n00b^^ Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 eu nu inteleg cum de s`a testat un beta 3 luni de zile chiar si mai mult aceasta versiune si totusi apar buguri , desi am primit raspuns de la un admin ca e " cea mai stabila versiune " etc si uite ca totusi apar probleme... eu stiu ca poate aici nu sunt coderii ca aia care au primele servere din top 100 mu dar totusi daca tot sunt buguri mai bine bagam season 4 macar acolo daca sunt buguri ne bucuram de mai multe chestii decat pe season 1
Dumnezeu Posted May 8, 2009 Posted May 8, 2009 de unde sa ieie sezon4 nu se vinde la chioscurimai bine ar cauta un joc original cu licenta cu tot in stilul muului
n00b^^ Posted May 8, 2009 Author Posted May 8, 2009 nu se vinde la chisocuri dar daca te uiti in top 100 mu online sunt o groaza de servere de season 4 si chiar am incercat cateva foarte stabile nu dau exmplu sa nu fac reclama ... ei de unde le`au luat de la chioscuri ? sau te bagi si tu in seama ironic asa ca sa fi cool ? si sunt multe servere de season 4 foarte slabe cred ca aici ati reusii sa faceti o vers de season 4 mai stabila decat multe altele .. decat season 1 cu buguri mai bine season 4 cu buguri :-??
Tsu_Xing Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 am asteptat 4 ani pe alta versiune si acum vrei direct s4? :) [-x nu merge asa =))
[idLe]-=DennyS=- Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 am asteptat 4 ani pe alta versiune si acum vrei direct s4? :) [-x nu merge asa =))prin 2012 posibil sa avem s3sau nu :-j
i sin Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 cred ca aici ati reusii sa faceti o vers de season 4 mai stabila decat multe altele .. nu pot face season 1 si pot face 4? :error:
n00b^^ Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 ma refeream la o vers de s 4 mai stabila decat alte servere din top 100 ... oricum sunt o groaza de servere season 4 pe care am intrat si chiar nu am vazut multe buguri ... no lag aici de ce nu se poate nu inteleg .. 3 luni de zile sa testezi mi se pare mult si tot sa aibe buguri :)) si un admin cu 2-3 sapt in urma mi`a zis ca e cea mai stabila versiune no bug e singura care au gasit`o ... nici ca cei de moda veche " 97 d" nici season " 4 " poate... dar un seaeason 3 ep 1 macar :))
sheek Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 si acum ce'ai vrea?:-?dupa 3 luni de testat s1...sa'l inchida...sa bage alta versiune...sa mai stea si aia in teste vreo juma de an...dupa aia...sa fie aceleasi prob ca si acum?nice :)
_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Eu nu inteleg alta chestie.In loc sa fiti multumiti si sa apreciati ca se face ceva pentru serverul de mu dupa 4 ani,vreti season 12.Pana la urma,vrei season 4,joaca pe un server cu s4.
n00b^^ Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 pai si decat sa o lase pe asta si tot sa fie buguri ? .... eu prefer sa jucam season 4 cu buguri decat s 1 cu buguriedit : deza tu chiar asa de inapoiati vrei sa fim ? pai chiar asa e altii o sa joace season 12 si noi season 2 ... se face ceva ? pai macar sa se faca ceva daca se face daca nu sa nu se mai faca
_Deza Posted May 9, 2009 Posted May 9, 2009 Poti juca pe alt server,nu te tine nimeni legat,serios. :)Imi place mai mult 0.97,doar Castle Siege-ul ma atrage pe versiunile superioare asa ca mi'e indiferent daca e s1 sau s4.
n00b^^ Posted May 9, 2009 Author Posted May 9, 2009 da de ce sa joc pe alt server unde e full de polonezi cand pot sa joc pe unu din romania... bine e un server din romania s4 as putea sa ma duc acolo ... si chiar e f bine structurat servaru no bugs... numai ca nu imi place acolo nu inteleg de ce acolo se poate si aici nu ... nu mai da te rog raspunsi gen " nu te tzine nimeni aici " ca nu asta e solutia in momentu de fatza... sau vrei sa iti faci si tu mai multe posturi
spk za Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 am asteptat 4 ani pe alta versiune si acum vrei direct s4? :) [-x nu merge asa =)) :lol: n00b , e numa bine asa :D ..
Black`OuT Posted May 10, 2009 Posted May 10, 2009 eu nu inteleg cum de s`a testat un beta 3 luni de zile chiar si mai mult aceasta versiune si totusi apar buguri , desi am primit raspuns de la un admin ca e " cea mai stabila versiune " etc si uite ca totusi apar probleme... eu stiu ca poate aici nu sunt coderii ca aia care au primele servere din top 100 mu dar totusi daca tot sunt buguri mai bine bagam season 4 macar acolo daca sunt buguri ne bucuram de mai multe chestii decat pe season 1Pe S4 si cand intri in joc trebe sa dai de un bug.. k altfel nu se poate :) 60% din versiune e baguita .. tu vrei sa stai din bug in bug?? acum e cum e pe forum ... atunci o sa fie mai ceva :)Uitate si tu cata bataie de cap au aia cu S4 uitate prin topurii .. :) sa vezi si dupa fa post aici :)
n00b^^ Posted May 10, 2009 Author Posted May 10, 2009 nujtu cum sa iti zic dar... CHINEZARIA asta ca toate celelalte gen cabal online si ce balarii mai sunt , toate au buguri deci oricum trebuie lucrat la orice versiune dar in fine m`am lamurit e free 2 play pana la urma nu e nici vina lor nici vina noastra asta e :D puteti sa dati t.c