jucat cu hack pana la ultimul patch unii au facut dupe....dati rr la db o sa joace pan la urma toti sunt sigur

Guest Cleste
Posted

spanzurate cu rr-u mati cu tot..dak u ai lvl 5 si nu te intereseaza gandeste-te la restul ! scz d limbaj dar m-am saturat de astia kre vb fara sa gandeask!

Ratandula esti rapandula rau de tot :) Daca unu are lvl 390 si se da roll back ? ce castiga? Si iti garantez ca multa lume are peste lvl 380 . Crezi ca vor roll back ???? Gandeste-te si tu frate :blink:

Guest smiley_real92
Posted

ai facut lvl 10 sa apari la status si mori daca o iei de la 0 ? :gun:

ce la batmani noi p aici =))

Posted

da frate iar vorbiti fara sa ganditi...stii kti s-ar lasa? dak au fost niste tampiti k boomey garron plxu hackalin etc...kre nu au stiut juca frumos...dc adik sa tragme toti?

boomey d knd il stiu a fost un ratat pe linkmania...dupa si pe 97 d ...de ii ieseau de fiekre data seturile +11...cat despre garrone...nush ..

ai facut lvl 10 sa apari la status si mori daca o iei de la 0 ? :gun:

ce la batmani noi p aici =))

zi sa mori tu ca sunt nou? am ban pe calalt cont pe forum insa o sa iti dau un reply la 21:00 sa vezi k nu sunt din 07 ca tn losere p forum asta :P

Posted

domnilor administratori tehnicieni nu inteleg ce este asa de greu sa dati ori RR DB ori ROLL BACK. nu mai pierdeti timpul degeaba a trecut o zi si nu ati rezolvat nimic.. asa o sa treaca o sapt. am avut lvl 390 pe BK deci mi-a fost greu sa cresc. dar accept orice metoda numai sa fie serverul on acum.

Guest smiley_real92
Posted

nu te cred =)) nebunule...chiar ma?

zi sa mori tu ca sunt nou? am ban pe calalt cont pe forum insa o sa iti dau un reply la 21:00 sa vezi k nu sunt din 07 ca tn losere p forum asta tongue.gif
Posted

are dreptate decat rollback mai bine rr db....adica cum 95% din playeri o iau de la 0 si cei 5% sa aibe lvl ..nu ar fii corect...daca nu este alta solutie decat rollback mai bine rr db

Guest Cleste
Posted

da frate iar vorbiti fara sa ganditi...stii kti s-ar lasa? dak au fost niste tampiti k boomey garron plxu hackalin etc...kre nu au stiut juca frumos...dc adik sa tragme toti?

boomey d knd il stiu a fost un ratat pe linkmania...dupa si pe 97 d ...de ii ieseau de fiekre data seturile +11...cat despre garrone...nush ..

Da frate asa e :) Dar gandeste-te in ansamblu ...sunt foarte multi cum am spus care au lvl peste 380 iar in astea 3 sapt. au facut cel putin 100 de lvl ...daca nu mai mult :comp2: !!! Si nu e corect ..Bine ca nici mie nu imi convine rr DB dar asa er fi bine ptr toti :error: !!! Nu vezi pixu garrone boom ..au dupat si a2-a zi erau pe server si se laudau cu dupele :-j :error:

Posted

stiu..va e greu sa citit 2 sau 3 posturi scrise de mine in topicul de la informatii..

SE INCEARCA REMEDIEREA SITUATIEI FARA RR DB SAU ROLL BACK.

INCETATI CU TOPICURLE INUTILE.

:blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...