Jump to content

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest DigitalAssassin

roll back

Recommended Posts

Guest DigitalAssassin
Posted

roll back!

deschidetzi frate si voi un topic sa vedem si noi cand cum ce si despre ce e vorba!

ca stau de juma de ora pe forum si incerc sa gasesc ceva! si nimica

Tyrexel am vazut ca ai boala sa scrii> Use Search!

lam folosit si nimik!

Guest kreeper
Posted

si eu tot caut in forumul asta si nimic.

Guest DigitalAssassin
Posted

poai mi se pare aiurea.... adika nujtiu sunt lipsit total de informatzii.... serveru offline...nimeni nu zice nimic ...nici ce or sa faca nici ce o sa mai ramana...

unde ajungem?

au de gand sa salveze doar caracterele cu rr?...si restu?

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

edit

oki tyrexel se pare ca am postat in acelasi timp!

asteptam detalii de la tine :P!....deschide si tu un post si zile la baietzi ceva o minciuna macar zile ceva!

Posted

fiti careva amabil si postati-mi si mie cand merge serverul pt ca am ceva visrusi pe comp si de fiecare data cand incerc sa ma conectez daca e picat serverul mi se blocheaza compul si trebe sa il resetez,iar cand revin trebe sa astept ceva timp ca sa ma reconectez la internet.

multumesc anticipat.

:tiphat:

Posted

poai mi se pare aiurea.... adika nujtiu sunt lipsit total de informatzii.... serveru offline...nimeni nu zice nimic ...nici ce or sa faca nici ce o sa mai ramana...

unde ajungem?

au de gand sa salveze doar caracterele cu rr?...si restu?

///////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

edit

oki tyrexel se pare ca am postat in acelasi timp!

asteptam detalii de la tine :P!....deschide si tu un post si zile la baietzi ceva o minciuna macar zile ceva!

SA VORBIT TOATA ZIUA DESPRE ROLLBACK IN GAME...domnii admini au explicat ce si cum...vau spus ca se lucreaza la problema ce vreti mai mult?asteptati si voi cateva ore si totul se va rezolva #-o

Posted

srv ON

dc esti nesimtit ma? uni dintre voi chiar dati dovada cat de copii sunteti! am explicat frumos ce probleme am cu pc-u si alta gluma nu ti-ai gasit.

Posted

dc esti nesimtit ma? uni dintre voi chiar dati dovada cat de copii sunteti! am explicat frumos ce probleme am cu pc-u si alta gluma nu ti-ai gasit.

Nu am vazut :))) eu am scris la ochii =))

Guest DigitalAssassin
Posted

SA VORBIT TOATA ZIUA DESPRE ROLLBACK IN GAME...domnii admini au explicat ce si cum...vau spus ca se lucreaza la problema ce vreti mai mult?asteptati si voi cateva ore si totul se va rezolva #-o

scuza-ma frate da eu cand am venit de la munca am intrat in joc si am vazut caracteru meu lvl2

zic WTF?

am intrebat in aliantza.... si miau zis ceva ca o sa fie roll back si ca serveru down 10zile...pfff

si cand intru pe forum nu vad nici un topic nimic.... :cool2:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...