Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest MuFantasy

sugestie andti-dupe

Recommended Posts

Guest MuFantasy
Posted

Salut!

Am stat mai toata noaptea si am citit pe forum foarte multe replici dure date de majoritatea utilizatorilor catre garrone boom si pixu ! :box: Se pare ca acestia sunt uni dintre primi care sau folosit de acest bug pentru a duplica jewels si probabil intem! :dooh:

Probabil majoritatea utilizatorilor de pe server sunt multumiti cu decizia stafului de a le bloca conturile... iar o mica parte se intreaba dc nu lea dat ban pe IP! :sef:

Insa daca e sa ne gandim...nu asta ar fii solutia....nu putem scapa de dupe nici daca ii scanam nici daca ii banam! =((

Si acum vine ideea mea mareatza:

Dc nu se scoate Trade & Buy sistem de pe main server!

Deschizand un sub-server gol fara shopuri...NPC..vault..gates... si fara /move sau M .... in care principala functie sa fie TRADE and BUY!! :right:

aaaa ce zicetzi? asta va ajuta sa scapatzi de durerile de cap? de scanat serverul si de alergat dupa acei players care se folosesc de dupe bug?!?!?!?!!?!?!?

PS: Stiu ca majoritatea playerilor vor sari pe mine zicandumi> Bai frate mai bene facetzi un sub-server cu spoturi si tot tacamul sa facem si noi lvl!:) dar nu ma intereseaza!eu vreau sa scapam de dupe hack! b-(

Posted

well, ar fi bun de pus in practica, scanatul acelui srw de trade folosire de wault doar pe acel srw este f util, atat in nonafk cei ce pot rupe astfel party sau iesi din el, cat si sa nu mai fie lag pe servrul unde exista actiune si si mult lag din cauza mobilor, + pe srw cu wault si trade & buy sa existe functia /post iar pe cel ce se joaca sa nu existe.

+3

Guest i_feel_you
Posted

e buna ideea doar k..

sigur nu o sa se faca asa ceva[nu s`a facut nici p 097d nu o sa se faca nici aici evident]

si app vezi k o sa se faca dupe p serveru 2 unde e tradeu deoarece nu se dupeaza aici cu vault cu rahaturi dastea.doar jwls se fac si se editeaza nu se dupeaza adica pur si simplu le faci si iti apar in stesh

Guest MuFantasy
Posted

e buna ideea doar k..

sigur nu o sa se faca asa ceva[nu s`a facut nici p 097d nu o sa se faca nici aici evident]

si app vezi k o sa se faca dupe p serveru 2 unde e tradeu deoarece nu se dupeaza aici cu vault cu rahaturi dastea.doar jwls se fac si se editeaza nu se dupeaza adica pur si simplu le faci si iti apar in stesh

nu are cum pentru ca nu poti face faza aia cu bloodcasatel sau devilsquere din moment ce nu exista nici 1 shop sau npc...nici vault....si nici move function! :crazy: daca ai nevoie sa vinzi ceva scotzi din vault pe server 1 si te duci pe server 2 sa faci trade! simplu!

Guest i_feel_you
Posted

nu are cum pentru ca nu poti face faza aia cu bloodcasatel sau devilsquere din moment ce nu exista nici 1 shop sau npc...nici vault....si nici move function! :crazy: daca ai nevoie sa vinzi ceva scotzi din vault pe server 1 si te duci pe server 2 sa faci trade! simplu!

hai sa fiu si mai clar.

nu are leg cu bc`u nici cu ds`u nici cu vault nici cu move.

este un programel pe care intri ii dai drumu la server si cu ajutorul unor chestii pur si simplu editezi aceste jwls si iti apar in inventory intelegi? :)

Guest MuFantasy
Posted

hai sa fiu si mai clar.

nu are leg cu bc`u nici cu ds`u nici cu vault nici cu move.

este un programel pe care intri ii dai drumu la server si cu ajutorul unor chestii pur si simplu editezi aceste jwls si iti apar in inventory intelegi? :)

:blink: exista aja ceva?

;) functioneaza? :crybaby:

Guest i_feel_you
Posted

:blink: exista aja ceva?

;) functioneaza? :crybaby:

odata ce au fost conturile banate si i`a prins cu 30k jwls iti dai seama k exista si functioneaza foarte usor. :)

Posted

hackuri vor fii mereu ... la orice joc si in orice situatie , indiferent cine isi da silinta sa nu fie !!!

mai intai apar hackurile si bugurile ... pe urma se face jocul !, si daca se mai curata din ele ... apar altele .

nu conteaza cate jwl are X si Y peste un timp nu o sa se mai simta diferenta :)

have fun !

Posted

Ideea pare interesanta. :-? Dar, nu pentru linkmania. Ati vazut cumva cum pe alte servere nu se poate da trade langa NPC-uri? Cam asta ar trebui aici. :-?

Posted

O idee ar fi "no trade" in lorencia, davias si noria, unde sunt singurele locuri in care se poate profita de bug, dar ma gandesc la cei cu lvl mic care nu pot da nici macar move atlans sau losttower, ar fi nasol pentru ei. Si trade-urile sa se faca in celelalte safe zone-uri sau in afara oraselor, sau poate totusi se poate face un range in jurul NPC-ului de BC sau DS ( cam cat tine ecranul ) unde sa nu se poata face trade.

Dau si eu cu parerea, ca nu ma pricep la configurare de server de MU, nu am incercat niciodata.

Posted

O idee ar fi "no trade" in lorencia, davias si noria, unde sunt singurele locuri in care se poate profita de bug, dar ma gandesc la cei cu lvl mic care nu pot da nici macar move atlans sau losttower, ar fi nasol pentru ei. Si trade-urile sa se faca in celelalte safe zone-uri sau in afara oraselor, sau poate totusi se poate face un range in jurul NPC-ului de BC sau DS ( cam cat tine ecranul ) unde sa nu se poata face trade.

Dau si eu cu parerea, ca nu ma pricep la configurare de server de MU, nu am incercat niciodata.

Sau doar pe-o singura harta sa se poata face trade, or smth. :-? Da, ar fi o idee buna ce-ai zis tu, dar cu urmari nu prea placute.

Posted

Salut!

Am stat mai toata noaptea si am citit pe forum foarte multe replici dure date de majoritatea utilizatorilor catre garrone boom si pixu ! :box: Se pare ca acestia sunt uni dintre primi care sau folosit de acest bug pentru a duplica jewels si probabil intem! :dooh:

Probabil majoritatea utilizatorilor de pe server sunt multumiti cu decizia stafului de a le bloca conturile... iar o mica parte se intreaba dc nu lea dat ban pe IP! :sef:

Insa daca e sa ne gandim...nu asta ar fii solutia....nu putem scapa de dupe nici daca ii scanam nici daca ii banam! =((

Si acum vine ideea mea mareatza:

Dc nu se scoate Trade & Buy sistem de pe main server!

Deschizand un sub-server gol fara shopuri...NPC..vault..gates... si fara /move sau M .... in care principala functie sa fie TRADE and BUY!! :right:

aaaa ce zicetzi? asta va ajuta sa scapatzi de durerile de cap? de scanat serverul si de alergat dupa acei players care se folosesc de dupe bug?!?!?!?!!?!?!?

PS: Stiu ca majoritatea playerilor vor sari pe mine zicandumi> Bai frate mai bene facetzi un sub-server cu spoturi si tot tacamul sa facem si noi lvl!:) dar nu ma intereseaza!eu vreau sa scapam de dupe hack! b-(

OK :clap: Eu am mai jucat pe un serv unde a fost un subserv numai pt trade si nu cred ca se faceau dupe acolo..Cred ca playeri care au facut dupe si dupa cont blocau au mai comtinuat sa faca dupe facut prin alte modalitati, de exemplu PlX el facea dp contul nou sute de posturi pe zi,daca toata ziua stai sa aduni jew nu faci atata sa poti face cateva sute de posturi pe global cum facea el,cu tot respectul il stiu pe PlX dp db97 am facut afaceri cu el si a fost mereu totul ok.

Posted

Sau doar pe-o singura harta sa se poata face trade, or smth. Da, ar fi o idee buna ce-ai zis tu, dar cu urmari nu prea placute.

Sau in lorencia, noria si davias sa se poata da trade numai daca iesi din oras, la porti, iar in restul oraselor sa fie trade liber ca si pana acum.

Asa macar vor putea face trade si cei cu lvl mic, doar sa iasa afara in poarta orasului.

Posted

Sau doar pe-o singura harta sa se poata face trade, or smth. :-? Da, ar fi o idee buna ce-ai zis tu, dar cu urmari nu prea placute.

si cum poti demonstra ca 2 jucatori fac trade in lorencia? :-?

doar pt ca stau unu langa altu ... nu prea merge ... probabil prin loguri ? cine sta sa caute

Posted

Ideea pare interesanta. :-? Dar, nu pentru linkmania. Ati vazut cumva cum pe alte servere nu se poate da trade langa NPC-uri? Cam asta ar trebui aici. :-?

Chestia cu '' no trade langa NPC '' e posibila si aici ??

Daca da ... asta ar fi solutia optima tinand cont de faptul ca daca am avea un suserver mai indicat ar fi sa fie populat dat fiind deficitul de spoturi dupa cum s-a vazut .

Posted

Chestia cu '' no trade langa NPC '' e posibila si aici ??

Daca da ... asta ar fi solutia optima tinand cont de faptul ca daca am avea un suserver mai indicat ar fi sa fie populat dat fiind deficitul de spoturi dupa cum s-a vazut .

Cred ca da, nu stiu. :-?

Posted

Poate ii sugereaza cineva lui vdragos aceasta idee bunny si daca e posibila poate o si aplica .

Am facut-o deja, dar pare sa nu fie interesat sa raspunda. Oh well, am incercat.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...