Jump to content
Random Hero

Uite ce face saracia!

Recommended Posts

La Brasov, pentru un consult gratuit la medicul oftalmolog si o pereche de ochelari cadou, mii de pensionari au aplicat regula junglei.

Dupa ce au stat in soare la cozi kilometrice, au ajuns sa se imbranceasca fara mila. Multe femei au fost in pragul lesinului, sub ochii fortelor de ordine care incercau sa mentina ordinea.

S-a aplicat doar legea pumnului. Cine n-a avut forta sa le tina piept celor care intrau cu tupeu in fata, ramanea vesnic ultimul la coada.

Ca sa puna totusi cat de cat ordine in gramada de pensionari care vanau cu disperare o pereche de ochelari, organizatorii au impartit bonuri de ordine. Degeaba, insa. Dupa ce au ajuns cu hainele aproape smulse in fata medicilor canadieni, batranii s-au asezat cuminti la consult.

In trei zile, aproape doua mii de pensionari saraci din Brasov au primit ochelari fara sa plateasca. Cei care n-au rezistat la rand, pot merge la doctor pana joi.

sursa + video

Link to comment

pfe ce era acolo :| saracii oameni..vai de capu lor..cum sa nu existe astfel de complicatii atata timp cat pensiile sunt mizerabile la multi.. -_-
Nu stiu cat e saracie si cat e prostie

Cel mai aproape de adevar raspuns posibil . Persoanele in varsta aleg sa stea cu orele in picioare , sa se imbulzeasca , sa faca scandal pentru orice . Vezi peste tot chiar daca e gratuit , chiar daca programul incepe la ora 10 spre exemplu ei vin de pe la 3 noaptea si asteapta . Asta e cea mai mare prostie .

Saracia nu motiveaza prostia. Personal cred ca dupa o anumita varsta majoritatea persoanelor incep sa devina senile , sa nu aiba rabdare nimic .

Crezi ca dupa o viata traita ajungi sa cunosti lumea mai bine insa ei tot la stadiul de comunist au ramas , tot la instinctul de turma . Mai vedeam cazuri prin oras cand astfel de persoane in varsta se luau de copii pentru ca eram mai obraznici si incepeau sa se certe cu ei . Ce poti sa-i ceri unui copil de 10/11 ani , mai inchizi ochii , ii vorbesti frumos , daca nu te asculta pur si simplu il ignori si nu incepi polemici deranjand astfel si pe altii .

Din partea mea astia care se iau la bataie pentru o paine pot sa stea si in cap .

Link to comment

Poate, dar nu ne putem compara cu o tara din Lumea a 3-a :tiphat:

faza este ca avem tendinta sa criticam Romania mereu.. mai sunt si tari europene precum Bulgaria, Ungaria, Albania.. etc. in care organizarea nu este prea buna.

Link to comment

Asa a fost mereu,cum este si dimineata in autobuz sau alte mijloace de transport pe care batranii nu dau bani,si au de la guvern gratis transportul.Se inghesuie in autobuz,si se bat pe locuri ..nu conteaza ca este lume in jur ei vor sa se plimbe ca acasa nau ce face.La farmacie este la fel.. lipsa de organizare si de bun simt

Link to comment

multumim din inima partidului iubit si conducatorului tarii, caci bunicii nostrii sunt traumatizati pana la moarte - dupa o viata de munca, acum nu au bani nici de medicamente nici macar de o amarata pereche de ochelari... :banghead:

Oricum proasta imagine... =((

Link to comment

Nu-i vina nimanui doar ci doar batranii s-au invatat de pe vremea lui Ceausescu, unde trebuiau sa stea la coada de dimineata sa prinda un aliment/produs. De-acolo si mentalitatea asta, te duci la 5 cu toate ca stii ca la 8-9 se deschide.

Asta e doar un exemplu, la fel se intampla si cand vine si ziua pensiilor.

Link to comment

Toti dati vina pe batrani, dar dupa ce au muncit 40 de ani si acum nu au bani sa isi faca o pereche de ochelari sau macar sa traiasca cat de cat normal la batraneti, sa le ajunga bani si de medicamente si alimente + cheltuielile lunare, da se comporta astfel. Eu ii compatimesc deoarece sunt lasati la marginea societatii din cauza unor porci de la guvernare care au furat timp de 20 de ani si vor face in continuare.

Link to comment

Exact cum spuneau multe persoane mai sus . Au ramas cu mentalitatea de pe vremea lui Ceasca .

Cu toate ca se deschide la 8 , ei vin la 3 dimineata . #-o Asta e prostie curata (si imi cer scuze daca cineva de aici are astfel de bunici) .

Era un banc ....

" Din cauza numarului mare de pensionari si fonduri putine pentru pensii , trecea pe culoarea rosie la semafor este permisa . Daca nici asa nu functioneaza , trecerea la semafor pe culoarea rosie devine obligatorie" :)) .

Link to comment
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...