Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest MuFantasy

sugestie andti-dupe

Recommended Posts

Posted

Am facut-o deja, dar pare sa nu fie interesat sa raspunda. Oh well, am incercat.

Daca nu e interesat ... :-? .. nu e bine..

Poate totusi nu o fi avut vreme .. se ocupa de rezolvarea problemelor cu ''buba de la server '' si dupa va pune in aplicare si una din solutiile cu zdreanta asta de lehap care ne creeaza mai multe probleme decat avantaje ...

Lehap asta ispiteste pe acei jucatori nevinovati si inocenti precum garone , boom si pixu.. acei mega ,ultra ,super playeri :-j sa se dedea la prostioare :D

Posted

Daca stie cumva careva cum se poate modifica acest lucru, acel "cannot trade near npc", sa ne anunte, se poate modifica.

Pentru asta trebuie sa modifici GameServerul din MuServer

si da ... cunosc eu pe cineva....un coder de muonline.... insa nujtiu cand dau de el :dooh:

Posted

Pentru asta trebuie sa modifici GameServerul din MuServer

si da ... cunosc eu pe cineva....un coder de muonline.... insa nujtiu cand dau de el :dooh:

Chiar te rog sa-l anunti daca vrea sa ne ajute, e pentru voi totusi. :)

Guest killerua
Posted

n-ar fi rau :)

Posted

ar fi buna sugestia.. dar astia au facut deja o gramada de dupa pana sa isi dea adminii seama si asa au ridicat pretu la iteme ff mult.. =((

Posted

Buna idee .. Dar nu e asa de usor de facut ... Daca gasiti un programator care sa se bage in servere de jocuri .. ok .. daca nu ... nu se poate :|

Posted

ar fi buna sugestia.. dar astia au facut deja o gramada de dupa pana sa isi dea adminii seama si asa au ridicat pretu la iteme ff mult.. =((

Poi nu e acelasi lucru?Faci lvl 250 ..gasesti un bok +4..iti pica un sod lk edr..voila...te-ai imbogatit cu 100 jwl :beer:

Guest -=|Slym|=-
Posted

Chinuiti-va cat vreti :>

Posted

Salut!

Am stat mai toata noaptea si am citit pe forum foarte multe replici dure date de majoritatea utilizatorilor catre garrone boom si pixu ! :box: Se pare ca acestia sunt uni dintre primi care sau folosit de acest bug pentru a duplica jewels si probabil intem! :dooh:

Probabil majoritatea utilizatorilor de pe server sunt multumiti cu decizia stafului de a le bloca conturile... iar o mica parte se intreaba dc nu lea dat ban pe IP! :sef:

Insa daca e sa ne gandim...nu asta ar fii solutia....nu putem scapa de dupe nici daca ii scanam nici daca ii banam! =((

Si acum vine ideea mea mareatza:

Dc nu se scoate Trade & Buy sistem de pe main server!

Deschizand un sub-server gol fara shopuri...NPC..vault..gates... si fara /move sau M .... in care principala functie sa fie TRADE and BUY!! :right:

aaaa ce zicetzi? asta va ajuta sa scapatzi de durerile de cap? de scanat serverul si de alergat dupa acei players care se folosesc de dupe bug?!?!?!?!!?!?!?

PS: Stiu ca majoritatea playerilor vor sari pe mine zicandumi> Bai frate mai bene facetzi un sub-server cu spoturi si tot tacamul sa facem si noi lvl!:) dar nu ma intereseaza!eu vreau sa scapam de dupe hack! b-(

:blink: daca nu poti da move cum te mai intorci pe main server :-? =))

sugestia e buna sunt pro

Guest -=|Slym|=-
Posted

Si daca se deschide un subserver ,de ce nu s-ar mai face dupe ? =)))

Si daca ar fii, de ce nu s-ar face dupe pe celalalt server? =))

Posted

Si daca se deschide un subserver ,de ce nu s-ar mai face dupe ? =)))

Si daca ar fii, de ce nu s-ar face dupe pe celalalt server? =))

Trebue sa iti explic mura-n gura .

Daca se deschide un subserver ... acela va fi dedicat numai ptr trade & buy ! acolo nu va exista lehap

Pe serverul principal nu va mai fi posibil buy & trade !!1

Acum ai inteles ?

Guest -=|Slym|=-
Posted

Trebue sa iti explic mura-n gura .

Daca se deschide un subserver ... acela va fi dedicat numai ptr trade & buy ! acolo nu va exista lehap

Pe serverul principal nu va mai fi posibil buy & trade !!1

Acum ai inteles ?

Nu, sunt sigur ca TU nu ai inteles.

Ok pe sub-server nu o sa fie Lehap, cu ce impiedica asta dupe-ul ? =))

Dupe o sa fie, indiferent ca e Lehap sau nu. :)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...