Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest andu2009

dc nu merge srv? 08.5.2009

Recommended Posts

Guest andu2009
Posted

la data de 08.5.2009 ora 7:13 dc nu merge serverul?????

Posted

Se da rr la db... :)) :> glumesc....

Chiar ar fi o chestie sa faca baietii de la linkmania pe undeva pe la status (caractere) si un status al serverului (online, offline)...

Posted

terminati!!! sunt niste probleme care vor fi rezolvate..

ps: trebuia sa scrii si zilele de cand te-ai nascut la topic.

Posted

Se da rr la db... :)) :> glumesc....

Chiar ar fi o chestie sa faca baietii de la linkmania pe undeva pe la status (caractere) si un status al serverului (online, offline)...

am facut propunerea aceasta...se pare ca nimeni nu ma bagat in seama:| :banghead:

Posted

am facut propunerea aceasta...se pare ca nimeni nu ma bagat in seama:| :banghead:

De... nu tre sa stim noi cand este on :))

Tre sa intram pe server din 5 in 5 minute ca disperatii... #-o

Am plecat... v-am pupat... ne vedem maine :>

Posted

la toata averea ta vrei rr la db? lasa ca e mai bine asa.. chiar daca am inceput cu 2 sapt mai tarziu ma mentin..

Posted

la toata averea ta vrei rr la db? lasa ca e mai bine asa.. chiar daca am inceput cu 2 sapt mai tarziu ma mentin..

da cine a spus ca vreau rr la db????nu vreau!am muncit pt ce am...

Posted

ma, eu am inceput de 2 saptamani! nu am cine stie ce, joc de placere! daca cineva fura, sa-l arda! daca nu-l prine, bv lui! Da nu mi se pare corect sa ma dea de la 0 :|

Parerea mea! Hâc!

Posted

pe cine sa prinda mah? savage si-a facut jwls pe invazii.. e player corect.. cel putin asa pare..

Kayapo tu deja ma cunosti cat de cat si ai vazut ca nu ratez nici o invazie....eu pt jwl mele seturi si etc...am facut 2 saptamani incontinu invazii am stran o gramada de bokuri si am facut drop...mi-au picat iteme bunicele...am avut noroc...si le-am vandut pe sume mari de jwl..am avut 2 k jwl (soul si bless)nu ma ocup cu dupe si alte prostii...imi place sa fiu corect!si cat va mai tine serverul aceste asa voi fi! multi m-au acuzat...dar pacat ca pot dovedi de unde am fiecare jwl(vezi forum sectiunea vanzari-cumparari)... :beer:

Guest DubLeCriMe
Posted

eu zic ca e baiat cuminte Savage m-am intalnit cu el la fiecare invazie tarkan

cand mai facem 1duel? sa iti dau clasa :))) :P

Guest Silphy
Posted

la data de 08.5.2009 ora 7:13 dc nu merge serverul?????

nu are picioare #-o .Se remediaza problema cu lvl 'u

Posted

eu zic ca e baiat cuminte Savage m-am intalnit cu el la fiecare invazie tarkan

cand mai facem 1duel? sa iti dau clasa :))) :P

cand vrei tu boss...jucam 4 fun nu?nu conteaza care pierde e doar un joc :beer: oricum ast sa fac lvl sa pun GD-ul lk dsr :D si mai discutam :D....pana atunci ai sanse mari sa ma bati:D

Guest Monstruletz
Posted

SERVER ON!!!

Posted

pe cine sa prinda mah? savage si-a facut jwls pe invazii.. e player corect.. cel putin asa pare..

Nu am acuzat pe nimeni, mai ales ca nu stiu pe nimeni care face magarii! am zis doar ca nu mi se pare corect fata de cei care joaca corect sa o ia de la zero...

Guest Dinozaur
Posted

on! go go go

Posted

=))) pana luni...nu pupatzi voi mu :) :D

Doar sunt in weekend :)) ca si cu forumu 2-3 zile off asa o sa fie si cu serverul de mu. :dance:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...